![]() |
Evo samo da i ja kažem jednu primjedbu.Ne dira me toliko naslov,nego kad ljudi pobrišu cijenu predmeta kojeg su prodali i napišu PRODANO,i totalno izbrišu cijenu.
Ne znam zašto to uopće rade,zašto ne puste cijenu,možda će nekom u budućnosti trebati cijena da se ravna po tome... |
To sam ja počeo radit jer mi se dogodilo da nakon pola godine šalju PM.ove i pitaju da li možda nisi prodao XY i sl.
|
Pa zasivis tekst i pored cijene napises prodano crvenim slovima...
Ak ti netko za to pomisli da nije prodano, onda stvarno... |
Bez brige, pomislili su ljudi, i to par komada.
|
Dali je moguće da se neki oglas u prodaji koji sam recimo dao kompletno obriše ?
Tražim sad jedan oglas ( ne moj ) i nema ga uopće, nestao... :stoopid: a 100% sam uvjeren da sam ga čitao... |
Citiraj:
|
Ma ne, ovaj nije imao ni jedan bump niti je otvoren novi. Napisan je bio u skladu sa pravilima, sve ok., jednostavno je nestao. Početkom 3-ćeg mjeseca je postavljen, mirovao je, pratio sam ga jer me zanimalo i sad je najednom tajanstveno nestao.
|
Koliko vidim, modovi nisu brisali ništa.
Ovakva pitanja bi mogao komotno poslati na onaj formular, tako bi dobio najbrže odgovor i to još od admina ;) |
Tako je, takve stvari isključivo putem formulara za prijavu problema.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Inače našao sam oglas u Google predmemoriji kako je izgledao na dan 9-ti ožujak 2010 11:27:46 GMT. Također je vidljiv u forumskoj tražilici samo do: "No Tema specified. If you followed a valid link, please notify the administrator". Zanima me dali je brisanje oglasa sa tržnice na korisnikov zahtvjev mogućnost, posebna pogodnost ili nešto treće ? |
Citiraj:
Imaš formular za prijavu kvara foruma, svako pitanje adminima ili pritužbe na rad moderatora/supermoderatora i taj formular se nalazi na linku ispod: http://forum.pcekspert.com/newthread.php?do=zalbe Tako da postoje 2 vrste prijava. ;) A brisanje na zahtjev ne znam jel netko uopće tražio takvo što. Uglavnom se locka, čisto da se ima na uvid radi ovog pravila o 7 dana na tržnici. Politika foruma je da se briše samo kad se krši pravilo o ilegalnosti. Otprilike. |
stuc, ne mora biti da je obrisan, nego mergan sa nekom vec postojecom temom, sto je i najcesci slucaj :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Prvi link u pretrazi foruma. Mislim.., mogao je ići lokot ili edit samog posta ako se odustalo... čemu trajno uklanjanje, kao da nije ni bilo ?? :kafa: |
Citiraj:
Ali se prvo bilo kakav problem sa modom mora probati rješiti sa-modom:) A popis je na glavnoj stranici foruma: http://forum.pcekspert.com/showgroups.php A ne odmah slat prijavu sdminu tipa "štosmipbrisooglas?":) |
A čemu više ova rasprava na temi koja ionako nema smisla?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:47. |