![]() |
Pa zar se nemože napraviti export članova u neku tablicu i onda import na drugi forum tako da se ne mora hrpetina članova registrirati?
BTW evo i ja se regao na http://trznica.forum.st/ |
Citiraj:
trenutno je hosting u čekanju, da me aktiviraju i što danc veli, sve je to tu u planu, samo treba to napraviti....da se ne treba prčkarati po subforumima ili blogovima i tražiti što je tko...onak sve od oka odma cim netko neš prodaje... strpimo se do aktivacije foruma, pa cemo lako sve dalje, neka ostane ova tema pa cemo zajednim snagama dalje, što se financije tice, ja sam tu za vecinu stvari :D a ideje cemo zajedno lp |
Po potpisima provjerenih i pouzdanih članova... pogledaj im sig i ako nešto piše da prodaju znaš da ces il dobit pare za prodaju il dobit provjerenu robu ako kupuješ ;)
|
Muljatorima se i tak ne da gradit staž i ime na forumu , kad zahebu dobiju ban i amen . Nece im se dat ponovo cekat dosta vremena da dobiju priliku shebat nekog , pa opet popiju ban .
Clanovi sa dosta staza i postova (mada postovi nisu garancija) bi trebali polako otvarati trznicu . Ograniceni pristup , nesto kao odobrenje , preko staza i preporuka od ostalih provjerenih clanova . Ili novo ili pce |
Jedno lijepo iskustvo nakon zatvaranja tržnice: preko njuškala sam mijenjao gotovo novi samsung s5230 sa garancijom za rabljeni psp, dao 78kn na se dostavi sutradan (subota). Na psp-u NE RADI analog! Sad očekujem odgovor na mail u kojem sam direkt pitao lika dal će mi vratiti mob ili me je zaj.... Za dan-dva ću Vam javiti kako sam prošao!
Tako da samo mogu biti zahvalan onom tko je osmislio kažnjavanje svih korisnika!!! |
Pametan uči na tuđim greškama, a bedak na svojim :) ! Tak se kod nas veli, nemoj me osobno shvatit!
Ste vidli, ujutro sam bil 3 registrirani korisnik a sad ih ima ko pljeve :D....ljepo se pune mjesta. Samo da modovi ne regaju baš svakoga.... Imate kakav filter ili se svi mogu regat? P.S- kak je ljepo videti svaki put neke novog kad dođem na TRŽU :), radi se punom parom. |
Citiraj:
Kupujes polovnu robu od nepoznatog lika, sta mozes ocekivat? Jel bi sad kompletan njuskalo.hr trebalo zatvorit? Prevaranata ce biti dokle god je vas naivaca. |
Citiraj:
Krećem od pretpostavke da nije cijeli svijet pokvaren-saznat ću to za koji dan :hitthewal: |
Citiraj:
Tebe nije nitko krivio....pa lakše malo! He he |
P nije cijeli, al ovaj dio koji je pokvaren se je regal i hara po "NJUŠKALU" :D
|
Citiraj:
Sam si sebi kriv, nitko drugi nema veze s tim što si nasamaren zbog svoje neopreznosti ;) |
Citiraj:
Saljete pare i hardver ko sumanuti na nepoznate adrese pa iduci dan kukate kako ste osteceni. |
Citiraj:
O tome ćete biti obaviješteni :-D |
Samo mi jedno nije jasno...zasto bi se netko regao negdje gdje je Baja admin?! :D
|
Citiraj:
-------------------- Ajd nađite drugu tematiku jer mi se neda više kvotat...a niti se ljudima čitaju ova prepucavanja. |
Citiraj:
I "poznati" na pce tržnici su znali zahebat, i ko je onda kriv?! |
Citiraj:
šanse da je lik prevarant i trguješ s njim bez beda iako ga uopće ne poznaješ? Ma lol :D |
Citiraj:
Ne kazem da nije bilo svakakvih slucajeva i medju renomiranim clanovima, ali to je tek mali postotak, a zna se ko radio najvise problema. Eto ti ga gore cisti primjer naivca koji dolazi na forum i kuka kako je dobio neispravan proizvod od 'ljubaznog' lika. Po meni takvi unistavaju trznicu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisu ni većina naših očeva gledali feedback od naših majki na PCE već su smatrali da su dobre i poštene! Kažu za likove koji sumnjiče druge da se u njima krije sumnjiv lik he he. |
Citiraj:
Ne vjerujem kakve gluposti citam. |
nisam uber extra poster na ekspertu, ali mi je ovo drugi dom, tu sam cca nesto vise od dvije i pol godine, najbolji phorum sho se tice stvari vezanih za racunala, multimediju etc etc, ali kad sam cuo da se trznica zatvorila, umro je jedan mali dio u meni ;((
|
Citiraj:
Kad se "male budale" počinju prepucavati...nema kraja. Pa ću ja prvo odustati. Poanta je "vratite nam tržnicu" a ostale probleme nek rješavaju drugi.... Za post ispod: nemam više snage za prepucavanje :goodnite: Ja živim negdje drugdje :-D (ako zadnji red ne kontaš onda se obrati na pm) |
Citiraj:
EDIT - nemoj odgovoriti molim te :D |
Eto, čekam aktivaciju... Upravo stigla dok sma pisao.:)
Vidim dosta poznate ekipe odavde sa kojima je bilo zadovoljstvo trgovati, pa će se pozitivna iskustva nastaviti tamo. Neka uskoro proradi, imam viška hardvera za prodati i htio bih nešto kupiti i ovo mi je jedino mjesto za trgovinu:D Svaka čast na uloženom trudu:goood: |
Još se ništ nije pokrenulo kak spada, a već je nastal šou.:)
Citiraj:
Super ti je razmišljanje. Opet se cijeli forum i sve vrti oko proklete Tržnice. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Očito moram paziti kako se izražavam da ne ostavim mjesta za dvostruko tumačenje.....adio pjesnička slobodo! (vidim da se već neki češkaju i da su zbunjeni) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ni za veće pare ne bih oblatio svoje ime..... EDIT: post ispod mi malo miriši na gušenje demokracije....al nije-samo se upozorava na pravila :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |