![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Dobar video, samo se nadam da ne bude puno drkeljanja van Animusa - te "misije" su mi napor teški (ni dosad ih srićom nije bilo puno).
|
|
|
Ubisoft Abandons Despised Always-On DRM For Upcoming Assassin's Creed: Revelations
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj sam ja jedini koji igra igru na forumu? :D
Igra je uber dobra. :) Opet se igramo u ulozi elzia. ;) Nebum dalje nikaj pisal jer je sve ostalo spoiler. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dokopao se igre danas...ocekivao sam stvarno da igra bude odlicna kad ono (meni osobno) igra vise nego odlicna, stvarno me ugodno iznenadila. Bas kao i ShebY pokrenuo da vdim kakva je i evo do sada peglam :D
|
instalirao danas upalio...sve moguće popaljeno na najače što može biti na 1920x1080 mi daje od 30 do 60 fremova.igra kao igra..prekratka je da bih još rekao kakva je...ali ac je pa mora biti dobra :)
|
ajdeeeeee igrajte svi i postajte slike video isječke štogod da se i ja mogu guštat :D :D
Tek za Božić doma, a na laptopu nemogu igrat :( |
Citiraj:
Igra je predobra. |
Citiraj:
Najproduktivniji gejming mjeseci, a ja nemam na čemu igrat. :fuming: Al' ajde makar će se za ljeto skupit masu naslova. Mjesec dana se zatvorit u sobu i AJMOOO! :D |
Meni pravi ugodaj kvari grafika (moja losa) ali jednostavno je igra predobra da je ne odigram pa makar i ovako :D
|
Odlična je, sinoć igrala... I sad bih, al mi dragi ne da na komp, a kod njega sam... :/ Svaki put me sve više oduševe s detaljima i arhitekturom gradova.
|
Citiraj:
Dali je netko imao problem sa rezolucijom? Stavio sam na 1280x1024 ali igra ne radi preko full scren-a. Izgleda tocno ovako. Alt + enter ne pomaze, sta god da napravim nemogu "rasirit" sliku. Googlao sam ali bez previse uspjeha. |
Citiraj:
|
Hm..problem nije bio prisutan prije a igrao sam sve nastavke AC-a. A nista ako nema lijeka igrat cu ovako..naviknut cu se vec hehe :D
|
Ne znam, ja doma uvijek na toj rezoluciji igram, nikad nikakvih problema.
|
Citiraj:
Engine je jednostavno takav. U početku me smetalo, ali kasnije skužiš da dava nekakav filmski ugođaj. Nakon par sati, kao i ShebY, to uopće ni ne primjećujem. |
Ja sam noćas sanjao AC, nije dobro!! :D
|
Citiraj:
I meni se znalo desit xD |
Citiraj:
Inace je li netko zna je li se u ovom nastavku moze maknuti obicni mac (glavni, veliki)....jednostavno ga ne koristim pa me zanima ako se mogu rjesiti nekako, znam da je prije bilo nekih glitcheva i sl. |
Može još koji dojam jel valja igra? Nisam u mogućnosti još isprobat...vidim neki je hvale dok je drugi pljuju kao najgori AC do sad (općenito na netu)...igrao sam AC i AC II..dvojka mi je bila savršena igra...dok Brotherhood mi nije nikako sjeo, potpuno druga igra u odnosu na AC II...najviše me zapravo smetalo taj konzolaški štih u cijeloj igri Brotherhooda...naravno nisam je završio tako da nade polažem u ovaj novi AC :D
|
Citiraj:
a ovaj dio je po meni odma iya dvojke.. mrvicu slabiji. al jos uvijek jaaako dobar. tako da sto se mene tice idu 2, 4, 3, 1. |
Završio glavnu priču.....igra je fantastična
|
Citiraj:
|
:lol2::lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14. |