![]() |
Ja je baš stavim u komp ia otključan na 16/6 ka ono sve plavo u 3d mark-u, jednostavno se neda, probao sam i na 12/5 opet ništa, jel ju treba možda overclockati li nešto?
|
Citiraj:
|
Fućkaš far cry, ako nemaš artefakta u 3D mark 05 onda nečeš nigdje, call of duty mi radi super normalno a kad pokrenem 3d mark sve puno artefakta. POMOĆ LJUDI !
Jel bi joj trebalo možda struje malo dati??? |
CoD ima (pra) stari Quake3 engine...
|
Čitao sam da bi dizanje napona pomoglo, sad neznam dali da to radim sa ovim (stock) hlađenjem.
|
Ueverestu pokazuje ove voltaže, meni se čini da je to fakat premalo za otključane pajpove.
GPU jezgra 1.25 V GPU Vcc 3.36 V GPU AGP VDDQ 1.58 V GPU FB VDDQ 2.72 V |
Evo namontiro sam nv5 silencera na asusicu
Stvar radi odlicno |
Citiraj:
Temperature,clockovi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Haha, a ja mislil... Da, bum videl jel bilo na forumu o flashanju govora...
|
Citiraj:
Sejvas stock bios i u Nibitor-u namjestis napon na 1,4 i fleshas to na grafu |
Citiraj:
|
nego jel ima kakvih nesretnih priča sa fleshanjem editiranog biosa sa 1.4V...
mislim da nebi trebalo bit sranja.. ali sad mi ful treba komp, pa neželim zasrat.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer naime, ako ti crkne napajanje, ili nestane struje, baš u trenutak kad se flasha BIOS (par sekundi)- onda možeš bacit karticu u koš za smeće :):D :beer: @ Hrubi Auto detect u toj igri je zaqurac. Gleda samo kolko grafička ima video memorije...:smoke: |
Meni sve stavi na low 800x600 a pogledajte sig;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[QUOTE]Originally posted by Sam Fischer
[B]Ne koliko ja znam. Nema nesretnih slučajeva...Samo zvrcni hep kad ideš flašat da ne delaju eksperimente sa strujom :D Jer naime, ako ti crkne napajanje, ili nestane struje, baš u trenutak kad se flasha BIOS (par sekundi)- onda možeš bacit karticu u koš za smeće :):D Nemoj baciti karticu. Možeš ju dati meni.:clap: |
Citiraj:
Kaj vi mislite? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ispravak, "Što vi znate o tome"? |
Citiraj:
I uštediš ajntauzundsedamdestpetkuna. :clap: :smoke: |
Citiraj:
A kaj ti pci kartcie koristiš ko diskete:confused: :D |
Citiraj:
Aj pojasni ovo molim te. :) Drek znati :D |
A mislio je "...zbutas s pci karticom pa flashas..." ja brijem da bi to sljakalo osim ako se jos nekaj s*ebe zbog nestanka struje, ja sam svoju ex. ATI-cu vadio iz mrtvih na taj nacin par puta:D
|
Citiraj:
e pa to sam ja mislio samo sam se krivo izrazio. a vi odma navalili jebemu:confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |