PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Singularity (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=191782)

Burko 04.07.2010. 00:51

presao igru, vidio sva tri kraja. bla bla bla, ocjena 7/10. uglavnom, vrijedi odigrati. nije sve u grafici.........

PINKYZ 04.07.2010. 18:29

svake pohvale za igru,atmosfera,grafika,savršeno :)

Wozniak jR. 05.07.2010. 17:10

ev presao igru, i mogu rec da je meni bila mnogo dobra ;D
rijetko kad odigram neki sp do kraja, al ovo je bilo dobro. Nista previse originalno i novo, al kako su to napravili, zanimljivo. Bilo je par bug-ova s grafikom i to, al nista prestrasno ;D

sa20 08.07.2010. 18:43

Slažem se, igra je sasvim ok, ništa spektakularno al ima svojih trenutaka. Moj najbolji trenutak je svaki put kad se dokopam seekera :care:

Romano.Cule 08.07.2010. 18:48

Decki,ja ne znam na kojem vi principu ocjenjujete igre i koliko ste uopce igara odigrali u zivotu,ali igra ne da je tesko smece,nego je zalosno koliko su iskopirali Time Shift koji je ionako vec sam po sebi bio los.

sa20 08.07.2010. 19:32

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 1685490)
Decki,ja ne znam na kojem vi principu ocjenjujete igre i koliko ste uopce igara odigrali u zivotu,ali igra ne da je tesko smece,nego je zalosno koliko su iskopirali Time Shift koji je ionako vec sam po sebi bio los.

A pretpostavljam da ti nikad nisi čuo za onu: "o ukusima se na raspravlja", il ti valja il ne. Meni je recimo dobra i prešao sam ju, meni se recimo warcraft 3 gadi jer mi je ko crtić a preko 10 milijuna igrača misli potpuno suprotno i tko sam ja da ih vrijeđam da neznaju ništa o igrama.

blava 08.07.2010. 21:55

Vidis,oni su iskopirali od vise igara kao Bioshock one audio diary-es i poruke na Zidu,od timeshifta par stvari,ali su doradili i super implentirali u igru...

Sami tvorci su rekli da nisu htjeli uvesti nista revolucionarno,vec kopirati par igara i doraditi...Igra je po meni super,prešao sam ju,jedino grafika i teksture,ali sto se tice svega ok :)

ShebY 09.07.2010. 13:57

Citiraj:

Autor blava (Post 1685638)
Vidis,oni su iskopirali od vise igara kao Bioshock one audio diary-es i poruke na Zidu,od timeshifta par stvari,ali su doradili i super implentirali u igru...

Sami tvorci su rekli da nisu htjeli uvesti nista revolucionarno,vec kopirati par igara i doraditi...Igra je po meni super,prešao sam ju,jedino grafika i teksture,ali sto se tice svega ok :)

Otkad su ti dnevnici "iz bioshock-a"?!?!?!!? Nisu oni izmislili toplu vod stime, i reč da je takvo nešto kopirano je bezveze to je koda kažeš da je neko kopirao auto od drugog proizvođača jer obadva imaju retrovizor :D

A TimeShift sam igrao i tam je cjli okoliš uhvaćen u vremenske promjene, a ovdje kolko sam skužio biraš ti što ćeš mjenjat...

Burko 09.07.2010. 21:03

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 1685490)

pravo je pitanje zasto ti uopce gledas druge igre i usporedujes sa ovom. sta onda ako i jest slicna/ista od neke druge igre? ako je kopirano? prosla su vremena kad je pojedina igra bila the game, sada se sve svodi na dobro i lose. singularity je meni dobar, kao i dobroj vecini ovdje. nije igra koja ce obiljeziti desetljece, ma cak niti godinu, ali pruza (barem meni) uzitak igranja. a to je najvaznije, bila to kopija kopije, ili nesto sasvim novo, nesto divlje..........

i da, po cemu je tocno igra smece? ili cu preformulirati pitanje; koja igra unazad par godina godina nije smece?

Charmander 09.07.2010. 22:35

Citiraj:

Autor Burko (Post 1686121)
... koja igra unazad par godina godina nije smece?

to i mene zanima.

ShebY 09.07.2010. 22:40

Ako na gore dva postavljena pitanja lik odgovori CoD6, molim instant ban :D
Ja neću još ništa o igri kad nisam igro, ali defnitivno vrjedo probati po svmu navedenom i viđenom u ovoj temi.

blava 10.07.2010. 12:07

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1685945)
Otkad su ti dnevnici "iz bioshock-a"?!?!?!!? Nisu oni izmislili toplu vod stime, i reč da je takvo nešto kopirano je bezveze to je koda kažeš da je neko kopirao auto od drugog proizvođača jer obadva imaju retrovizor :D

A TimeShift sam igrao i tam je cjli okoliš uhvaćen u vremenske promjene, a ovdje kolko sam skužio biraš ti što ćeš mjenjat...

