![]() |
Citiraj:
|
Lijepo izgleda, ali baš me zanima kakva će biti igrivost. Dvojka me baš i nije oduševila.
|
grafika je bolesna...
|
:facepalm: Gluposti. |
Sve to vizualno izgleda super i mega cool ali moje je misljenje da ce igre biti prosijecna. Kupio sam 2-ku te nemogu reci da sam nezadovoljan. Lijepo je vidjeti super grafiku ali igra nema pricu, potrebna je veca sloboda kretanja, po meni preslab mp(onaj iz 1 tj.crysis wars mi je super-velike mape...)...Nadam se da ce napraviti neke promjene ali i dalje mi sve to izgleda bezveze.
|
Hvale se ovim hunter modeom nebi da je ne znam šta i plus na to ponavljaju stare modove i hvale se njima... :stoopid:
Nebi ovo ćesme kupio ni za 50 lipa. Piratizirat sa guštom! :D |
A jesi lik, ako već kakaš o igri onda nemoj ni igrat, pored toga hvališ se sa bedastom stvari..
Osobno sumnjam da ću igrat jer me je zadnji nastavak razočarao i izazvao mi glavobolje, doslovno.. |
Ja sam se nekako nadao da ce vratit Power Struggle, vise manje jedini razlog zasto bi iEye candy grafika medjutim
|
Citiraj:
Zašto bih im dao lovu, ako se nisu potrudili nešto konkretno novo ubacit u igru!? Jebla ih luk i strijela. |
Vrime je da naprave neku drugu vrhunsku pucacinu s na ovom engine-u....
Osim ako ne ispeglaju Crysis do neba :) |
Cryengine se prodaje, Crysis je više tech demo :)
Npr. novi Mech Warrior Online će ga koristiti... |
http://www.techpowerup.com/174753/NV...pha-Trial.html
Giveaway alpha kljuceva, ja sam dobio.Morate imati origin. EDIT: keyevi razgrabljeni, ko je jamio, jamio je... |
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...78745611_n.jpg
Citiraj:
Evo druge sanse, jos ima keyeva. |
skida se :D
|
Stavi koji SS da vidimo i to..
|
Alpha tek pocinje od petka,a do tada Crysis 3 MP preloadan i ceka :)
|
invitations@diabolic-servers.com - na ovaj mail posaljite samo ime i svoj mail i dobit cete key svaki puni sat ;)
|
THX. Dobio ga..
|
ako nekom treba alpha key, ko prvi na pm njegov...
edit: otiso key |
Evo ocito sam na neku foru dobio jedan key ekstra, ko prvi njegovo. :)
BDYG-L3N8-WDW7-WWE2-68C3 np :D |
Hvala veve, ugrabio sam key :D
|
Pre-Order Crysis 3 to Receive Free Digital Download of the Original Crysis Game
Citiraj:
|
Evo vam još jedan:
Citiraj:
|
Kvragu, di se god djelilo je ponestalo keyeva, ako ko ima viška bio bih mu jako zahvalan.
|
jel ovaj moj već otišao, nemam način da provjerim, pa da druge ne buni ako je?
|
Je, otišo je. Mali savjet da kad tako dajete keyeve da se to riješi preko pm-a, ovako može svako kom gugl izbaci uzet key, a da nema nikakve veze s forumom.
|
Ja vise ne stavaljam tak javno keyeve jer se "sretnici" ne znaju niti zahvalit.
Kome treba nek se javi na PM.. Imam jedan viska, slucajno sam poslo 2 maila, msilio sam da prvi nije bio dobar je nije imo adresu itd.. Dovoljno je redeem code na originu i sam ce skinut i intalirat bez neke specijalne procedure.. Gotovo, nemam vise.. |
i šta da se skuži? Kad upišeš key reci ce da je iskorišten .. i bok.
|
LOL! Dobio sam sveukupno 6. kljuceva.
|
malo sam igrao, nema velike razlike u odnosu na Crysis 2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |