PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   VIP home box (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=177229)

Blue_Fatal1ty 14.07.2012. 09:17

Citiraj:

Autor Old friend (Post 2197353)
Pa ne moram ga imati da znam da jadan nemere iznad 7.2Mbs a to je dopusti too old...... Da stave HSPA+ ili Dual carrier chip ali da onda bi morali dati i više prometa... onda bi to bila druga priča.... bez toga je da, u današnje vrijeme upravo to što si i sam napisao, uostalom kao i bilo koji stick za do 3.6 ili 7.2Mbs...... zastarilo. Tehnika ide dalje. :) Uostalom svaki moderniji mob ga šiša brzinski o čemu mi to razgovaramo uopće?

Zadovoljan?

Sve 5!

a sad mi reci gdje i kad si uspio postignut veću brzinu od 7 Mbit igdje u hr pa da je to potrebno.

Old friend 14.07.2012. 22:11

E vidiš to ti je sad problem kada imaš tehnički ograničen uređaj za do 7.2Mbs pa misliš da nigdje ne ide i brže....

Uglavom mreže su napredovale, mobiteli i stickovi su napredovali a homebox ostao tamo gdje je i bio... do 7.2Mbs. Tu ti ja ne mogu pomoći. :chears:

snake29o3 27.09.2012. 18:48

Zna li netko da li će Vip ikada ponuditi Flat Rate internet na HomeBoxu? To bi im bila super stvar jer bi omogučili brz internet i telefoniju bez žice korisnicima koji ne mogu imati kvalitetan ADSL.

Old friend 27.09.2012. 21:43

Vama bi za početak bilo odlično da vam omoguće makar noćnu opciju za tih 50kn, i to jako puno pomogne bar tih 8 sati dnevno, kada već nema 24 sata. To sam im i ja bio napisao svojevremeno, ali na žalost niti to ne daju. A da daju 24 sata neogranićeno a ne daju eto tih 8 sati dnevno jednostavno ne vjerujem bar ne na trenutnoj tehnologiji čitaj 3G da bi dali 24 sata dnevno neogranićeno.

dfranc 20.05.2013. 08:42

Ako se netko hoće rješiti vip homeboxa,a ima još par mjeseci ugovorne obveze ,ja sam voljan preuzeti ugovornu obvezu.Prednost imaju ponude sa što kraćom ugovornom obvezom,ili ako je obveza istekla,i naravno što bliže Daruvara.pozz

Xenon 20.05.2013. 12:30

Citiraj:

Autor dfranc (Post 2398275)
Ako se netko hoće rješiti vip homeboxa,a ima još par mjeseci ugovorne obveze ,ja sam voljan preuzeti ugovornu obvezu.Prednost imaju ponude sa što kraćom ugovornom obvezom,ili ako je obveza istekla,i naravno što bliže Daruvara.pozz

imam ja ali broj mi treba ostat! Ugovor do 12 mj ove godine. Ja bi htio na optimu ili tak nešt kaj ima signala ... moj je kod kutine ...

dfranc 20.05.2013. 14:31

Odi u vip, u Kutini i pitaj dali bi ja mogao preuzeti ugovornu obvezu do kraja isteka,i dali ti mogu ostaviti broj.Ja bi normalno imao ili svoj broj,koji momentalno imam na vip homboxu,na bonove,ili koji bi mi dali pošto sam u bb županiji.pozz

Xenon 21.05.2013. 12:52

ne može pitao sam ... izgurat ću obvezu do kraja i pod hitno naći novog operatera

dfranc 26.05.2013. 15:30

Citiraj:

Autor dfranc (Post 2398275)

Zar nitko,svi zadovoljni sa homeboxom?:hitthewal::respekt:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15.