![]() |
Citiraj:
|
Ipak nije 50 nego je 40gb diska..
http://community.callofduty.com/comm...s#.UmlLBflTZ8E Svejedno, puno previse. 6gb je isto nest novo kao i 64bit Win. BF4 ce radit na 32bit, sam je beta bila 64. Mada je meni vec dosta osrednje grafike u CODovima pa bi to sve mogao progutat ak ce izgledat posteno. |
|
Skida se sa steama..oslobodite cca. 65 gb.
|
40 GB i "next gen" grafika :roller:
Izgleda da su ove godine manje novca odvojili za potplačivanje recenzija :D Gametrailers: 7/10 IGN: 8.8/10 Gamespot: 8/10 Polygon: 6.5/10 Destructoid: 5/10 Joystiq: 3.5/5 Giant Bomb: 3/5 IGN Vrhunac gluposti CoD fanboy recenzenta: Citiraj:
Citiraj:
|
:roller: IGN i Gamespot, ko bi reka
|
hehehee.. stvarno nije sala.. 65gb. Nadam se da je vrijedno skidanja i igranja!
|
Ovo je nešto najgore što sam ikad vidio, u svakom pogledu, baš ništa pozitivnog ne mogu naći
|
Same shit every year :D
Odustao sam davno od tog serijala :D |
Nevjerojatno je da cak i uz sve navedeno, svaki novi nastavak ima rekordnu prodaju, al mislim da protiv bf4 nema sanse.
|
40 GB :D koliko traje SP, sat i pol :D ?
|
Citiraj:
u svakom slučaju sad se bar vidi da IGN i Gamestop nisu ozbiljni pri ocjeni igara već idu po onom principu kome veća kuverta padne na pod :D |
Ne znam kolko traje SP ali meni nije tak ni los. Grafiku su digli, vise manje i sad to izgleda puno pristojnije. Tu i tamo koji dropic u 40te mozda 30te pri eksplozijama, slicno BF4 i 3 ali ide pristojno. Nade se jos koji ruzni komad namjestaja, naravno.
|
Pa SP je tu ionak samo reda radi, lova je u MPu...
|
Citiraj:
Stoga, molim, poštujte i naše znakove :D |
Nisam fan CoD-a a niti hater. Ali ovo je zalosto od igre.
Na konfi pod "moj komp" radi jedva na 40+ fpsa, sa redovitinm padovima ispod 20fpsa. Engine i grafika toliko zastarjela da je to strasno, pa do kad oni planiraju to prodavat i do kad ce biti *cenzura* koji to kupuju i financiraju nesto takvo? Da ne bi bilo da sam ja jedan od tih, ja sam dobio key kao gift na steam :D Definitivno sramota gameing industrije.... :( Just my 2 cents. Iskreno nadao sam se nekon zabavnom napucavanju u MP... BF4 radi sve na max 2x fluidnije. |
Imam originale COD-a do MW2, Black Ops sam odigrao "backup" verziju i nije mi se svidjela, MW3 sam kupio jer sam htio vidjeti kraj serijala (a MW i MW2 su mi bile dobre igre, ništa specijalno, ali ok)... BO2 nisam imao ni želje odigrati, kamoli kupiti, a vidim da će isto biti i sa Ghostovima.
A baš sam se ponadao da će napokon nešto novo izdati, ali prema onom što čitam na netu, ovo je sramota... |
|
Ima neko link za engleski english pack da ne skidam "verziju na drogama" samo radi toga je je to 30 gb? Kupio sam poljsku pa mi fali eng.
|
Citiraj:
Hear hear :D Ja igram gotovo isključivo samo SP-ove. zapravo već dugo nisam niš odigro, a COD serijal sam zapustio i mislim da sam zadnji CoD odigrao prije 3-4 godine... Možda probam, možda mi se svidi, a možda su u šumi :D |
Ovo je nešto nenormalno, kakav next-gen, pa ovo izgleda kao mw3. Ne znam jel do moje konfe ili čega, moram igrati sa svim efektima i kerefekama pogašenim jer inače imam konstantno framedropove.
Uglavnom velika pljuska, ovome se nisam nadao, igram cod zbog sp-a prvenstveno ali ovaj put su stvarno zasrali. |
Pogledati ako ste već odigrali igru ili ju ne namjeravate ni igrati:D
Recikliranje opet na djelu! |
Pa ja ne znam jesam ja lud, meni igra super izgleda (maxed out + 2xMSAA), a igrivost je tipican Call of Duty. Vrti se super, oko 55-60 fps, u nekim guzvama se spusti do 30-ak.
Zanimljvo mi je da igra pojede skoro svih 3gb video memorije, mora da je do tih superkul detaljnih tekstura :D |
I meni izgleda dosta dobro za jedan CoD i solidan napredak u grafici. Isto ide ok sa 4xmsaa, HBAO+ i ostalo max. Ima dropova ali sam kod jakih ekspolozija i sl. ali obicno ostane iznad 40 fps tu i tamo malo nize ugl. nist strasno. Moze se jos uvijek nac koja losa tekstura ali puno manje nego prije kaj je znalo bit katastroficno po tom piranju. SP mi je u svakom sl. bolji od onog u BF4.
Frames: 10983 - Time: 147623ms - Avg: 74.399 - Min: 42 - Max: 131 http://www.pcgameshardware.de/Call-o...marks-1095801/ HBAO+, TXAA, uskoro i Physx. Debeli potpis Nvidije na igri. |
dobra igra.. zabavan multi. neuobicajeno velike mape za CoD i dobra grafika.. Zadovoljan sam.. Samo jos da legnu perkovi i upgradeovi oruzja.. Zasada odlican nastavak.
|
Tko bi rekao da će se skupit i par pozitivnih komentara :D
Ne znam, ja sam samo zasad odigrao sat vremena SP-a(pola igre vjerojatno :D ), i ono, nije loše mislim si, izgleda zaista dobro igra :) I pitanje samo jedno, živcira me onaj nagli framedrop kad se radi aiming down the sight sa sniperima, koju opciju treba smanjiti/isključiti pa to nestane? Ne mogu sad provjeriti, ali možda je samo depth of field? :S |
ma naravno da je igra vrhunska. A ovaj "trend pljuvanja po COD"..što reći...
...ja neću ni komentirati |
Citiraj:
|
Ako je vrhunska igra zasto onda ne podrzis developere i kupis ju za €60? :) Ocito da ti nije dovoljno dobra da za nju das €60, pa onda trazis nacine kako da ju kupis u pola cijene. €30 bi bila realna cijena te igre na Steamu, za €30 mozda bi i razmislio da kupim. Osobno ne zelim kupovati takve kljuceve, jeftine iz drugih zemalja, pa se onda zezati sa raznim VPN-ovima ili skidanjem engleskog jezika, pa problemi kad izadje patch, pa opet skidanje eng jezika...
Evo jedan zanimljiv review iz perspektive PC igraca Istina, napravio je par pogreski ali sve sto je rekao i dalje stoji. IW vec dugo vremena zanemaruje PC igrace a COD samo reciklira jedno te isto. |
Predobar video..
I mogu samo reći, preskačem i zaobilazim igru:banned: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46. |