![]() |
Bilo bi super da se napravi podforum multigaming(COD,AA,CS...)
sto se tice servera za cod mogao bi vam ga dogovorit za treninge i war!!!!! |
sto se mene tice mozemo otvorit ut(xxxxx),cs,aa,cod,bf,wc3,pk,nfs,sve zivo kaj ocete,ali prikladan bi nam bio i podforum online gaming,u prijedlozima sam postao topic pa sad podrzite da nam to otvore...pozdrav
|
Citiraj:
|
aj si vi decki koji ocete klan napravit za ET,UT il CoD napravite svoj topic dok ne dobijemo podforum Gaming!
|
Trebali bi napravit anketu tko je za multigaming podforum a tko ne!!!
|
sad cu ja admine kontakt
|
Citiraj:
igrao sam na lanu. |
znam da imaju servere i za modem igrače s većim pingom,ja sam na dslu,2 giga promet,nastojim ograničiti promet na 2gi 249 mb:D :D .
|
ja igram americas army od prvog dana kad je izasao.klan postoji od nas par- [JUDGE] A mozete nas naci najvise na radio towaru i urban assultu.keep in touch:beer:
|
Igro Amercas Army, no nakon formatiranja diska drugi CD nemogu nać.....a uz to je bila verzija 2.4 a sad vidim da ima 2.5....pa ako bi netko mogo poslat bio bi zahvalan :) (imam 2 gige prometa i 900 Mb-a mi je stvarno prevelik zalogaj :rolleyes: )
|
Posalji mi adresu na PM...
Ako si iz Zg ili Vz možemo se naći da bezveze ne plačam poštarinu... |
Potpisujem CoD .. i dodajem Warcraft 3
|
Evo decki nazalost ja sam izasao iz svog klana Crazy Wariors pa bi sad mogli nesto ozbiljnije srediti!!
Ja nam mogu osigurati forum da se nista nemjesa s ovim forumom a po meni bi tag bio |PCE| ako se ostali slazu!!!! |
hihi ti si bio cw lol
koliko uopće ljudi igra cod ovdje? ja bi se htijeo bacit na BF2 pa ako ima još nekoga da je zainteresiran ?? |
igra sad kaj taj AA klan...da vam malo pokažem kak se igra:D
|
Citiraj:
|
lol pa jednom ste nas dobili i to s prvom postavom :D
|
zaboli me neka stvar!!!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |