![]() |
mogo si uzet 6600gt polovnu...
|
Bolja je utoliko što GPU umjesto na 300, radi na 450 MHz.
|
a koliko donosi to bolje performanse ? jel bar nekih 10 % od obične 6600..ima li kakav test usporedbe njih 2 ? hvala
|
...tako nesto,stavi bios od "sparkle" graficke i ice ti sigurno na 500/500
|
dobio sam sa njom neki v tuner 2 sa kojim mogu dizat frekvencije gpu-a i memorije..neznam dokle da idem sa tim dizanjem - po defaultu mi je 400mhz gpu i 500 mhz memorija..dal se isplati igrat sa time ?
|
ma gpu ce ti cii na 500 sigurno a to je onda nekih 30% bolje od vulgaris 6600 :)
|
Imam istu takvu, stavio sam silencera davno......vise od godinu dana ju "teram" na 580/1180.
Max bez artefakata mi je isla 605/1210. Moj savjet je da se hitno rijesis one pasivne kante od haladnjaka sa nje i uzmes Zalmana ili Silencera. |
..ovdje se prica o 6600 agp "obicnoj" a ne gt verziji !!!
|
hehe , covjek se zanio . i moja gt na 600/1200 prolati 3d markove ali u igrama ne drzi .
mislim da si dobro uzeo , sa obzirom da je agp , ali smijesno je da obicna 6600 na agpu je ko 6600gt na pci-e Po cijeni . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
radilo je i meni , zato sam i rekao , malo sam se nazuljao ali sam ga slozio .
ak se ne javi nitko sa nekim konkretnim iskustvom , bumo nekaj smislili - ak nista budem ja iscupao grafu iz kompa pa da isprobas . ljudi smo :) |
Budem ja probo!(x300+7600gt)
|
Ljudi svaka cast :D Router, na koju grafu mislis? !vO, jos jednom THX :beer:
|
Evo jesam,ali mi ne želi instalirati jer nemože nači grafu(a grafa se počela grijati što valjda znači da radi).Aj budem probo još kad okrenem onu karticu naopako(sad mi je u položaju sli=zato valjda neče)
|
6600Gt . bar da se vidi hoce li raditi sa 2 istog proizvodjaca , jer ak nece 2 nvidie , onda nvida i ati zajedno - no way Joseee .
|
neželi ni ovako mi nači grafu,možda da imam 2 particije pa da na drugu instaliram ati drajver?i treba u windowsima podesiti nešto,a ja neznam što?pa mi treba stranica!
|
Citiraj:
|
Ne koda ga nema,ali grafa se grije,probo sam u sli modu i bez njega ali niš,mora se nešo u windowsiam podesiti,samo bi mi trebala ta stranica i još jedan monitor(budem posudio do frenda) pa bi pokušo!
|
Mislim da ne otkrivam toplu vodu ako kazem da dvije PCI-E graficke kartice i to od razlicitih proivodaca mogu raditi na nekim plocama izvan SLI/Crossfire moda. Takav sistem pouzdano radi na DFI Ultra-D (no ona je i oznacena kao Dual Xpress Graphic ploca). Na njoj zajedno rade npr :x600 i 6800gs, dvije 6200, samo sto je ograniceno na 16x i 2x PCI-E ... Na DFI forumu tvrde da nakon moda Ultra-D u SLI je moguce koristiti dvije razlicite kartice i izvan SLI-ja sa 8x i 8x PCI-E sto bi reklo da je to moguce na svim SLI plocama...
Da li je to moguce na ovoj Asusici nemam pojma (ovaj put u 4x i 16x kombinaciji). Dakle, kao i uvijek, nisam od neke koristi. Ono sto sam iskopao o ovoj ploci je sljedece: "Interestingly the P5WD2 incorporates two PCI Express slots, although the second one didn’t seem to offer any functionality for a graphics card. However, Windows XP does detect a second graphics card in the slot and installs the drivers, but no extra outputs were to be found in the display properties" E sad da li su oni previdili nesto neznam. Windowsi ih prema ovome prepoznaju i potrebno je samo instalirati odgovarajuce drivere kad windowsi detektiraju drugu karticu. Trebalo bi probati. P.S. Takoder vidim da ima pitanja o Asrokici. Ona radi sa dvije razlicite (agp i pci-e) graficke kartice istovremeno, kao sto sam i napisao u vodicu na AMD podforumu ;) |
Citiraj:
|
Imam a8n sli deluxe i ne želi,i ono što sam napiso tek sam sinoč svatio kakvu sam glupost napiso
|
istina radi... evo vako...
ja sam na ASROCK imao u isto vrijeme 6800LE i X800XL... obe su radile punom snagom... drivere bez problema možeš instalirati i neće se klati.... da bi se driver od grafe instalirao, trebaš imati samo hardware, a ja sam u tom slučaju imao 6800 i X800... e sad... istu situaciju smo isprobali kod lege koji ima crossfire matičnu, dakle u nju smo uboli Nvidiu 6200 i ati X800XL... i zamisli, radilo je bez beda... tako da ti mogu tvrditi da je za crossfire ok, a za SLI neznam u kakvom su odnosu da dva porta... možda probam pa ti javim... |
a kakve su preformanse bile sa tom 6800le X800XL kombinacijom??
|
http://img259.imageshack.us/img259/8325/p60100367yx.jpg
izgleda da se i galaxyju omaklo : goood : pa mem. ne idu na 1200 Btw. danas sam zamjenio zalmanov AL cooler koji je dosao sa grafuljom ( ne pitajte zasto : nono : : finger : ) sa ovim bakrenjakom i cooler je ubojica : evil : , na 5v hladi isto kao i ovaj AL na 12v : hello2 : http://img455.imageshack.us/img455/1007/p60100341uq.jpg |
OMG na sto ti to GPU lici??? nadam se da to nisi ti stavljao pastu :D
...to je tipicna tvornicka kolicina...ona iz appleovog manuala |
Citiraj:
njihovo je maslo, aa ja jos malo prstima razmrljao |
evo gledam i moja iz siga ima 1.6ns(danas gledao,zanimalo me) ali neće takt preko 1190,a jezgra je došla do 580,ali neću joj mast vaditi za svaki dan
|
moja leadtekica ima 2.0ns memu, ali zato ide na 1270mhz
|
Gainward Ultra/1960 TV/DVI GS, GF 6600GT
Zavrti li ova grafa CoD2 na hiiiiiigh postavkama??:) inace gpu 500+ a mem 950 default mislim...I da kao sto se vidi ultrica je:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |