![]() |
Ne znam što bih napisao, osim da je igra uistinu odlična! :care:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tolko je zbunjen da to nije za vjerovati :D Pišao sam se od smijeha :D "Tell you what, you get me an AK47 and I'm all yours" :D :D Igra je kao i njen prethodnik, srednja žalost. |
Ma nije igra losa, u biti mozda i jest, ali s obzirom sto danas prolazi pod "igrom" ovo je mega hit.
Sad samo treba uhvatit vremena i pocet igrat. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije savršena no definitivno debelo iznad prosijeka. |
evo ja sam na 8. chapteru.igra do jaja.bit ce mi zao kad ju pređem...
|
kakve su kontrole? jel su s*anje kao i u prvom dijelu?
tj generalni lag (sve nekako usporeno, neprecizno kad se usporedi sa nekim shooterom) sa misem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čujem da traje (samo) 10ak sati. Citiraj:
Sad je sasvim normalna brzina ko u svakom drugom TPSu. |
Evo bas se i ja spremam odigrat dead space 2, i iskreno bas zbog kamere sam se i odlucio odigrat je... A moram priznat da me kamera malo podsjeca na batmana aa a tamo sam uzivao u tom pogledu...
|
Prvi Dead Space bio je odličan.
Dead Space 2 je još bolji. Zašto? Jer je ovo jedina igra koju sam u zadnjih 2-3 godine odigrao 6 i pol sati u šutu, i htio igrat i dalje.... Skidam kapu! |
poceo igrat 1-icu ponovo predobra igra u svakom pogledu :) U rangu FEARA po strahu. Kut kamere je odlican da se useres od straha koji put i to je car ove igre. Posto dvojku jos nisam instalirao ali cu to napravit kad zavrsim 1icu onda cu ovdje vise komentirat.
Pitanje koliko 2-ka ima sati igre?! |
Jel zna itko koliko chaptera ima dvojka? ja trenutno na 10-tom...
|
Citiraj:
|
Pa daj počnite koristiti spoiler opciju, majku mu. :(
|
Citiraj:
|
Istinabog. Nije bas neki spoiler....to je ko da ti neko kaze da film traje sat i 38 minuta ili dva sata i pet minuta, nije bas da ce nesto pokvarit dozivljaj filma. :D
|
svejedno on sada na 15. chapteru zna da dolazi kraj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije, ali nisam morao znati koliko chaptera ima, ebem mu lebac.
Izbjegavao sam sve moguće tekstove gdje se nalazi kako završava igra, na kojem chapteru, blabla.Kao i Mafiu II. Ajde, nije smak svijeta, ali svejedno. |
Igrao jučer 2 sata, zasad oduševljen, atmosfera, akcija, brzina igre (sve na high igra leti), početak je FTW!
I Issac priča! Kao horror friku ovo je sjelo ko budali šamar ^^ |
jesam čorav ili u igri nema nikakve sačmarice? nečeg što radi čk čk dok reloadaš :D
prešo igru sa do max nadograđenim onim prvim gunom neki cutter i mašinkom |
Jedna rijec za ovu igru: Quality! :care:
Edit: Upravo sam u ovom nekom djecjem vrticu... O_O |
Citiraj:
onomatopejski : "aaaaaaa + špljaght " |
Citiraj:
A kad smo vec kod oruzja, pade mi na pamet da bi bilo fora vidjet kakve gunove tko preferira i zasto. Ja se osobno drzim prva 4 koja sam nasao, nekako su mi dovoljno raznoliki. Ove flamethrovere i bacace mina nisam jos ni kupio...evo moja lista: 1. Refurbished plasma Cutter - cuvam ga jer generalno ima za njega ima najvise municije, a i zgodan je za rasturat kontejnere s daljine i one male paukove a da se ne utrosi previse municije. 2. Javelin gun - prilicno mocan, secondary fire bas ne koristim. 3. Ripper - jednostavno je cool a bome i vrlo ucinkovito u kombinaciji sa stasis chargeom. Usporim brzu gamad i onda ih samo izrezuckam. 4. Pulse rifle - dobar rate of fire, ko nekakav mitraljez. To su moja 4 omiljena zasad, ne vidim potrebu za drugima jos zasad... |
Prvi dio mi je bio predobar i sada igram drugi no nekako mi ne pase. Kamera mi je cudna i nekako mi se cini da se necu bas lako naviknit na pogled (makar je ista kao i prvome djelu).
|
Citiraj:
Potpis... :kafa: Btw igra je odlicna, stvarno sam se isprepadao u ovih pol sata koliko igram :goood: |
Isel sam vidit kakva je atmosfera, ipak mi se nije dalo igrat usred bijela dana radi efekta straha. I odma tamo napocetku kad se spustis u prostoriju nakon kaj si onaj doc vrat prereze. Tak dugo nisam od straha sa stolca skocil, ko da me neko iglom hpičill :D
Bolesno, predobro :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |