![]() |
Omg
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ipak su naučili lekciju i odma se ogradili da neće možda ovako izgledat finalni proizvod (valjda još bolje :-) ) za razliku od "in-game footage" trailera za Witcher 3
|
Ovo je nevjerojatno dobro.Zamislite mogucnosti koje ce ova igra pruzati.
Vjerojatno ce promijeniti dosta toga ali je svijet toliko realan da izgleda ko neki jeben sf film. |
Kupujem PS4 Pro, telku 55 inča.
|
I like it, i like it alot. :zdero:
|
Citiraj:
|
Dok ovo izađe PS5 bi trebo biti aktualan.
Al da, witcher 3 i PS4 nisu najbolji par. |
Nebi.
Najavljeno je za PS4. I da, ovo izgleda brutalno. |
Ovo je valjda jedina igra za koju ću napravit preorder....samo ne znam na čemu ću ju igrat :stoopid:
Ništa, imam cca godinu dana da nađem negdje 15k kuna za novi komp hahaha |
Pa kolko sam vidio, ovo se vrti na PS4 i vrti se jako dobro, tak da ono neznam di je problem :stoopid:
|
Auuu, pogledao prvih 8 min, dovoljno, ovo se kupuje orgigi odmah :D
|
Bojim se da će ovo bit razlog da napokon prodam Sandy Bridge konfu.
|
I ja mislim da bi ta igra mogla postati novi benchmark za "radi mi na 60 FPS-a" znači da imam dobar komp :D
Kao što je bio Witcher 3 svojevremeno. |
Pa javna je tajna da developeri igara i hardvera (ATI, AMD, NVidia) rade ruku pod ruku po tom pitanju....izdaš ovako jebeni naslov koji svi žele i odmah prodaja grafičkih na primjer skoči 200%....i onda NVidia nekako već nagradi developere dotične igre i tako to unedogled...ruka ruku mije :zdero2:
|
Sad ostaje samo pitanje koliko ce promijenit igru do izlaska.
Mislim da to prije 2020 nebu doslo. Di pise da je to na ps4 igrano? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je footage sa E3 demoa, igran na PCu. Par postova iznad ti je konfiguracija. Tog se i ja bojim, izgleda mi previse konzolaski. |
Pa vrti se na PC-u, kao i uvijek (baš bi konzola to mogla glatko sažvakati),
ali je igrano s kontrolerom - jasno da promptovi na ekranu neće prikazivati miša/tipkovnicu. Što se konzolaškog štiha tiče .. nema nekog posebnog iznenađenja, sasvim očekivano. Igra će po svoj prilici biti popularna i dobiti hrpu modova, tako da i nije neki problem. |
A čemu modovi? Pogotovo kod Poljaka... Nikad nisam imao potrebu instalirati ništa osim samo njihove igre.
|
Izgleda kao neki open world nastavak Deus Exa
Da se razumijemo siguran sam da će biti vrhunska igra, ali ništa ja tu neviđeno nisam vidio |
Citiraj:
Čitaš mi misli :care: |
Za starije igrače koji su odigrali na tisuće sati u razno raznim naslovima teško da će se naići na nešto skroz "neviđeno", tu i tamo ima neki novitet ali kako vrijeme odmiče bit će toga sve manje i manje pa se moraju žvakati stare stvari umotane u novi omot, jer jednostavno nema toliko novih tema koliko ima novih igara. Možda kod mlađih populacija koji tek ulaze u svijet gejminga može se još izazvati nekakav WOOW efekt, ali za nas stare krkane malo teže.:D
Ali da će igra biti mrak, bit će. |
Skup poznatih ideja i gameplay mehanika ali sve razrađenije, veče i uz vrhunsku atmosferu. SF kakav dugo čekamo s obzirom da je Deus Ex postao samo prosjek a Star Citizen urbana legenda.
|
Na zadnjoj težini bit ce ludilo...
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Ovo što kaže Groowix.... Kad imaš koju godinu u guzici malo toga ti je novog i neviđenog... Nažalost...
|
Ona opcija kad se ušlagira pa se kreces brzo dok je sve u slow motionu :D Suza krene za Max Payneom :D
|
Citiraj:
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Naučili su kako se diže hype od Chris Robertsa i njegovog SC...
Nisam neki ljubitelj RPG-a, ali ovaj SF open world svijet kao FPS stvarno fino izgleda |
Volim RPG, volim FPS, volim SF, volim CDPR, volim sve što vole mladi a mlad nisam :D
ovo nesmije ispast loše. Jedino kad gledam ovaj gameplay video nekako mi tužno pogled bježi na gtx970 u kanti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:30. |