![]() |
Stavi(kupi) Smart keyboard PRO pa imas COMPACT view koji je btw dosta brz kod tipkanja a i precizan...
|
a ima li koja free verzija?
|
Citiraj:
|
Preporuka za Smart Keyboard PRO. Cak ima upotrebljiv hr rjecnik/autocorrection. Swiftkey i ostale koje sam probao imaju osjetan lag.
|
Imam jedan problem...Puklo mi je staklo na mobitelu(Tele2fon V1)...E sad...Dali iko zna di ima servis u okolici Zagreba koji bi mi mogao nabaviti novo staklo i popraviti ga???
|
kako ugasiti 3G internet na ovom mobitelu jer mi doslovno ždere bateriju
|
ugl.u gornjem desnom kutu između oznake wirelessa, baterije i signala mi stoje zelena slova 3G. je li to znak da mi je 3G uključen? ako je,kako ugasiti 3G internet na ovom mobitelu jer mi doslovno ždere bateriju
prije ovoga sam imala huawei i kod njega bi to išlo ovako: postavke - bežično povezivanje i mreže - mobilne mreže - koristi samo 2g mreže ( štedi bateriju) na ovom mobu nema ove opcije pa ako netko zna kako isključiti,bila bi jako zahvalna. |
ima opcija,isti put do nje,samo stavis da koristi Samo Gsm. to gasi 3g, ili cdma kako pise u mobu.
|
aha..hvala puno :))
|
ovako..postoje 4 opcije:
GSM/WCDMA - nisam probala Samo WCDMA - ne gasi 3g Samo GSM - ne gasi 3g GSM/WCDA - neće uopće da mi odabere ovu opciju, ja je namjestim, izađem iz izbornika,kasnije kad se vratim vidim da se on sam vratio na ovu opciju Samo GSM ili Samo WCDMA :/ |
Imam jedan problem...Puklo mi je staklo na mobitelu(Tele2fon V1)...E sad...Dali iko zna di ima servis u okolici Zagreba koji bi mi mogao nabaviti novo staklo i popraviti ga???
|
jel može pomoć kako da resetiram mob na tvorničke postavke bez da ga upalim jer mi dolazi na početku gmail i lozinka koje nažalost nemam ? hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Multiling Keyboard |
Postoji li neki one klik root za ovaj mobitel da radi,,našao sam verzijiju od c-shadowa ali to je za mene prekomplicirano
|
Crko mi je mob, gubi mi signal svako malo (izvanmrežni način rada) i ne radi mi kamera (proces com.mediatek.camera neočekivano je stao). Trebam preporuku za backup svega što je na mobu jer ga nosim sutra na garanciju. Po mogućnosti da je jedan program za sve da ne moram skidati nekolicinu. Hvala!
|
Jučer mi je pao mobitel i razbio se ekran. Smeta mi jer kad god scrollam, zapnem noktom. Zna li netko gdje bih mogla zamijeniti ekran i koliko bi to koštalo? Touch radi normalno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |