PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Assassin's Creed: Revelations (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=215576)

Mommistake 05.10.2011. 14:08

Citiraj:

Autor Red Dwarf (Post 1991781)
Ispekli su zanat na jednoj formuli i toga se drže ;) Ja bi jedino dodao još par oružja...ali ne neka claymore of doom and death nego neka fensi a'la onaj bodež s kojim možeš napraviti silent kill...

Recimo da se spoje Assassins Creed i Hitman...to bi bila igra ipo :D I još da malo uvedu elemente stalkera :D

Čisti potpis! I još da ubace neke interaktivne sadržaje, tipa urušiti kamen nekome na glavu, i različite misije osim popni se ovdje, ubij ovoga i budi brži...
Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1991787)
2 je baš promjenila Gameplay drastično :)

Meni je čak bolje od jedinice.

Ah, znaš kak se kaže :) O ukusima se ne raspravlja... :) Je, promijenio se gameplay, ali opet sve slično... Ali nije igra za bacit :)

panda505 19.10.2011. 21:34

http://www.gamespot.com/xbox360/acti...3Btitle%3B2070

:goood::goood:

Drvoje 19.10.2011. 23:16

Dobar video, samo se nadam da ne bude puno drkeljanja van Animusa - te "misije" su mi napor teški (ni dosad ih srićom nije bilo puno).

lateralus_eye 20.10.2011. 16:25

http://www.gameinformer.com/b/news/a...eed-movie.aspx

držimo fige da ga neće za*rati! :D

panda505 10.11.2011. 17:51

http://www.youtube.com/watch?v=Knv__...&feature=feedu

Citiraj:

Release Date: 11/29/2011

Doink the Clown 11.11.2011. 08:06

Ubisoft Abandons Despised Always-On DRM For Upcoming Assassin's Creed: Revelations

Citiraj:

Hot on the heels of our story Are The Days Of DRM Numbered? news reaches us that for its upcoming title, Assassin's Creed: Revelations, Ubisoft is abandoning its despised always-on internet DRM, which continues to cause much controversy. This type of DRM requires the hapless gamer to have a persistent internetconnectionhttp://images.intellitxt.com/ast/adT...lass_10x10.gif, with authentication data constantly flowing between their computer and Ubisoft's servers. The instant that connection is interrupted, the game stops dead in its tracks with a warning message to restore the connection. What if someone experiences an extended ISP outage? What if they want to play while away on holiday, where there's no internet connection, or it's very limited and expensive? What if the authentication servers fall over as they have done so in the past? There are in fact, too many serious negatives to list here. This is a dreadful and shameful way for Ubisoft to treat its customers who are being handled like criminals with curfew electronic ankle bracelets. This requirement eats into a gamer's monthly bandwidth allowance just for the benefit of Ubisoft. No wonder it's despised and hated so much.

This drop is despite Ubisoft claiming that it has reduced piracy significantly. Apparently, they have seen "a clear reduction in piracy of our titles which required a persistent online connection, and from that point of view the requirement is a success". What they haven't said of course is whether the reduction in piracy has actually increased sales. If it had, one would expect this glorious achievement to be shouted from the rooftops, wouldn't it? The only thing that companies listen to are their bottom lines and lawsuits, which really affect their bottom lines. Therefore, one can reasonably conclude that sales have actually reduced due to this draconian DRM. Also, the servers must be expensive to maintain, which eats into their precious profits too. Hence, it sounds like they're just keeping their options open with that statement. Shall we take bets on them dropping always-on DRM from all their titles in time? The sooner the better. PC gamers will have to wait until December, a few weeks longer than their console counterparts, to get their hands on the game.
http://www.techpowerup.com/154949/Ub...velations.html

panda505 16.11.2011. 22:22

Citiraj:

The game was released for PlayStation 3 and Xbox 360 on November 15, 2011. For Microsoft Windows, the game is delayed until December 2, 2011

Hamm 24.11.2011. 21:55

Kaj sam ja jedini koji igra igru na forumu? :D

Igra je uber dobra. :)

Opet se igramo u ulozi elzia. ;) Nebum dalje nikaj pisal jer je sve ostalo spoiler. :)

doky 24.11.2011. 21:59

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2033860)
Kaj sam ja jedini koji igra igru na forumu? :D

Naprotiv, svi igraju i svima je odlična pa nemaju vremena pričati o dojmovima. :D

ShebY 24.11.2011. 22:45

Citiraj:

Autor Anphonic (Post 2033866)
Naprotiv, svi igraju i svima je odlična pa nemaju vremena pričati o dojmovima. :D

Igra se naravno, kad mislim da nemogu više nikakve "cake" dodat za veranje okolo evo oni dodali još nešto :D. Igra je super, pokrenio malo da vidim kakva je i zaglibo 2+ sata:care:.

Drift_King 25.11.2011. 00:52

Dokopao se igre danas...ocekivao sam stvarno da igra bude odlicna kad ono (meni osobno) igra vise nego odlicna, stvarno me ugodno iznenadila. Bas kao i ShebY pokrenuo da vdim kakva je i evo do sada peglam :D

d0magoj_OS 25.11.2011. 16:55

instalirao danas upalio...sve moguće popaljeno na najače što može biti na 1920x1080 mi daje od 30 do 60 fremova.igra kao igra..prekratka je da bih još rekao kakva je...ali ac je pa mora biti dobra :)

panda505 25.11.2011. 23:48

ajdeeeeee igrajte svi i postajte slike video isječke štogod da se i ja mogu guštat :D :D

Tek za Božić doma, a na laptopu nemogu igrat :(

hobitxxx 26.11.2011. 00:35

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2034725)
ajdeeeeee igrajte svi i postajte slike video isječke štogod da se i ja mogu guštat :D :D

E tak ti i treba kad si na faxu da si ostal doma ko ja mogel bi lepo igrati :D sry mali OT

Igra je predobra.

