![]() |
Ne gubi se previše.
|
Znaci necu pogrijesiti ni sa 1156 socketu....ok e sad znam da imas iskustva sa tim 1156 plocama sigurno el znas kaja ploca bi bila ok za mene i treba mi da morem kloknut proca na oko 3.5 vise netreba...jel ok ova ploca ASUS P7P55D PRO ili mi je dosta i gigabajtica p55-ud3?
|
Ako nisi pri lovi dosta ti je i UD3.
|
ok fala na pomoci.....samo me zanimalo zbog cega asusica bolja i zbog cega je skoro skoro 500 kn skuplja ma jos malo stednje gadne i skupit cu nesto....:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....35&postcount=7 |
http://www.anandtech.com/cpuchipsets...spx?i=3634&p=8
Core i5 750 jaci od Core i7 920 Cini mi se da ce Core i5 750 biti moj sljedeci procesor....jako dobro izgleda! |
samo utvrđujem gradivo, jel istina što se pisalo da je on stock frequency i7 920 (2.66ghz) brži u svim testovima od qx9770 (3.2ghz)? jel stvarno toliko superiornija novija arhitektura? ili to igra samo kod multi gpu setupa?
|
A sad, ovisi u čemu je brži... U onim aplikacijama koje preferiraju visok takt je QX brži no mislim da je neisplativo ulagat u stari socket 775 jer je on na zalasku.
OC-aš 920-icu na 4-4.2GHz i niti jedan s775 quad ili Phenom mu nemože niti prismrditi. |
A 1366 se jos ne zna kako ce zavrsiti :)
|
Čini se da si ti jedini provodadžija na ovom forumu koji predviđa propast 1366 (i 1156?) platforme...
|
Svaka platforma kad je izasla se kupovala kao mutava, cak i sjebani 775 u pocetku sa rebrandiranim Prescottima i slijepljenim Smithfieldima. Ova se za pocetak ne kupuje kao mutava.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I ne govorim o nasim prostorima, nase trziste je potpuno irelevantno za nekakve statistike :D
|
Mislim da ću se oko Nove godine počastiti i5 nadogradnjom,samo pitanje koji.
|
A ja sa tvojim e8400 ;)...samo je pitanje za 300 ili 400 kn :beer:
Znam da se hardver vise ne kupuje zato sto nam "treba" vec, da imam "pilu" od kompa. Klokere razumijem jer recimo, barem nesto rade sa tim komponentama i tako, nije im dosadno, ali koliko ce njih samo preći na i5, i7 a da su komotno na 775 ostat. Uvijek mi mod pobriše ovakve postove, mozda zato sto jesu glupi, ali zato sto se i mod nađe u tome pa...ga zivciram. Dok god je q6600 i E8400 ja neprelazim na nista da me tjeraš :). p.s. dream, nabavio sma si gts640 da vidis kako mala dere bolja je od tvoje :D edit: ma razumijem sve, ali opcenito se na forumu nevole realisti :lol2: |
Postovi ako se brišu, brišu se iz razloga jer su offtopic, spam i nemaju veze s temom. Do sada se to možda nešto više toleriralo (ovisno o podforumu), ali otkad neki moderatori imaju više vremena, ne bude :) Nije to ništa osobno (nisi jedini čiji se brišu da ne bude zabune), čisto da te teme na nešto liče a ne da budu pune spamare i flejmanja :)
|
Evo ljudi ja se ipak odlucio za i5....sutra narucujem i5,P55-ud3,4Gb ddr3 g skill 1333 Mhz!i onoga zalmana iz linksa CN nekaj 10 quet.....:D
|
po meni sve ok osim coolera...
radije bi uzeo nešto tipa CM Hyper 212 Plus |
hm ok razmislit cu.....jer sam jedva skrpal love za tog zalmana.....a za hipera nisam ni znal da ide na 1156.....:D
|
evo narucio hipera sve me doslo 3501 kn......
|
Da li postoji ploca za core i5 bez SLI i Crossfire podrske????
|
da
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3167 http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3168 A možeš i fino brusilicu i bilo koju drugu i makneš drugi PCI-E i viola nema ni slji ni kros fajer |
@Melani pa ove obje maticne podrzavaju crossfire X!!!!
A ovo sa brusilicom stvarno nije u redu! |
ima, i bez cf i bez piljenja
|
cek malo el ova điđabajtova ima i sli i cross ili kaj nisam nasel na gigabytovoj stranici?
|
Pa šta nisi tražio ploču koja nema nešto od tog dvoje?
Podržavaju ono što piše na stranici - CF(X) |
osobno sam prije par dana prešao na s1366 (i920, gigabyte ud5, gskill 1600 mhz)
jedina mana je zagrijavanje, uspoređujem ga sa core 2 duo :) , potrošnja struje me ne dira triple channel radi odlično, imam gskill 1600 6gb memoriju windowsi 7 i xp x64 odlično rade, photoshop, autocad i slične aplikacije lete u igrama je odličan do sada nisam imao potrebu za clockanjem, stvarno nema ni najmanje potrebe po mom mišljenju socket 1366 će se zadržati tak da se isplati prijelaz na nju |
Citiraj:
|
a vidim da ti je pod moj komp e6400 na 3.2GHz slobodno i ovoga na tolko pikni ništa mu neće bit, daj reci jer imaš D0 ili C0
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:52. |