![]() |
Probaj staviti na IDE.
|
Citiraj:
edit:stvarno mi nije jasno u čemu je problem. mislim da cu vratit i uzet neku drugu(gigabyte recimo). eo sad stoji crni ekran i crtica blinka u gornjem lijevom kutu. pisalo je dovršavanje instalacije i prebacio se na crni ekran i tako stoji već 10-tak minuta . to mi se nikad nije dogodilo s instalacijom win7. |
Meni se dogodilo sa Win 8, iz prvog pokušaja. Probaj neki drugi instalacijski DVD. Možda je i u njemu stvar.
Ako ti i to prdne, onda RMA. |
Eh da mene zanima taj procesor koji ima integriranu grafiku u sebi recimo i5 3330 ,da li to ima utjecaja samo na integriranu grafiku na ploci ili ima i na PCI E??Malo mi je nejasno taj dio procesor sa grafikom ?
|
@snorky_vk
Na kojie sata konektore, odnosno, na koji sata kontroler su spojeni, Intel ili ASMedia? Probaj uštekat u drugi. @Jole911 Ploča nema grafičku na sebi, nego samo video izlaze. Grafička se nalazi u procesoru. |
Citiraj:
|
Onda ti je DVD sieban. Vjerojatno je medij pržen na nekoj besnoj brzini tipa 16x ili 20x i dovoljno je da ne prekopira jedan file da zejebava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A da i je, imaš garu, dobićeš novu ;) |
eo probao s usb-a instalaciju i ne želi proći dovršavanje instalacije, izbaci crni ekran i crticu koja blinka gore lijevo i stoji već 20 minuta rako. hdd i usb ne rade koliko vidim, nema paljenja led lampica. na ep35-ds3 je bilo sporije ali je proslo sve , bez ovoga crnog zaslona. ajm aut of opšns...
edit: sad je prebacio na logo od microsofta i stoji smrznut. budem ga ostavio neko vrijeme mozda se pokrene. edit2: stoji i dalje. pokrenuo sam ponovno instalaciju iz očaja :D ... edit3: i dalje nula bodova. probao sam neke finte u biosu oko boota isključit al opet sve isto. što god da ugasim ,uplaim uvijek na istom mjestu smrzne. kako sigurno mogu otkloniti sumnju u rame i procesor???rami su prosli testove. edit4: izvadio sam matičnu i proc i rame. vratio stare i digo winse i sad sretan :D , a asusicu cu poslat na reklamaciju. jel moguće da grafa 8800gts 512 zeza jer je malo starija? radi ona uredno , evo sad je u pogonu, world of tanks radi i sve ostale igre... |
Citiraj:
|
Re: Asus P8Z77-V/LE/LX/LK/Pro/Pro Thunderbolt/Premium/Deluxe Info Thread
Opet isto.dobio novu plocu s reklamacije i opet stane na istom mjestu. Sad nisam flesnuo bios,samo sam probao na druge konektore spojit diskove. Stvarno ne kontam sto bi moglo biti,servis potvrdio da je prva neispravna i sad opet ista stvar na drugoj.il sam baksuz il mi ostale komponente rade belaj. ranit cu se...sutra kad dodjem s posla jos cu se zezat,ak ne, vracam i mjenjam za gigabyte neku :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
probat cu nabaviti original medij od sedmice il osmice i probati. malo fali da se zahvalim asusu...
|
Probaj disejblat ovaj drugi kontroler za diskove ako nisi a diskove prekopcaj u intelov.probaj i kablove zamjenit jer su i meni slicne probleme pravili.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene je znao zaj**** taj drugi kontroler i dan danas iako je iskljucen znam s vremwna na vrijeme ,tipa svaki 2. , dobit crni ekran s tom crticom sto blica ali puuno manje nego s njim upaljenim.
|
Citiraj:
šalu na stranu, za storage disk su dobri, ali ne i za sistemac i preko njega da se instalira nekaj. Ako zejebava, na SATA2 sa IDE postavkama u BIOS-u. AHCI se ovako i onako kasnije jednostavno uključi u BIOS-u i u Windowsima (regedit). Ima tutorial i ja sam to znao često raditi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve je moguće, ali velim, da je baš isti problem na obje ploče... to bi bilo najbolje da uzmeš ploču i proci da kod nekoga na drugom ostatku kompa probaš isto. Ako je i tada isti problem, onda ili ploča ne valja ili su ti vratili tvoju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |