![]() |
Dva dana testiranja prosla na Jerezu, fotografije, video.
Rosberg najbrži na prvom danu u Jerezu Kobayashi najbrži na drugom danu u Jerezu Ne znam koliko znate o StefanGPu, ali vec su poslali kontejner s opremom u Bahrein, a jos nemaju ulaznicu za prvenstvo. Prvo su pokusali sa Camposom, a od toga nista jer navodno Volkswagen ulazi u F1 preko Camposa. A posto USF1 gori pod petama. ljudi na forumima nagadjaju da imaju nekakav dogovor sa USF1 timom da zaposle Miloša Pavlovića, jer onda bi StefanGP dao njima bolid. E sad kaj je tu istina, a kaj nije... I jedna od Ivice Blažićka; Citiraj:
|
Uhh bit ce gadno ako nebude prijenosa na TV-u :(.
|
Citiraj:
Ne želim slušati nesposobne komentatore na Novoj ili RTL-u ako propadne prijenos sezone na HRT-u :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Primjer (istinit samo se ne sjećam više koja staza i kome se to desilo): "Nekome" je otpao zadnji spoiler i ostao na sred staze...kamera ga zumira u krupnom planu... Ja: Vidim da je McLaren-ov (karikiram) Prasičko: I tu problemiii...da li je to...fula jednom...fula još jednom...onda vidi bolid na stazi bez spoilera...McLaren-ov (karikiram) :flyingey: Spiker s RTL-a (istog trena čim ga je ugledao):McLaren-ov (karikiram) Ne prepoznaje bolide na stazi i ne razlikuje timske vozače po kacigama...:puke: |
Još da sam na ti sa švapskim možda bih i pogledao koju utrku na RTL-u :D Ali ovako - Prasićko FTW, bar se dobro nasmijem :goood:
|
Citiraj:
A što se tiče testiranja, sve je to pod velikim upitnikom, nitko baš nevozi dokraja na testiranjima i teško je procjenit. |
Citiraj:
Sad ga razumijem više od 80%! |
Citiraj:
Dobro što nema gramatike na TVu:lol2: |
Citiraj:
Bolje pričam engleski i njemački od sestara koje su oba jezika učile 12g!:D |
Ima li igdje video ono kada je u Monacu Enrique Bernoldi zaustavljao Coultharda pa mu ovi tamo mavali plavom zastavom prokletnici? :lol2:
|
|
Citiraj:
|
|
Izgleda da susjedi žele u F1 pod svaku cijenu!
http://www.net.hr/sport/page/2010/02...06.html?pos=n1 |
Kako se trenutno cini nista od US F1. :stoopid:
Ferrari se obrušio na nove momčadi Citiraj:
|
Stefanovic uzvraca udarac.
Stefanović: Ferrari, čuvaj se Citiraj:
|
Zanimljivo, ja bi iskreno volio da se ubace. E da i Max Mosley je kralj ^^ :D
|
|
Citiraj:
|
Cosworth motori by James Allen
|
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bitno da su im ovi iz ferarija spustili dobrano :D |
Citiraj:
|
kakva spijunaža? misliš da gledanjem mogu ukrasti dizajn? :stoopid:
ionako, okolo ima stotine fotografa sa skupim teleobjektivima koji će bolje pošpijunirati od tog meklarenovca... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33. |