![]() |
A cuj, treba isplatiti i radnike nekako, uzet sebi malo para, znaš kako to ide!
|
Citiraj:
|
Ovce su tu da se šišaju pa kome se žuri nek plati :).
|
Ima jeftinije u supernet.hr, ova gore navedena mi je preskupa ali bi zato mogao ovu narućiti za 5.515kn:D:roller:
Grafa je zvijer ali i perverzija glede cijene, ali jbg. svaka roba ima svog kupca pe će tako i ovo neko upiknuti u svoju kutiju:D |
U Švici je oko 580 eura, blažena zemlja s 8% PDV-a,u EU oko 650€. Taman da prođe razdoblje šišanja i na ljeto možda bude neka normalnija cijena (barem vani).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da skupo je ali s obzirom da je TITAN bio 8500 kn kad je dosao kod nas nije to tako ni puno, 3000 kn manje od TITANa po izlasku je cak i dobro, ocekivao sam i vecu cijenu tj. 6000+.
|
|
|
Citiraj:
|
Navali narode dok još ima:D
Nego, čekam 770 tj 760 seriju, da vidimo kaj bu ona donijela dobroga... |
drug brko ove godine moramo pazit da nas ne zakinu za kupone uz 760ti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ne zaboravim i 50$ nizu cijenu kak su neki pisali, zivi bili pa vidli i to, bilo bi dobro. btw. od Titan cipa bi se mogla napravit bar jos jedna high end graficka, jeda ili dva clustera manje, ista sabirnica i jos uvijek zvijer po cijeni gtx 680. Nist od toga jer se ce se na 770 vise zaradivat. http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0901698 Cijena na kartice 6420kn, idesh. Jos mora i iskesirat. |
Ne shvacam, kad se zadnji put desilo da je najjaci single gpu iz serije ovoliko kostao?
Pa koliko ce onda bit 760ti, bar 3500-4000kn ?? |
GTX 560 Ti kada se pojavila na tržištu je koštala između cca 1500-1600kn.
GTX 660 Ti po izlasku (a i dan danas) između 2000 i 2100 kn. Slobodno možemo zaključiti da će GTX 760 Ti koštati negdje oko 2500/2600 kn. Pas mater i nVidiji.... grafe iz one zlatne sredine ponude nikad nisu bile skuplje. A to mi nema nikakve logike jer u tom "mainstream" segmentu se najviše zarađuje. Po samoj logici stvari: na 20 ljudi koji će kupiti npr. GTX-icu 660, tek dvojica će uzeti GTX670 ili 680. |
Ja sam negdje na netu vidio da se GTX680 može flashat bios u GTX760 Ti.
Ali nisam siguran gdje sam to vidio,mislim na techtomorrow. |
Citiraj:
Dafuq is happening? Necu se cudit ako 760ti bude 3 soma. |
Citiraj:
680 se moze flashat u 770, navodno. 760ti bi trebala bit rebrandirana gtx 670 pa se i to tom logikom moze flashat.. |
Citiraj:
|
Ultra je kostala 6,7 tisucica. Bilo je jos skupih grafi, gtx 280 ili gtx 285 i sl. ali to su sve bile flagship grafe. Danas takve kostaju 1000$ a ove koje bi trebale bit kao best buy high end su 650$. Di su dani kad se za manje od 2000 tisuce dobila 8800gt koja je bila uz bok duplo skupljim grafama? To vise nebumo dozivili.
|
Citiraj:
|
Ja imam jos racun od 5950Ultre i kostala je tada (davno davno :)) 4200kn.
|
Da xd,nismo nikad imali Single gpu koji predstavlja vrh serije, da je bio ovolike cijene. Govorim o 780 ne o titanu.
|
Citiraj:
5500 je koštala 8800gtx, for example, da ne idem detaljnije u povijest pa da ti ne tražim još.... http://img692.imageshack.us/img692/5...2611320745.jpg Ne da mi se dalje kopat po arhivi cjenika, ovo imam izdvojeno jer sam je frendu naručivao tada, a to je 4 mjeseca nakon izlaska 8800gtx-ice, znači već je bila nešto pala cijena ;) |
Kako kad je prijatelj uzimao novu novcatu asusovu 8800gtx u roku od par dana nakon sta je dosla na police (8800ultra jos nije ni bila vani)i kostala ga je okruglo 4000 ? Netko je ovde u krivu,ja imam pouzdan izvor.
|
Citiraj:
Uostalom, da te odmah demantiram i za ostale, 7800gtx je koštala 5000kn+, radeonka 1800 kad je izašla je koštala 5000kn+, itd. itd. (sve lijepo stoji u cjenicima tih godina....) Ili ćeš i dalje tvrdit da nije bilo single gpu grafe takvih cijena, do sad:hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ti link cjenika iz optimuma npr (btw, hgspot ih je imao tek cca 40ak dana kasnije ;)), uploadao sam s kompa, samo za takve kao ti, jer nemam više ni snage ni volje za objašnjavanje vjetrenjačama, a i dosta je spamma u temi. https://dl.dropboxusercontent.com/u/...ik_Optimum.doc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |