![]() |
Jel ima ko problem s misem? Ja ga u igri uopce nemogu koristi za kretanje u ljevo ili desno. Kad zapucam onda se lik zavrti u desno -.-
|
Citiraj:
|
fix za onaj bug kad nemos uc u menu
http://battlefield.play4free.com/en/...d.php?tid=2582 |
U subotu se otvara Oman mapa, dijele jos keyeva, dobio sam jedan preko kojeg se moze prijaviti jos 5 ljudi. Ako je netko zainteresiran neka se javi na pm :chears: |
Eto i moj key ovdje pa tko voli nek izvoli. Meni igra bas i nije sjela :D
EX6Y-2YXA-BPHG-2BVM :chears: |
Zadnjih tjedan dana je ne igram, a u medjuvremenu mi je dosa novi kod na mail:
ELYS-4QAD-CGUA-DSBY (moze se koristiti kod 5 razlicitih ljudi pa "navalite) Inace mozda preskocim ovaj subotnji masakr jer nemam upgrade za letjelice, koje ce vjerojatno cistiti mapu ko "perad dvoriste" :D |
ako nekom treba key nek se javi na pm
|
2FEV-QRCT-C8QJ-UQSQ
(This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta) How to redeem your code: Go to http://battlefield.play4free.com Click on the “Redeem” button and follow the steps given Log in Create your first soldier Head on to the Battlefield :chears: |
Stigao je i meni key,isto kao i ovo gore This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta
DCXQ-X95Y-4CAB-KZ34 |
5GJV-GPF2-6ZU3-SZDW
(This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta) How to redeem your code: Go to http://battlefield.play4free.com Click on the “Redeem” button and follow the steps given Log in Create your first soldier Head on to the Battlefield :beer: pardon zbog podizanja teme :P |
Ajd da i ja dignem temu...
Igra li ovo netko? Pošto za kupnju BF-a 3 ili BC2 nemam namjeru davati pare (kojih nema :D ) igram ovu besplatnu verziju i mogu reći da mi se sviđa. Istina, imam bug gdje prvu minutu vidim flickering ekrana no nakon toga sve radi kako treba. Na svojoj ovoj krami vrtim sve na high + 1440x900 rezolucija i FPS mi je preko 60 tako da sam zadovoljan. Grafika nije toliko loša (iako mi je apsolutno nevažna) pa zato igram na low jer mi je nekako lakše igrati. Ako ima netko da igra neka me doda - Sweetz1 . Noob sam , krenuo igrati pred 3 dana no polako se učim. Nadam se da se vidimo na bojištu :) |
Prošlo dosta vremena, ima li još netko da igra?
|
Ja samo zavrtim svakodnevno daily draw ne bi li dobija stagod gratis :D (zasada LMG puskica i neka kapa)
|
A tako i ja gotovo redovno.
Imam 2 profila, čisto da bez plaćanja odigram sve 4 klase. Dosta mi je zabavna igra, nije zadnja riječ grafike ( i svakim danom sve manje), ali zato podosta zarazna. Meni tim više što sam redovno pri/na vrhu popisa igrača tokom i na kraju svake partije... Trenutno imam po lika u svakoj klasi lvl 25-30. |
Citiraj:
|
Još par riječi o igri..
Koja vam je najbolja mapa, klasa, oprema? Ja rasturam na Dragon Valley-u, mapa puna vozila, dok ih ja sve uništavam i helihoptera, skupi se brdo bodova. Znao sam i po 20k + završit partiju, iako tamo piše 16383 max., ali se vidi po završetku. E da, daily draw mi je dao na liku 180 dana credit boost pa sada samo sa njime igram i skupljam duplo kredita da se kupi kakva dobra puškica. |
daj neka mi netko kaze dali se isplati kupit palicu za ovu igru? ja i zena se malo zaigrali dosli smo na 13 lvl. Pa bi sada malo sa helihopterom probali a neznam dali bi islo sa palicom?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |