![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svatko ima pravo na "svoj" GOTY izbor naravno, meni je dobro "ovo", tebi možda "ono", ali Oblivion je skupio mahom lovorike i dan danas znam ljude koji ga igraju (što nije često za igru bez multiplayera). |
Citiraj:
ne obicnih igraca (naravno da ce svatko gurati svoju igru) oblivion je izasao u vrijeme kad i nije bilo toliko open world RPGova (jedina prava konkurencija bio neverwinter nights 2) + u medjuvremenu izasli giganti poput dragon agea, witchera i mass effecta mislim da su danas kriteriji malo ostriji sto se tice GOTYa i da ce skyrim morati prezentirati puno inovacija da bi opet bio GOTY |
Citiraj:
Ovaj naslov je jedan od glavnih razloga zašto sam se uvalio u tranzicijskih nekoliko mjeseci prije kupovine nove DX11 kartice :) |
sta onda prodajes 295?? :)
|
|
:nuts:
|
Elder Scrolls V: Skyrim - Gameplay & Dragon Details
|
ma dobro zgleda igra . ali nije toliki skok u pogledu grafike i svega ko kaj je bio Oblivion u odnosu na Morrowind. Premda , da se razumijemo , Morrowind je i dalje superioran u gameplayu , želim reći , kada se 2006 pojavio Oblivion , bila je to praktički prva "next gen" open world igra i za nex gen konzole a za PC verziju je trebala zvijer od PC-a. Skyrim ,...je ono.."been there ,done that". I neće bit toliko sistemski zahtjevna , ovo kaj je tu prikazano je danas "prosjek"
|
Ma po meni je puno važniji level design nego sama grafika i tehnologije koje koristi. Iako bih naglasio da je iz dosad viđenog i grafika na visokoj razini. Mene osobno najviše zanimaju ta poboljšanja u vezi combata jer mi je taj element bio jedan od slabijih u Oblivionu.
|
Pa ofkors da nije skok po pitanju grafike :)
Evo, porucuju nam da ne brinemo, konzole nece nimalo ispastati po tom pitanju ;) http://www.computerandvideogames.com...sole-bethesda/ :fiju::kafa: |
obozavao sam Morrowind, a mrzio Oblivion...nadam se da Skyrim nece podbaciti i da cemo ove godine imat barem 2 dobra rpg-a.
|
Samo da bude dobar level design i stimung i to je to. Prema Oblivionu sam imao previse ocekivanja zbog Morrowinda. Grafika me nije toliko zanimala koliko onaj jednstveni stimung koji su Dunmeri davali samoj igri. Oblivion mi je vise bio neki srednjevjekovni rpg s magijama, nis posebno.
|
Iskreno se nadam minimalno igrivosti Obliviona,te naprosto koncentriraniji i dulji main quest.Razocarati sigurno nece no koliko ce uzitka i igrivosti pruziti,11.11.11!
|
Osobno se nadam da ce biti bolji od Morowinda koji mi nije legao nikako, svakako planiram joj dati sansu
|
|
Evo njih opet sa prokletstvom konzola tj nista od Dx 10 a kamoli Dx 11 samo Dx 9 :hitthewal:
Treba sam ostat na najjacoj DX 9 grafi i za ono sta bi mi ostalo novaca kupit konzolu :D :chears: |
a kaj te smeta , manji sistemski zahtjevi :D su to! U ovo "super ekonosmko doba" između loše plaćenog posla i nezaposlenosti svakih 3 mjeseca..nije da se bunim:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak nis drugo miran si kaj se tice graficke do barem 2015~2016 godine i izlaska next-gen konzola, Playstation-a 4 i Xbox-a 720. :lol2: |
Jedva čekam izgleda odlično, screenshotovi :zdero:
|
Citiraj:
Mene najvise zalosti sto i dalje tvrdoglavo odbijaju ugraditi co-op u igru. Pa makar za samo dva igraca. Jedan igrac neka bude "spasitelj svijeta", a drugi neka mu bude sidekick. Kada smo kod grafike, Bethesda bi se kod dizajna suma definitivno mogla ugledati na The Hunter. Jedan tip je komentirao: "Those guys should show bethesda how you make a forest". |
|
ha, ako želite popust na Skyrim:
http://www.nitrobeard.com/home/2011/...y-edition.html izgleda odlično za na policu, a kako nemam original Oblivion ovo bi bila izvrsna prilka :) |
|
|
|
I want it so that you could pick up the controller and punch the stupid producer in a face with it and it was easy; the average person could get into it…
koji moroni boktemazo :hitthewal: na sta se danas igre svode, ajme http://www.aspaceman.com/wp-content/...smapdesign.jpg Citiraj:
|
eh da,još jedan port.... mamu im ako sfušaju...
|
Pa ode i Diablo na konzole sad što je po meni puno veće svetogrđe, što se čudite za Skyrim? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |