![]() |
Misliš ovdje u dvojci?? Jer nisam primijetio da mi se uništio, osim ako pričaš za brotherhood.
|
Ja prvo moram igrati AC1 pa AC2, taman negdje izađe i taj nastavak... ;) Ajde idem kupiti jedinicu... ;)
|
Citiraj:
imaš u traileru tu negdje gore... Citiraj:
Ima iste/slicne karakteristike kao i Armor of Altair pa je svejedno... http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Armor_of_Brutus |
Ah to. Oh well, it lasted it's time the altair armor, par stoljeća :p. Armor Brutus, brutalno izgleda :D
|
|
Meni je iskreno w/e glavno da ne razočaraju...
|
:D :D
|
Citiraj:
|
"then goes to smell his sword
... not sure why." na 2:14/2:15 :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislio neki dobar gameplay video a na kraju ovo Tolko sam se smijao da me stara počela čudno gledat |
|
|
Igra se sve više usmjerava na multiplayer i još malo pa neka svake godine rade nove nastavke kao COD koji se uzima najviše zbog multiplayer igranja. Mislim da onda igra gubi početni smisao jer očito je novac u prvom planu koji se vidi kroz forsiranje multiplayera još bi trebali staviti i pretplatu za to. Inače ovaj zadnji Brotherhood zna imati dosta teških misija i sve više su tipa da u roku pet minuta moraš proći neopaženo kraj stotinu stražara i obaviti glavni zadatak, još da ima quick save bilo bi lakše. Dvojka je bila bolje izbalansirana u tom pogledu a ovdje su to nepotrebno još više otežali, također natrpali su puno side questova kojih isto ima u tom stilu a nisu bitni jer se može završiti igra i bez njih ali vjerojatno što toga nije bilo u prvom dijelu sada mora biti gomila jer i u dvojci nisam radio puno side questova jedino za Altair armor i dlc misije su bile dobre (dvije).
|
Mjesec i 20 dana do izlaska :D |
jos nema offical date za PC?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam znao al sam zaboravio...:D
|
ma i ja sam znao....samo....kad to mijenjaju iz dana u dan....tko ce vise sve to pratit....
|
Manje od mjesec dana do izlaska |
Citiraj:
|
Evo posto je igra izlazi za nekih 3 dana ,a vec je izasla u nekim "posebnim" ducanima, mene bi zanimalo, ako ima netko ko je igro multi preko ps3 ili xbox dali igra vrijedi za uzeti zbog multia
|
Evo vidim da već ima igra u dućanima mješovitom robom :D pa me samo zanimaju iskustva PM ofkors
|
|
Citiraj:
Opet odlično optimizirana igra, i priašnje nastavke san gonio na max :) |
Ja kupio dvojku odmah na pocetku, a bome kupit cu i trojku, ali ovdje pise da izlazi 22.3, a ne 22.2
http://www.direct2drive.com/10354/pr...ition-Download i tu je 10ak € jeftinija koliko vidim nego na steamu, a radi se o istoj verziji sa istim dodacima |
18. ožujka,
|
Citiraj:
I sta kazete jeli vrijedi multiplayer te cijene |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |