PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   T-com problem neprestalno prekidanje veze (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=169548)

fran123456 13.09.2010. 21:36

Dok sam još bio na T-Comu, imao sam slične probleme kao i vi. Riješenje je bilo zamjena routera, stara Kasda je zamjenjena (rabljenim!) SX763.

murina 13.09.2010. 21:45

meni je isto preko vikenda stalno pucala. Zvao (opet) prijavili kvar. Zove me jutros lik, doći ću sutra i donijeti ti novi modem (ne spominjući nikakav ugovor). Sreća, postoji ovaj forum i ja malo po malo (pravim se blesav) dođem opet do informacije da se ipak potpisuje ugovor :D Nije mi baš jasna ta politika da tako, pa skoro na prevaru vežu ljude

fran123456 13.09.2010. 21:47

Citiraj:

Autor murina (Post 1730365)
meni je isto preko vikenda stalno pucala. Zvao (opet) prijavili kvar. Zove me jutros lik, doći ću sutra i donijeti ti novi modem (ne spominjući nikakav ugovor). Sreća, postoji ovaj forum i ja malo po malo (pravim se blesav) dođem opet do informacije da se ipak potpisuje ugovor :D Nije mi baš jasna ta politika da tako, pa skoro na prevaru vežu ljude

Meni je zamijenjen novim bez ikakvog potpisa i produživanja ugovora. Tehničaru se nije dalo zamarat papirologijom :goood:

murina 13.09.2010. 23:01

Meni se to pucanje veze događa svako 2, 3 mjeseca i traje par dana. Prijavim, bla bla ista priča..stari modem bla, bla.... i onda sutradan modem čudesno proradi . Pratim u statusu rutera: brzina dsl veze krene padati i onda nestane skroz. Onda se opet pojavi, sporije i krene rasti do maksimuma, pa se gubi itd...

kuky90 07.03.2011. 12:12

znam da oživljavam malo staru temu, ali imam isti problem stalno mi puca veza. Sad zvao sam t-com i rekli su da će poslati tehničare da to riješe i sad me zanima dali će si oni naplatiti taj izlazak na teren?
Pitao sam dečka i rekao je da neče, a nekako sumnjam. Dali su vama koji ste imali problem i kojima su tehničari dolazili kući morali išta platiti?

vm@ 07.03.2011. 13:28

ne plača se ništa

Full Throttle 07.03.2011. 14:44

ja sam na iskonu al na tekomovoj infrastrukturi, znači iskon hr.duo. meni isto se to dešava. radi savršeno po 2-3 mjeseca pa onda pucanje veze. 2 put sam zvao tehničku podršku i odma nakon toga ne da je veza stabilnija nego po 2 tjedna bez IJEDNOG diskonekta. slučajnost? jel zna netko da li je moguće da stave npr. nečiju liniju kao prioritet na centrali i tako smanje pucanje?

vranjba 09.03.2011. 08:39

koji router imaš, meni je pucalo 2-3 puta dnevno, zvao ih jedno 6 puta u mjesec ipo dana, 3 puta došli neki majstori i tek je treći došao sa novim routerom, od tada pukne veza jednom mjesečno

kuky90 09.03.2011. 10:03

Citiraj:

Autor vranjba (Post 1866423)
koji router imaš, meni je pucalo 2-3 puta dnevno, zvao ih jedno 6 puta u mjesec ipo dana, 3 puta došli neki majstori i tek je treći došao sa novim routerom, od tada pukne veza jednom mjesečno

imam thompson speedtouch st780wl, u prosjeku gubim vezu svaka 2 sata.
Ali to je samo prosjek baš čitam ispis spajanja i ponekad se dogodi da mi svake 3 minute pukne veza i onda opet radi dobro 5-6 sati.
Ali ne resetira se cjeli nego mi se samo ugasi lampica internet.

D1viry 09.03.2011. 10:41

Ja sam oduševljeno vezom ove godine :D. Pogledajte samo ispis spajanja:
http://www.pohrani.com/t/2G/iI/4nig4...janje-adsl.jpg

Ruter su promijenili i sada se sam spaja nakon pucanja (stari nije). Očito je da je parica sje*ana jer pukne veza, pa blinka, pa odustane, pa opet blinka i treba mu par minuta da uvati stabilni signal i tek se onda spoji. Šta još radit, ima li tko kakav savjet?

Full Throttle 09.03.2011. 13:18

Citiraj:

Autor kuky90 (Post 1866466)
imam thompson speedtouch st780wl, u prosjeku gubim vezu svaka 2 sata.
Ali to je samo prosjek baš čitam ispis spajanja i ponekad se dogodi da mi svake 3 minute pukne veza i onda opet radi dobro 5-6 sati.
Ali ne resetira se cjeli nego mi se samo ugasi lampica internet.

evo, potpuno ista stvar kod mene i isti modem

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30.