![]() |
Citiraj:
os doc na street race 31.7. mozda...?? ili mozda jos netko sa foruma...?? ja dolazim s frendom 31., idemo na natjecanje u muzici...:D |
hmn ja cu mozda se zaletiti do novalje na par dana neznam kada
uglavnom sta di cemo se naci na ZRCU :D u vodi sa pivom nema druge :D |
Citiraj:
BTW Jel zna tko kak je fico proso u osjeku |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja predlazem negdje kod Cockoma ? :confused: |
to ti je ko neki klub,kafić ili neš slično nasred grada,taman tamo di staje mini bus za zrće
|
Meni se neda ići na more...Brzo mi dosadi.
|
Citiraj:
Znam dije cockomo onaj upitnik znaci dali odgovara drugima da se tamo nademo ? :beer: |
Ja idem u Tucepe a mozda u pirovac(15% su sanse da idem,na zalost)
|
Evo ja cu se isto zaletit sa društvom na pag oko 5.8., pa kad se vi konacno dogovorite mogo bi doc da vidim konacno kak to izgledate. Al ak donesem pive mislim da cemo se svi skompat.:beer:
|
Evo ja i cura krećemo za 30min u Lanternu, kamp pored Poreča.
|
Citiraj:
|
aj jeste se dogovorili di cemo se nac, meni svejedno?
trebali bi i razmjenit brojve moba, ja nemam niciji, zapravo pisite moj; 098-567-066 - Marin aka FERRYS |
Citiraj:
|
Hello, evo javljam se iz Ath Cliata aka. Dublin :) tu sam naso neki web kafe i reko idem se javit ekspertovcima, cyrus, smijat ces se al tu su strozi nego u medvedgradu nedaju mi pit :) al dobro kupila mi frendica :D jucer sam bio u guinness storehouse tolko pive na jednom mjestu :P nis idem dalje; pozdrav
|
Citiraj:
|
Budite pozdravljeni!!!!!!!!
Odoh u jutro na more, čujemo se za tri tjedna.
|
Evo mene nakon dugo vremena...
Meni je došlo do promjene planova. idem 6.8. subotu popodne i vraćam se u nedjelju ujutro. :( |
Eh, a ja san na moru!!! Inače san iz Šibenika, ali san evo baš sad na Brodarici (2 km od Šibenika)!!!
Sad san bija na noćnom kupanju tu na brodarici!!! Obavezno probajte svi koji dođete na more!!! Nešto neopisivo!!! Pogledajte ispod posta kad san ovo pisa!!! I još san mokar od mora!!! jao živili:beer: |
Idem se ja večeras zaletit do Zrća:)
Trajektom iz Rijeke u 9, a povratak sutra ujutro u 9 Bit če samo mala pijanka :beer: :beer: Da vidim kako je na tom mjesto o kome svi pričaju Najtopliji dan ljeta, a ja sa žujom u bircu u bazenu jedva čekam |
Citiraj:
Ovo vrijedi i za sve ostale koji se nadu u tom razdoblju na Zrću :D |
u sibeniku..cilo lito..tu i zivim ;)
|
jel ide tko na Vir između 2 i 12.08?
|
Citiraj:
|
Ja cu mozda biti blizu Vira ili cak u Viru. Sutra navecer krecem na more pa ak mi bude dosadno na Pagu zaletim se do Vira kod frendice.
|
mogli bi se naći negdje pa da odemo na koje:beer:
|
Što se mene tiče dogovoreno, samo moramo razmjeniti brojeve moba da se dogovorimo jel komp ne nosim
Još netko na Viru ??? |
evo moj 0918847992- Zoky
|
Moj je 0917211380
|
evo odlazim i ja s svojom bagrom za pag za koji sat... ak negdje na cesti vidite grdosiju od Land Cruisera bolje se ne pojavit u blizini na cesti...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |