![]() |
:D Exclusivno za vas. Dolazi iz smjera Italije.
http://www.pohrani.com/f/22/H4/3sjVSK2e/p1000083.jpg Upravo slikano |
Citiraj:
Meni je isto u sobi pakao ,nema zraka i oko 30c je. Večeras zahlađenje. |
Citiraj:
Ma VX je to držao u 3DM-u ispod 70 stupnjeva. Nije da sam mu Prime vrtio :D To je bio samo krači benč, u 2 u noći, bilo zapravo pohladno, jer su svi prozori bili otvoreni. Inače je na 24/7 taktu na 1,3 V :) |
Ja sam jučer prvi put nakon 2 godine upalio klimu i to samo zato što je ženka pizdila. Takvi smo mi boduli, radije se znojit ko slijepa lezbijka u ribarnici, nego trošit struju...
|
Potpuno se slažem! previše to struje vuče...
|
Citiraj:
U puli sparina i uzas. Vidi se par oblacaka al to nije to. Vakulaaaaa! |
Meni izgleda kao da će nas zaobići :(
http://www.sat24.com/Region.aspx?cou...t=ir&type=loop Uglavnom, imam prijenosnu klimu koja qurca radi. Očito se termostat pokvario, pa tek toliko svako malo pukne hladni zrak u intervalima, prije je šibala non-stop. :( |
kišaaaaa :D
|
blago vam se, kod nas je danas bilo nesto oblaka, ali se zadrzalo na Velebitu...
|
U ZG-u (Dubrava) je padalo par min, grmljavina me probudila, ali je i dalje vruće za popi****.
Ne znam što bih sa sobom... Jeo lubenicu, puding, voćni jogurt, pio vode... Upalio discovery i lurkam po netu.:fiju: |
Citiraj:
A i bio sam vani kad je pocela padat, sa zadovoljstvom sam pokisnuo. |
Tu se vidjela nekakva grmljavina prema Sloveniji, ali ništa od kiše. Al zato je sad sparno u.... neznam kak ću zaspat, a već je i vrijeme :D
|
Meni se kao spava, ali ništa od toga. Odigrao partiju dote, sad opet po netu...
Stara uletila u sobu da spustim lojtru na terasi da vjetar ne odnese :D |
cula se grmljavina negdje 10 do 4. napokon doslo do mene 15 do 5. sjeverac, na mahove jebeno jak, kisurina na kvadrat, grmilo jos dodatnih pola sata. nije bilo leda, samo kisa koja je padala prakticki vodoravno (nabacalo mi na ulazna vrata, negdje na 2 metra visine, imao sam poplavu u hodniku).
uglavnom, sada je u kuci bla, jer je sve otvoreno ali nema bas vjetra. ali je vani :care::care::care::care::care:. |
Kod mene sunčano i dalje no vjetar piri za pop....tolko da mi je srušio na jednom dijelu konstrukcije vinove loze u dvorištu, doslovno je isčupao cijev koja je bila uglavljena u zidu kuće....i padne na auto :hitthewal:
Srećom pa je tek ogreban, no trebam sad nać nedjeljom tko će mi to zavariti... |
evo tu u kod mene do jucer bilo vruce za popizd.. josh pogotvo ako radite sa zeljezom :D
danas malo osvjezenja, neki neverin puse, ali doduse kuca mi je pod zemljom tj. prizemlje pa se da nekako izdrzati kad je vruce |
Buraaa! :care:
|
ali idalje toplo...
|
uh kod mene u dubravi je sad odlicno!pala kisa nocas,sad je taman frisko! nek tako ostane cijeli dan i super!
|
Citiraj:
|
Okrenio mi vjetar satelitski tanjur...majku mu garavu. Sad opet na prozor i drkanje dok uhvatim Thor :o
|
Evo kod nas je temp pala na laganih 30 i osjeti se olaksanje, kvad je pao na 39 temp i barem me on ne grije :D .Iz smjera ZG-a se vide gadni sivi oblaci tako da navijam za kisu :D
|
Uff, kod mene jutros oko 5 pocelo, dobro se istreslo kise. Sad je ugodno vani, vise ne pada, cak sam i kavicu na terasi popio. Jos su mi noge hladne.
Bojim se kako ce zakuhat nakon ovog. :D |
Boli te kita, bar se moš u more bacit. Ja se mogu jedino objesit u prokletoj Slavoniji.
|
Kak je kod mene prelijepo sad :D
Padala lijepa kisa pola sata, grmilo... Nea veze sto sam morao sve gasit, bar sam lijepo uzivao na terasi :D Evo u sobi sad ugodnih 25°C, vani i nize... Cak je malo prohladno.. Kak mi je komp do balkona, a sve otvoreno, sve temp pale ispod 35C.. Idem sad isprobat CPU :D |
Nekidan sam baš prolazio kraj tvog seoceta (išao u Alles u nabavku 3x1.5 kablova za fuš) pa mi auto oprao pljusak, a kod nas preko brda ni kapi nije palo.
|
meni je prošli ponedjeljak krepala klima, tj. kompresor se nije htio zaverglat i došao odmah frend pogledat i zaključak je bio da su ili kondenzatori kompresora i ventilatora ili sam kompresor (iliti pravac smeće).
dva dana kasnije došli momci sa kondenzatorima i srećom stvar proradila. no ono što sam proživio ta dva dana bez klime je neopisivo... kuća zatvorena i zamračena od ranog jutra, dođem sa posla oko 5 i u sobi 29-30c. bio sam spreman, u slučaju da se klima ne popravi, odmah u četvrtak ujutro posegnuti za morskim-fondom i kupit novu bez a i b. |
@ hammer... Ma ne dolazi na Vir bez klime, ovdje je bilo zakucano na 36 zadnja dva dana. Danas je malo bura zapuhala i ugodnije je, al evo čitam da će za dva dana opet prža...
A more te ni ne rashladi, katastrofalno je toplo. |
Mrzim kad je vani vruće, a Thompson zaustavi vjetar i ispituje ga gluposti
Odvratno, oblačno , vlaga 100% nemreš disat |
Bemti, skurilo me sunce i kroz majicu:stoopid:
Inače nema klime ni doma ni na brdu a bogami ni u autu:D Ni hardovinje ne hladim-stoji na stolu i sve si gruntam da nema smisla mjenjat im radne uvjete da ne pokrepaju:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |