![]() |
Dobitnik je Zvonko Bočkaj, Crypto. Čestitamo!
|
Citiraj:
edit :evo taman se kreso oglasio.. |
aha, aktualni Vapor-X model je HD3870 Toxic :D Baš su me nasmijala ova dvosmislena pitanja. :D ako nedajbože PCE propadne, u Vladi RH bi se snašli idealno :D NHF dečki... ;)
Inače, svaka čast i čestitke pobjedniku :D |
Čestitam.
|
Citiraj:
|
Cestitam "Kripti" :D, iskreno jer ja nisam sudjelova - bio sam munjen i zbunjen postavljenim dvosmislenim pitanjem. Za sljedeci giveaway se nadam laksem pitanju i flexibilnijim izvlacenjem (kuvertiranje i tako):D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali idući puta ako bude kakav Gigabyte giveaway, a pitanje bude "navedite aktualne modele sa zalmanovim coolerom", sežem do 7900GS :D :lol2: |
lol... ljudi ti daju mogućnost da dobiješ grafičku karticu BESPLATNO a sve što trebaš je poslat fucking mail i opet se nađe gro ljudi što se bune. Istina, pitanje je bilo dosta neobjašnjeno no kada je rečeno da će gledati samo 3 modela onda neznam u čemu je bio problem.
Sve ovo vodi ka tome da sljedeći put nebude nikakvog giveawaya već da krešo ostavi sebi igračkicu i proda ju. Neznam čemu sad natezanja oko svega toga.. Pravila su bila jasna, pitanja su bila prelaka a za onog tko nezna poć na službenu stranicu i napravit c/p modela za ostala tri pitanja (isključujući prvo), za tog nije ni kramp. Čestitke dobitniku, nek te dobro služi... ;) Pohvale PCEu za još jedan giveaway, nadam se da ćemo uskoro saznat taj surprise za sljedeći giveaway :p |
čestitam pobjedniku
|
Nego, jel moguce znati vrijeme kad je stigao dobitni mail, da znam koliko sam fulao? :D
|
Molim da se naglasi da sam ja digao fire oko nejasnoće pitanja.:D:D:D:D Ali to nije ništa novo.:fuming::D
|
eto, imao sam identicne odgovore. bar sam njih pogodio kad vec nisam karticu :D
|
Hvala na čestitkama! U vezi vremena slanja, mail sam poslal u 13:24 na dan objave giveawaya, taman poslije ručka :), a vidljivo je da su odgovori jednostavno preuzeti sa Sapphireove stranice bez previše razbijanja glave oko toga što se točno htjelo reći pitanjem.
|
Cestitke dobitniku i neka uziva u grafi :)
|
Mi ostali cemo lesinarit u iducem giveawayu a ti "sKripto" nisi pozvan, ti se igraj s novom igrackom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam nekih 25 sati i 20 min zakasnio :D (a i bolje, čovjek će ju možda koristit a ja bi ju prodo :D) |
ČESTITAM( pička jedna sritna hahaahaahaahha)
|
čestitke :chears:
|
Čestitke pobjedniku. Zakasnio sam 15 min :D , to dok sam trazio Vaporice sa njihovog sitea
|
Zvonko je preuzeo nagradu pa smo ga i poslikali.
|
Vidija je crvenokosu na kutiji pa mu je vilica pala :D
Bas mi izgleda kao da jedva ceka igranje s "njom" (p.s. namjerno dvosmisleno =) |
Hehe, čestitke Zvonkecu :)
Btw smajl je ko da je neko s druge strane pokazao bijelu guzicu :D |
Da tek vidite smajl kad sam saznal da vrti Modern Warfare 2 na 1080p, sve high, 30+ fps. :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |