![]() |
jel neko zna kak inace funkcionira links sa tim vikend akcijama, jel obicno i imaju dostatan br komada na stanju ili imaju dva komada i ogroman natpis AKCIJA...uzeo bi ovo kuciste al se bojim da ga nebude, i jel akcija vrjedi i u petak posto pise od 18-tog do 20-tog
|
i ja sam se zagriao za haf-a:D
koliko vidim uz njega dolaze dva vent-a. jel to istina, ili to u pravilu ne mora biti tako? |
Mislim da to nije riješavanje zaliha, nego akcija da se privuku kupci.
Kad sam kupovao miš Mx518 na aciji bilo ih je 50kom na polici tak da nemaš brige, al ne škodi unaprijed otić i rezervirati. |
al nemozes rezervirat osim u trajanju akcije....a kad akcija pocne onda cu ga uzet a ne rezervirat :)
|
Citiraj:
Par komada i to je to :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš sam frendu složio konfu prošli tjedan s ovim haf-om i platili ga 700kn, svidjelo mi se jako to kučište iako sam mislio da mu je i ta cijena malo previsoka. Možda si i ja upiknem jednog. |
e hvala, to me zanimalo
već u startu dobro:goood: |
Citiraj:
Ako ga nema kupit ćeš kad dođe, po akcijskoj cijeni (budući da se tad kupio preko neta - a pisalo je da je dostupan).... :beer: |
evo doso u osam ujutro i bilo ih je :) :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupio sam i ja ,i cini mi se da kuciste nije bas tiho pogotovo prednji vent .Nisam ga spojio na maticnu nego odmah na napajanje a izgleda da cu trebat jer se dosta cuje.Nisu bas najbolje rijesili postavke za hard disk,jer se poprilicno osjeti kad pocne raditi.Dok u starom sopranu nisam to osjećao.Inače ima dobar cable menagment jedino su mi kratki kabeli od fortona pa nemogu to napravit kako treba.
|
Citiraj:
|
Da li se mogu isključiti svjetla na prednjem ventilatoru, milom ili silom? :P
|
jedino da ga iskopcas
|
pa kaj nema neko posebna žica za svjetlo, nju precvikaš i ventilator dalje radi? :D
|
skini vent i na obodu imas 4 ledice koje mozes "odcvikati" i vise nece biti svjetleci vent...
|
evo mislio sam uzeti 690 ali vise ih nemaju u amd pa sam uzeo ovo
zanima a imam 3-4 120 mm vent sa strane pa me zanima sta mislite kako je najbolje sloziti upuh ispuh |
Citiraj:
|
Kakvo napajanje imate u haf-u? Planiram uzeti seasonic ss-620W modularno, ali sam čitao da su kablovi kratki.
|
Evo mislim staviti gore ovaj vent http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9721
sta mislite ? |
Citiraj:
|
kakva su iskustva sa straznjim stock ventilatorom od 120 mm, pretpostavljam da ga trebam odmah hitit van. Da li je ovaj prednji preglasan?
I jel bolje stavit napajanje s ventilatorom prema gore ili dolje sto se buke tice? |
Gdje bi se moglo kupiti kućište?
U adm-u i NH kompjuterima ga nema više, a samo tamo mi je izbacivao na nabava.net... |
ADM?
|
Nema ga više napisao sam, ne znaju kada će doći.
U links dolazi tek krajem mjeseca. |
Citiraj:
|
Imao sam soprano prije ovog i moram reci da je soprano necujan bio prema ovome sve imam u planu kupiti potenciometar ali nemam nikako volje rastavljati i sastavljati komp.
|
Citiraj:
Mislio sam da ćeš biti kreativniji u izboru kućišta s obzirom na prijašnje radove :chears: Il imaš nešto u planu s njim? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |