![]() |
Dobro još i izgleda, mada bi se moglo bez ovih quick time sekvenci izvan auta. To mi je malo WTF.
Priroda i brda su ok, podsjećaju me na klasične NFS-ove. Mada i dalje to više nije to, i dalje se osjeća se ova urbana Fast and Furious lošost. |
i nešto malo o samom traileru: Bay mi kao filmski redatelj nije baš interesantan, no za ovakve stvari - savršen izbor. A šteta što su posudili samo Christinin glas ;) |
Ja neznam kako vi, ali ja obožavam ovakve need for speedeve koji imaju i grad i autoceste. Znam da ćete svi sad reči što vidim u nfs undercoveru, ali meni je to bio ćist dobar nfs jedino što je AI bio prelagan.
Dali će u the runu biti kamera iz nutra? |
Isprobao i nemrem to nikako igrati. :S Razlika između High i Low je 6 fps-a. Odigrao samo prvu rutu i to ce biti to za sada. Nisam ocekivao da startas 210i a do Las Vegasa trebas biti barem 150i.
|
Ovaj bar nebi trebao izgledat ko da je sa automata. Frostbyte 2 ce napravit svoje a pitanje je samo koliko ce developeri prokockat, zasrat potencijal jurnjave po otvorenim i gradskim cestama u najbolju grafika kaj postoji na PCu..
|
zadnjih neznam ni sam koliko NFS samo instaliram odigram 2 3 sata i obrišem...nevidim neko razbijanje rutine s ovim novim NFS :S
|
Ipak mogu igrati normalno, jedan proces mi je drzao proc na 50% konstantno pa mi je bio jako malo broj slicica. Igrica je pre kratka, 1:30h igranja i vec sam na 8/10 poglavlja. Stalno isto ponavljanje stvari koje moras napraviti, tipa osvoji 3-5-10 mjesta ili prođi kroz 5 checkpointova na vrijeme. Na poglavlju mislim 5 je najzanimljivije jer onda bas ima akcije. :D AI je blentav totalka jer ga mores zgurati na promet samo tako ali ajde barem ne voze tenkove kao u nekim serijalima. :D
Jako negativna stvar je sta voznje traju oko 5 min svaka iliti oko 8km, ali ucitavanja su jako brza pa je tu neki plus. -.- |
mp??i što se radi van auta??
|
Klikaj tipke poput Enter, Space, Lijevo-Desno da ne pogines. :D ..... Ali toga ima svega 4-5x tako da nije problem.
Igricu presao za 2:30h i ima fora automobila tipa Golf 2 :D ali jedno 60% automobila je i dalje zakljucano i nakon sta pređes igricu, i da bi ih otkljucao moras igrati multiplayer i pobjeđivati prijatelje. -.- |
Lockano na 30FPS.Se može nešto iskonfigurirati, ili?
Inače, za sada mi je igra zanimljiva. :chears: EDIT: Jesam ja lud, ili nema kokpit view-a?! |
Tih 30fps je jedna od najvecih debilana ikad videna u nekoj igri. Nema nacina, za sad da se to zaobide i definitvno fali framerate u nekim djelovima igre.
Nema pogleda iz auta a o tipkanju izvan auta da ne govorim. Frostbyte 2 je jedina svjetla tocka u ovoj igri ali su i to zasrali sa lockom i konzolitisem. Drago mi je cut i Ministry kao soundtrack mada ne pase u radnju (bolje da su stavili Jesus Bulid my Hotrod ak su bas htjeli Ministry).. |
Zbilja glupo.Cijelo vrijeme je lockano na 30FPS-a, ali mjestimično imam osjećaj da ima neki paf FPS-a, a piše i dalje 30.
Ono, pogotovo kod nekih ekstremnijih zavoja. Pogled iz auta mi nedostaje, ovo mi ubija osjećaj vožnje. |
zasto su texture auta u car show tako usrane ? ovak je ok igra, zanimljiva ali brate mili za 13ipol gb je trebao gameplaye biti barem 8-10 h i puno kompliciraniji.
|
Solidna igra u nekim stvarima, odlična i loša u drugima...i prekratka :D
|
Jer ima snježne utrke kao u ovom videu?
http://www.youtube.com/watch?v=PKrv3gU-aIM |
Citiraj:
|
imho igra je zesce smece. ne vidim nikakav extra pomak.
plus ne mogu izmapirat ni tipkovnicu kak spada nego sam skoro slomio obje sake pokusavajuc igrat ovo, gas na a kocnica na y i skretanje na str. koma. xpadder ne moze izmapirati tipke na gamepad, a ne radi ni xbox360emulator gamepada. bljak. ali naglašavam IMHO bljak. |
Citiraj:
Inace ne jebe 2% da kursori budu gas i kocnica, pa sam nasao sistem. Stavis selekt na npr. gas, pritisni i drzi shift i tek onda pritisni enter za remapirat tipku i kursor gore, pustis shift....sad se pojavi strelica pod accelerate, isto napravis za brake. Glupo al jebat ga, inace nemogu vozit nikako. A run presao za 2h 10min, sranje na kvadrat. |
Citiraj:
|
Evo, ja sam krenuo igrati...
Prvo što sam primjetio je da nakon 45min sam na 40% mape.. Baš sam Las Vegas riješio, i sad sam na sljedećoj stazi...Igra je sve u svemu super, meni puno bolja od obadva shifta i hot prsuita.. S ovim starijim ju neću uspoređivati. Vidjeti ću kako će dalje ići ;) I nije mi jasno, hot prsuit mi radio lošije (mali pad fps-a zna biti) nego ovo, a ovo je kao bolji engine? Meni sve radi na 1440*600*75 sve na high, Vsync ON! |
Nema veze vsync on ili off jer igra radi sa 30fps konstantno, smece konzolasko. Meni je to nepoimljivo, voznja na 30fps.
|
bah i ja sam ostao razocaran...tamo od porschea postenog nfsa nisam igrao :fuming:
|
Citiraj:
Imam 1:23 h igranja, došao sam baš u Chicago, i jedna smiješna stvar. Vozim baš Nissan GT-R i ono počne onaj video, i strši mi glava iz auta u videu :) Preniski auto :) Hehe |
Isti bug i kod mene :D
Smijeh od uha do uha |
2:13h mi je trebalo da prođem. Mogli su dodati neki žešći kraj osim onog u podzemnoj ;) Ali igra je ok ;) 7.5/10 od mene ;)
|
Kratko ali slatko ;)
Bar ne gubim 45 min na biranje boje naljepnice staznjeg spojlera, nego cigla na gas i deri misko. Xbox kontroler radi ko grom :) lega @Mommistake, ne spojlat neeeeeeeeee spojlat :nono: ps- mislim da je neko izda peč za problem od 30 FPS :D |
meni ne treba taja patch za odlockat 30fps, jer mi radi na 15-tak fps... gtx295 i i7@3.8
|
Mommistake bas me zanima da si dao 350kn za igru jel bi joj i dalje dao 7.5/10 za 2h13min gameplaya (da, postoji multiplayer no sumnjam da mu je replay value toliki da bi se igrao duze od 2 tjedna za razliku od recimo NFS:Shifta 1/2).
|
jel vam bolje od hot pursuita?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06. |