Jezz pa sami su rekli da su kopirali elemente od par igara i prilagodili za svoju igru...ako si igrao Bioshock znas da imaju ti audio dnevnici kao i u Singularity-ju,i one poruke na zidovima...definitivno kopirano od Bioshocka...

Jest,ali imas one kao krugove koje izbacujes,oni usporavaju vrijeme i to je receno da je uzeto iz Timeshift-a...

Meni je igra ok,probaj odigrati i ti,mozda ti se svidi :)

Demigod 10.07.2010. 12:48

presao igru...nista spektakularno, ali vrijedi odigrati...solidna pricica...dobar gameplay...malo ima problema sa texturama i grafikom, ali nije to ni toliko bitno....meni se takoder svidjela....i eto, jos jedna kopija: pokazuje ti put kao i kod dead space-a..:)

-POP- 15.07.2010. 00:11

Prešao. Solidna grafika (nezahtjevna), solidan gameplay, na trenutke dosadno, mješavina svega, pa podsjeća i na HL2 i na Dead Space i na svašta nešta. Solidno, šteta što nema više scary trenutaka, osim onog s početka kad onaj mrtvac živne.

Sherry84 17.07.2010. 09:32

Igrao, na pola odustao
ova igra izgleda kao da zaostaje par godina i taj Unreal engine treba zakopat jednom zauvijek, ugl ocjena 5/10.

tocka 18.07.2010. 10:34

kaj svima tako grafika smeta? meni je čist fajn ....

ONeill 18.07.2010. 11:56

Smeta to sto u nekim trenucima igra izgleda kao da je nedovrsena.

Charmander 18.07.2010. 14:09

to ti mozda izgleda jer, kao sto sam vec prije spomenuo, to je UT3 engine i posto se texture postavljaju od low na gore do postavljenih postavki, nekad kasne za lokacijom igraca.

Mario92 18.07.2010. 16:13

Iskreno, j*beš grafiku ako igra nije igriva.

Singularity je igriv sa super i sa nikakvom grafikom.

Demigod 20.07.2010. 00:22

izasao je patch 1.1 koji rjesava problem sa grafikom odnosno teksturama.

"Texture streaming: some players have experienced a streaming bug that occurred on higher resolutions after playing for extended periods. This has been fixed."

Charmander 20.07.2010. 08:03

dok oni izdaju patch, pola nas je vec odavno proslo igru.

Demigod 20.07.2010. 12:49

true, true....ali to je za one koje su poceli, vidjeli i odustali...:)

TheBEaST 20.07.2010. 20:52

Evo, ja tek sad igram. Stavio sam odma i patch i zasad sve ok. Zabavna igra, iako ima dosta stvari koje su pomalo nedovršene.

Najviše me nervira što postoji samo loading zadnjeg checkpionta, što nebreš loadati neki prethodni save. Puno bolje bi bilo da ima quick save umjesto tih automatskih checkpionta. Čudno mi je da se nitko još nije žalio u vezi toga. Veliki propust u igri.

xax232 20.07.2010. 21:03

Odlicna igra, od Ravena nisam nista manje ni ocekivao. Malo se fura na Bioshock, ali caka s vremenom vec postoji u jednoj starijoj Ravenovoj igri - Hexen 2 za metuzaleme koji se sjecaju.

baban 20.07.2010. 22:10

na koju shemu prodete negdje na pocetku igre, kad treba naci drugi ulaz u zgradu nakon sto vas nesto zgrabi za ruku, one plave isuse sto nestaju?
imam sam pistolj i mogu se yebat, ako se popnem gadaju me sa bacvama, i samo se respawnaju..

2mymoon: hvala, prosao sam dalje

mymoon 20.07.2010. 22:49

imas shotgun kod ulaza koji se ne da otvoriti.

Remixer 21.07.2010. 17:35

Meni igra čisto super, podsjeća me na Wolferstein 2 & HalfLife, no jedino je malo kratka, prešao sam ju u pola dana (nedjelja 18.07.2010.) bitno da se puca :)
Ocjenio bi ju... 9.5/10 :)

mhadina 21.07.2010. 17:45

Citiraj:

Autor Charmander (Post 1686154)
to i mene zanima.

npr. Dead space 10/10 od mene i mnogih drugih

al da se vratimo na temu - ova igra ima nešto a to je arkadnost - stalno trebaš neku tipku Q E R ili H + miša što meni se sviđa jer arkadni 3D su rijetkost

oppteron 21.07.2010. 23:52

svake pohvale za igru,vrijedi probati i odigrati

NemoRS 24.07.2010. 10:57

Na koju foru prodjete dio u igrici kad onaj ogromni div probije zid i uhvati vas za nogu.Ja ga ubijem ali ostanem zaglavljen u njegovim rukama tj on padne na mene i nemogu nista?Pucam po svemu ali dzabe:(((???

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47.