![]() |
Zasad nas ima 5-ero koji sigurno dolazimo, jos neko?
|
Pozor!
Da ponovim jos jednom, posto je danas meeting, ko hoce neka dodje u 17:00h ispred studca pa idemo vec svi zajedno do neke birtije...
|
Re: Pozor!
Ja ne mogu danas, tj. prolazim onuda pa se mozemo vidjet' upoznati ali duznost zove...
Citiraj:
|
evo konacno se sastali danas
bilo je ok BTW tko je platio moju cugu?? zurio sam pa zaboravio kome sam duzan? |
Joj joj strma tamo si se napio na nasu grbu al nema veze, meeting je proso super, pricali i zezali se svjetski, ono 3 i pol sata nam je puklo dok si reko keks al morat cemo ponovit.
Isprika, jos smo pod djelovanjem :beer: :D |
strma... hehe muger.
@Bleki daj isprazni PM ili reci kad ti odgovara za doc po zalmana pa da se dogovorimo :( Srky moja iskrena sucut |
PM prazan vec duze vremena, izgleda da nesto ne sljaka kako treba, a po zalmana mozes doci kad god ti odgovara.
|
Bilo je sasvim OK! Idući put idemo tamo kod Peveca na pivo! Mogli bi opet za dva tjedna, ali ovaj put bi bilo lijepo da još netko dođe...
|
cuj birtija je birtija ne mozemo se zaj... iako tamo je glazba bila ok (usput nabavit cu ti od Pinkfloyd-a "Puls" na DVD-u ak ti treba..):beer:
|
Niste na forumu od jučer, kad vam bude umjesto lokacije pisalo "bananko" bit će vam žao...
Žalibože kaj vas uopće i moram upozoravati za takve stvari. |
Evo obrisao sam, za dobrobit svih :)
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, hvala za one runde u Cadilacu... |
spin, Andjelko, marduk, loki617, ivan OS, shady, Bleki, darko385, Darth Vader, dmd-0, domy_os, Jango Fett, Jura_os, Killkenny, LAcy, Madrfakr, mali_marrko, No123, Rainmaker-Lihto, Srky, STRMX, Tr4f1ka, Veki-os, vule44 i ja je 25 ljudi! Ako se ne varam svi smo iz Osijeka, 2-3 ljudi je iz okolice. Srky spominje neku birtijicu kod Peveca 0.5L točenog osječkog 5 KN!
Ljudi, kad ćemo napraviti malo veći meeting. Ajde javite se! |
Ajmo sada,meni je dosadno:D
|
Ajmo narode bar da nas se 10 skupi vec smo nesto napravili. Javite se ovdje ili na PM pa cemo se onda svi skupa dogovorit za datum kad bude vecini pasalo i idemo u spomenutu birtiju (ili neku drugu) malo razmjenit misljenja i upoznat se.
|
Pada kisa, kad stane kisa:) da mozemo na nekoj terasi bit'
|
Ja sam u ponedjeljak u Osijeku...
|
Ajd i ja sam za pa nek se javi kad je miting. Trebalo bi stvarno pricekat da se proljepsa pa da sjednemo ko ljudi negdje na promosici!
|
Citiraj:
@ostali cim se proljepsa malo pravimo meeting! |
Preko Drave, da nam komarci prave drustvo:)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
joj ljudi pa ja tek sad vidjela to za taj neki meeting. ajd javite pa da se organiziramo, jedino mi bed sto cu valjd bit jedina cura. hahahaha :clap:
|
Citiraj:
Ajmo kolege,dolazi kolegica,kad ćemo idući tjedan?! |
eto, meni je svejedno. samo javite na vrijeme!! :beer:
|
Ja mislim da ona nije zena, to nas netko za*ebava:)
Citiraj:
|
hihihihihih, ajde budemo vidjeli!!!
|
A kako cemo provjerit:)
Citiraj:
|
pa ako dodjete tamo gdje kazete da se treba doci !!!:p
|
za pivo od 5kn bi i ja najradije dosao u Osijek...Jel ima koji bus tam do vas a da vozi ujutro do vas (iz ZG-a) a navecer vraca (u ZG):D:? Kolka je karta?
mislim, valjda je neko putovao... Za pivo od 5kn dolazim:beer: a kao svaki gost, domacinima donesem vino (gemist anyone:)) P.S. ne salim se za dolazak...ako netko ima inf. o busovima neka kaze... sad ako netko kaze da proguglam ubijem ga, nece dobit pivo od purgera...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |