![]() |
Fakultet organizacije i informatike, 2 godina, ne odustajem do magisterija a sad koji smijer, to čemo kasnije odlučiti
|
Strojarski fakultet, 9 do kraja + diplomski...uh...
Kasnije gdje god je dobra lova... |
Građevinski tehničar,radim u IGH kao samostalni ispitivac u cestorgrađevnom labu.Zadnjih osam godina uglavnom terenski rad na autocestama:
V.Kopanica - Županja Udbina - ZadarII Kapela - Udbina Krapina - Macelj Sredanci - Đakovo -> nedavno zavrseno,krecemo prema Osijeku |
student odrzavanja racunalnih sustava u velikoj gorici, prva godina... trudim se
|
Vremenski 3. a obrazovno 2. godina Agroekonomike na PFOS-u, kad zavrsim faks, radit cu kao profesionalni odsarafljivač kriznih i zvjezdastih sarafa.
|
student informatike na veleri-ju u rijeci
|
2. godina fakulteta organizacije i informatike...
|
zanimanje: elektronicar
trenutno: student informacijske tehnologije 1.godina a želio bi postat poznati DJ :) |
Evo da malo obnovim temu ali prije svega da se pohvalim i radosnu vijest podijelim s vama:
Danas sam branio diplomski rad na geodetskom fakulteteu i sad sam službeno dipl. ing. geodezije. Jel ima neko firmu i zeli mi dat 5500kn za pocetnu placu :fiju::D ??? |
Čestitam!
Sad teodolit u ruke, trasirku na rame i mjerit. Bude posla, u geodeziji ga uvijek ima. Ja sam strojarski tehničar inače i apsolvent geotehnike, još dva ispita i diplomski do kraja. |
Srednja:Tehničar za mehatroniku
Sad sam 2. godina Strojarstva,izgleda da cu i ostati za sad.:D |
Pico koja si rođena na isti datum kad i ja :D čestitam. ;)
Aski će sad u 4. razred ekonomske :D |
Student vulgaris :D
2. godina TVZ-a ( još 2 ispita ), informatički odjel, smjer informatički dizajn. |
4 ispita do kraja na najmasovnijem faksu u Hrvata - Efzg , smjer Trgovina ... zanimanje - apsolvent (uskoro) , dotad ljenicina :)
|
Citiraj:
|
Eto ja sam promjenio "zanimanje". Sad sam stundent fakulteta za informacione tehnologije.
Elvise cestitke. |
HTT ... recepcionar:)
|
vozac motornog vozila = driver :)
radim kao konobar trenutno xd |
Elektrotehnička Škola Split, Tehničar za računalstvo 3. završio, 4. najesen! ;)
Kasnije namjeravam na FOI :) |
22-godišnji medicinski tehničar :cool: sa položenim stručnim državnim ispitom, trenutno čekam pos'o tu ili u ZGu :zdero:
|
student 2. godine, pmf matematika u zagrebu.
smjer inzenjerski. ot: imam ispit za 6 h i 21min a putujem 2h do brda, jel stignem naucit jos? :D |
Elektrotehničar, sad ću u 4. razred, kad maturiram vjerojatno ću raznosit letke...
|
Srednja: Tehničar za elektroniku
Sad: VELV varaždin - Multimedija prva godina |
Diplomirani ekonomist,EFZG..od prošle godine:D..trenutno zaposlen u Gradskoj plinari ZG na platnom prometu,pri kraju magisterija pa eto..tko zna kakav posao ću kasnije tražiti..
Možda odlučim napraviti gospodarsku reformu pa informatizirati sve članove PCE sa SLi GTX 280tkama.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zavrsio: Tehnicar Cestovnog prometa
sad: pokusavam na prometni faks.... ali.... mrzim ovu drzavu u kojoj ne mozes kupit gace a da ne das mito ! :( :beer: probat cu jos na drugi rok ! strava ! :beer: |
Tehničar za mehatroniku, maturirao ove godine. Sad pauziram godinu pa sljedeče na faks
|
odslusao 4.godinu efosa... :)
|
cestitam elvis :) ali previse trazis, racunaj 4.5 ovak jos zelen :D
moja trenutna titula je dipl. ing. informatike in računalništva :D za 1.5god nadam se i mag. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |