![]() |
Svaka cast. Razmontiral ga je turbo brzo i precizno.
|
Nije to to ako se ne naživciramo kao 2001. :D
|
Molim mijenjanje naslova teme u Torpdiranje Čilić! :D
Svaka čast, 3. set je malo stisnuo Japanac na par sekundi pa sam bio u grču skoro kao 2001. :). Ali vidi se da je Goran totalno u tenisu i da frajer osjeća svaki poen. ne da je očito da je Čilića digao za jedno 3 stepenice i u igri a bome i u glavi. Idemo! |
Citiraj:
Bravo Marine, svaka cast :) Ubio je cijeli turnir i natjerao najboljeg svih vremena na brzu kapitulaciju uz priznanje da je Marin savrseno odigrao. I ovo danas je bila skola tenisa :) |
Svaka čast, majstore...
Iako ga nije služio prvi servis kao inače, odigrao vrhunski. Bravo! :goood: |
Citiraj:
I ono što je komentator super rekao, kad je Ivanišević osvojio Grand Slam, bili smo i djelom tužni jer je to bio kraj njegove karijere. A ovo je za Marina tek početak :) |
Čilić je dobro rekao prije desetak dana,kad gubim sam hercegovac - ovo ono i nitko me zbog toga ne j...,a kad pobjeđujem sam hrvat i svi oko mene...
|
Meni je on uvijek ili hercegovac ili francuz...
|
Uopće ne pratim nacionalni sport Monte Carla. :D
|
"Vijest je vrlo brzo stigla do Međugorja, gdje se sada priprema najveća proslava u povijesti Republike Hrvatske, tj. Bosne i Hercegovine, a svoj dolazak je potvrdio i papa Franjo."
:D http://www.news-bar.hr/vijesti/regij...iznati-meugorj |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na info |
Je pro staff..Pro Staff RF97 Autograph :D mislim, jedan sam od većih pratitelja lika i djela Maestra pa ono..znam i takve detalje :D
|
Neznam zas sam mislio da je gornja granica pro staffa 6.1 95...must have been wrong :)
|
uživao sam totalno u meču, baš ga je uništio.
inače nisam duže vremena gledao tenis i primjećujem kako je to postala nuklearno jaka igra... mislim ono 220km/h servisi, druge serve su toliki "safe mode" da brijem bi me izbušili 6-0 samo sa drugim servama bez mogućnosti povrata loptice :D |
Bilo je servisa od 230 i prije...treba se samo sjetiti Roddicka u mlađim danima :)
|
ma oke ne sumnjam da je bilo nekih rekorda prije, samo velim kako je igra postala puno puno čvršća.
|
Pogotovo od Nadala.
|
Kakav kreten,e tek sad mi je pao u očima:nono: Baš je pravi seljo.
http://www.index.hr/black/clanak/mar...nu/771284.aspx Neznam kakav vi ovdje imate stav o Thompsonu,ali bolje da ja ne iznosim svoj :D |
i odjednom mi žao što sam gledao meč :(
|
Nedjelja finale Australian Open
Đoković-Murray, Eurosport 1 live Nadam se izvrsnom meču. :) |
https://www.reddit.com/r/tennis/comm...ef_source=link
acestream://b47debea5bd76c0deb05dc1bde1591be408bf7b9 |
Opet Federer pometen...
|
Nole bio bolji, nema šta. Iako je prvi set mogao dobiti i Feđo, nije bio precizan u onih zadnjih par udaraca a i vodio je 4:2.
|
Žao mi je Federera, u presudnim trenucima je jednostavno Nole
bolje odigrao.... Sad se čeka 31. kolovoz i početak US Opena, gdje Čilić brani naslov. |
|
Ne znam kome da se jače smijem. Novinaru ili Hamiltonu što je došo ko seljak obučen na finale Wimbledona i to u najjaču ložu... i super je da ga nisu pustili unutra. Ako su pravila za sve ista, po čemu bi in trebao biti poseban. Kapa dolje organizatoru.
Kao i ono kad je pokojni Pavarotti došao u hotel i nije bilo soba pa je tražio da nekog oteraju uz "jel znate vi tko sam ja". Recepcioner koji ga je otpilio, dobio je bonus i pohvale. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:11. |