RaWeN 26.11.2011. 01:27

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2034725)

Znam kako ti je, ista situacija i kod mene. :hitthewal:
Najproduktivniji gejming mjeseci, a ja nemam na čemu igrat. :fuming:
Al' ajde makar će se za ljeto skupit masu naslova. Mjesec dana se zatvorit u sobu i AJMOOO! :D

Drift_King 26.11.2011. 01:53

Meni pravi ugodaj kvari grafika (moja losa) ali jednostavno je igra predobra da je ne odigram pa makar i ovako :D

TheEmpress 26.11.2011. 18:04

Odlična je, sinoć igrala... I sad bih, al mi dragi ne da na komp, a kod njega sam... :/ Svaki put me sve više oduševe s detaljima i arhitekturom gradova.

QuidZz 27.11.2011. 14:29

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2035181)
Svaki put me sve više oduševe s detaljima i arhitekturom gradova.

Slazem se, igra je stvarno odlicna.

Dali je netko imao problem sa rezolucijom? Stavio sam na 1280x1024 ali igra ne radi preko full scren-a. Izgleda tocno ovako. Alt + enter ne pomaze, sta god da napravim nemogu "rasirit" sliku. Googlao sam ali bez previse uspjeha.

ShebY 27.11.2011. 15:08

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2035649)
Slazem se, igra je stvarno odlicna.

Dali je netko imao problem sa rezolucijom? Stavio sam na 1280x1024 ali igra ne radi preko full scren-a. Izgleda tocno ovako. Alt + enter ne pomaze, sta god da napravim nemogu "rasirit" sliku. Googlao sam ali bez previse uspjeha.

Igra izgleda tako od prvo AC-a nema pomoći osim nabavke novog monitora, ja to više nepeimjećujem.

QuidZz 27.11.2011. 15:11

Hm..problem nije bio prisutan prije a igrao sam sve nastavke AC-a. A nista ako nema lijeka igrat cu ovako..naviknut cu se vec hehe :D

TheEmpress 27.11.2011. 15:21

Ne znam, ja doma uvijek na toj rezoluciji igram, nikad nikakvih problema.

RaWeN 28.11.2011. 14:57

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2035696)
Hm..problem nije bio prisutan prije a igrao sam sve nastavke AC-a. A nista ako nema lijeka igrat cu ovako..naviknut cu se vec hehe :D

Ili se ne sjećaš ili nisi išao za tim...
Engine je jednostavno takav. U početku me smetalo, ali kasnije skužiš da dava nekakav filmski ugođaj.

Nakon par sati, kao i ShebY, to uopće ni ne primjećujem.

ShebY 28.11.2011. 17:20

Ja sam noćas sanjao AC, nije dobro!! :D

panda505 28.11.2011. 20:10

Citiraj:

Autor ShebY (Post 2036624)
Ja sam noćas sanjao AC, nije dobro!! :D

Jebeno! :D

I meni se znalo desit xD

Drift_King 29.11.2011. 00:47

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 2036533)
Ili se ne sjećaš ili nisi išao za tim...
Engine je jednostavno takav. U početku me smetalo, ali kasnije skužiš da dava nekakav filmski ugođaj.

Nakon par sati, kao i ShebY, to uopće ni ne primjećujem.

To opce i ne primjetim kad je igra "mocna" pa se i ne obazirem na to :)
Inace je li netko zna je li se u ovom nastavku moze maknuti obicni mac (glavni, veliki)....jednostavno ga ne koristim pa me zanima ako se mogu rjesiti nekako, znam da je prije bilo nekih glitcheva i sl.

skyman 29.11.2011. 15:49

Može još koji dojam jel valja igra? Nisam u mogućnosti još isprobat...vidim neki je hvale dok je drugi pljuju kao najgori AC do sad (općenito na netu)...igrao sam AC i AC II..dvojka mi je bila savršena igra...dok Brotherhood mi nije nikako sjeo, potpuno druga igra u odnosu na AC II...najviše me zapravo smetalo taj konzolaški štih u cijeloj igri Brotherhooda...naravno nisam je završio tako da nade polažem u ovaj novi AC :D

Danko86 29.11.2011. 17:33

Citiraj:

Autor skyman (Post 2037312)
Može još koji dojam jel valja igra? Nisam u mogućnosti još isprobat...vidim neki je hvale dok je drugi pljuju kao najgori AC do sad (općenito na netu)...igrao sam AC i AC II..dvojka mi je bila savršena igra...dok Brotherhood mi nije nikako sjeo, potpuno druga igra u odnosu na AC II...najviše me zapravo smetalo taj konzolaški štih u cijeloj igri Brotherhooda...naravno nisam je završio tako da nade polažem u ovaj novi AC :D

identicno tako mislim o prva tri dijela kao ti.. dvojka mi je najbolja debelo, dok mi je trica malo podbacila. nije ona bila losa, al nekako me nije uhvatila ko dvojka.

a ovaj dio je po meni odma iya dvojke.. mrvicu slabiji. al jos uvijek jaaako dobar. tako da sto se mene tice idu 2, 4, 3, 1.

groc 29.11.2011. 20:02

Završio glavnu priču.....igra je fantastična

Drift_King 29.11.2011. 20:50

Citiraj:

Autor skyman (Post 2037312)

Sto se mene tice ovo je najpotpuniji i najbolji nastavak do sada.... sto se tice grafike, price i svega ostaloga. Igra je jednostavno receno dovedena do vrhunca :)

panda505 01.12.2011. 15:24

:lol2::lol2:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14.