![]() |
Meni je na pamet palo nešto drugo :D
|
Ma kakvi, ovaj sa linka ozbiljno prilazi svojoj ovisnosti:D
|
|
:roller::goood: Odlične vijesti:goood::care:
|
https://www.facebook.com/officialsta...54976321194956
Mislim da sad ipak možemo odahnuti, jedino što sam 90% siguran da će igra kasniti :( |
ako igra ugleda svjetlo dana u 2012. - znači da neće kasniti. bitno je da bude i da bude ove godine.
|
Citiraj:
Ako je ova gungula trajala mjesec dana, vjerojatno je development i duže u stagnaciji. Plus što ni do prosinca nije bilo točnog datuma. Pisalo se po netu da je razvoj igre 70-80% gotov, ali ne vjerujem. |
Malo novosti:)
|
Limansk, dijelovi CS-a, Sidorovich, dio iz CoP trailera, dio iz fan-made trailera... ovo je ko bikini. sve su pokazali, a niš se ne vidi... ovdje nema ni sekunde prizora iz nove igre...
|
3 put hura! Dela se!
:goood: Ja sam iskreno protiv helica i kamiona s topovima u gepeku :D Nekako mi sam naziv "stalker" vuce na pritajenost i to, a ne spustanje helica na zemlju :lol2:. |
potpis.
još najbolje da naprave neki COD/Betlfild combo od STALKER-a, onda zbilja nek idu u krasni k... |
Ja sam od početka nekak skeptičan prema dvojki, nadam se da nebum u pravu:)
|
J.E.D.V.A. Č.E.K.A.M. :care:
|
Hoće li opet ko u svakom stalker prije trebat više metaka po neprijatelju nego što ih glavni lik može nosit :D
Malo sam zločest ali ono samo fore radi, volim kukat inaće :roller::chears: Btw.. I ja jedva čekam da izađe ovo čudo. |
Sve mi ovo izgleda kao neka poluinformacija, kao što veli brkati, niš konkretno ne znamo.
Nit se vidlo gameplaya, nit se zna otprilike kad bi igra trebala ugledati svjetlo dana. Nisam već šest mjeseci ništa igrao na kompu, nisam ni planirao ništa osim ovog odigrat, nadam se da bum igral ove godine :) |
pa izašli su neki crteži, ali to je koncept. Gameplay ne postoji. Mislim, pilili su i sa SoC-om od 2003. pa je izašao 2007. a tek 2008. bio igriv kako se spada bez rušanja i problema.
Samo da nastave u revijalnom tonu i da igra bude dugačka kao SoC ili CS. CoP je ipak osjetno kraći i jednostavniji. |
Nebuš to igral ove godine, nema šanse:)
|
Jezik pregrizo:no2drug::care::Machineg: neigraj se takvim izjavama:D mora to past ove godine.:care:
S tom se izjavom slažem Lost Alpha:roller::D |
Nek (konačno) izbace ove godine bar Lost Alpha da imamo kaj igrat:)
|
http://www.bug.hr/master/vijesti/sta...ma/113612.aspx
:( Ajde barem da vidimo taj Lost Alpha mod ove godine... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj bi bilo, pa opet su sad počeli o CryEngineu laprdat...bog zna kaj bu iz toga ispalo i kada:suicide: |
Interview
Citiraj:
|
Citiraj:
samo me zanima, ako će koristiti DRM, onda nema modova :( ili ipak ima? bolje da ne razgovaraju sa Metro 2033 timom. onakva neoptimiziranost nam ne treba. bokte, igra trza na 2xGTX580, i7 990X i 16 GB RAM-a sa SSD-om. |
Meanwhile in Chernobyl...
|
Citiraj:
Gledao sam Paranormal Activity i to je obična glupost...fore za malu djecu odrađeno kroz katastrofalnu amatersku glumu...je ovo ne budem popušio. Jedino što mi se pored igre svidio je onaj dokumentarac o Chernobylu ! |
Citiraj:
|
Ipak se nesto radi :)
|
preee dobra animacija.
:goood::goood::goood: btw pjesma:Jess Mills - Live For What I'd Die For (Distance Remix) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |