![]() |
Odlučila sam uzeti LG LED IPS 236V 1392,00kn u ADM-u.
Recite mi koju da si Tv karticu uzmem kod njih?Zna netko? Oni imaju samo web shop ili mogu i do njih osobno na Jordanovac?:chears: :respekt: |
Imaju i web shop i poslovnicu. Najbolje ti je naručiti online pa otići podignuti kad ga budu imali na lageru (ako ga slučajno nemaju u tom trenutku).
|
Citiraj:
|
Hvala na odgovoru, meni su i ovo preporučili na jednom drugom forumu:
http://www.vemil.hr/proizvod/gigabyt...aljinski/3801/ |
Citiraj:
|
|
da baš smo opalili razgovor, ako se još netko sjeti za neku solidnu preporuku neka mi šibne u inbox.
:respekt: |
Namjeravam kupiti navedeni dell monitor, pa me zanima kalibracija..
Optimalne vrijednosti koje se postavljaju (brightness, contrast itd) nisu iste kod svakog (bas taj model) monitora? Ako nisu, zasto nisu, o cemu to ovisi, samo o oku korisnika ili o necem drugom, cisto informativno me zanima? |
Izgleda da se i AOC hoće ugurati u jednadžbu jeftinih IPS monitora sa 2 nova modela
AOC-I2352VH, nabava AOC-I2353FH, nabava edit: ispravljen link |
Citiraj:
Samo što meni AOC tako neugledno izgleda. :) Ali cifre su OK. Mada iskreno radije bi išao na LG IPS231P jer oba ova AOC-a imaju ergonomiju za qrac. Niti jedan nema mogućnost podešavanja po visini i swivel, također ni pivot koji nekima možda dobro dođe. |
Jel bolje uzeti DELL U2312HM ili LG IPS231P?, pošto nema više u ponudi U2311H. Jel DELL U2312HM isto takav best buy kakav je bio U2311H?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:00. |