![]() |
|
ovo izgleda prejako. nadam se samo da ću ga moć vrtit na kolko tolko dobrim detaljima.
|
Ovo je meni najiščekivanija igra ove godine. Odličan prethodnik, nadam se boljem nastavku.
|
The Witcher 2: Assassins of Kings Hands-On
|
|
Citiraj:
Borba je dosta drugačija od jedinice, i sviđa mi se. U jedinici je bila toliko repetitivna da dosadi (razlog zašto nikada nisam završio igru iako mi je jedna od dražih i boljih igara, jednostavno mi je dosadila ta borba). Klik-klik-klik-combo pa opet ispočetka. Sejvovi iz jedinice mi stoje vjerovatno ne daleko od samog kraja igre ali eto, nikad ju nisam završio. |
Ja vamo ko prosjak za saveovima jer sam izgubio u iznenadnoj smrti HDD-a :fuming:,pa ako ti nije problem da mi uploadas i da zavrsim i ostavim si za 2-ojku?
Inace,trebati ce napraviti upgrade hardvera(grafe,eventualno procesora) da se pokrene na višim detaljim.:) |
Nije problem, potražit ću ih pa uploadam (neznam koliki su pa bi na mojoj jadnoj default upload T-Com brzini moglo potrajati).
Samo ne mogu odmah, a i nije to lako u 2 terabajta podataka, svi su mi diskovi puni, moram kupiti još 1 TB |
Citiraj:
|
2 Blava
http://www.pohrani.com/t/3B/Uu/5V851s7/witcher-save.jpg Našao sam sejvove. 400-tinjak MB su veliki. Mislim da je to cijela noć uploadanja :D Neznam dali ti je dovoljan samo jedan sejv da nastaviš dalje? Igra je na 1.2 patchu i nije EE. Citiraj:
Možda jednog dana. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=qyG_mnBS6zg Ovo mi je bilo nesto najace u Witcher,uvijek bi u "birtijesini" ostajao trenutak duze da poslusam ovo. |
Citiraj:
ja sam ju prešo 5 puta, jebeš borbu :D |
Citiraj:
|
Hammer samo zadnji i predzanji ako nije problem,kuda ces sa Tsrotom uploadati,malo malo puca nikada kraja.
Ajd stavi link kada uploadas ako ti nije problem :) |
Citiraj:
|
Evo sistemskih zahtjeva, izgleda da je jako dobro optimizirano:
Citiraj:
|
The Witcher 2 Specs
Citiraj:
|
Developeri slušaju glas gamera
|
Ružan je ko kurac na toj slici. :D
|
u jako izgleda...samo da ispadne kao sa DA2
|
"The Witcher 2 is still PC only at this point" :goood: |
Bio je i DA "PC Only" pa vidi što se dogodilo s njim.
Još samo par (predugih) tjedana do izlaska igre :) |
|
Časopis PC Format je u svome posljednjem broju (kojeg možete nabaviti "znate već gdje") napravio recenziju za novog Witchera. Radi se o u potpunosti igrivom prefinal kodu koji je dobio je ocjenu 92, definitivno bacite oko na to jer izgleda predobro.
EDIT: Piše još pod DRM: None. Nadam se da to nije samo zato što to ipak nije final verzija no stvarno bi bilo dobro da nas ne zajebavaju s tim, ovo ipak nema mp, a koja god da je stavljena zaštita pirati će igrat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Diglo se dosta "prašine" oko toga prije godinu dana. |
Citiraj:
Citiraj:
http://news.bigdownload.com/2011/04/...ed-pcs-for-no/ |
Onda se nešto promijenilo, ispočetka su rekli da će igra u potpunosti biti bez bilo koje vrste zaštite
|
Zlo i naopako ce ovo biti
|
Dobri RPG-ovi zadnjih godina dolaze na kapaljku, nadam se da ce Witcher 2 biti jedan od tih.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |