![]() |
Pa ja sam totalno zatrpan, ima bar pola metra snijega. Fotic mi je kod frenda ali vjerujte mi na rijec.
I jos pada vise nego do sad :D |
ja sam danas imal ledeno krštenje , propal sam kroz led na jezeru i to do pasa :rambo: , vrag mi nije dal mira , moral sam probati dal je led čvrsti ko na prvom jezeru , ljepo dojdem negde blizu sredine kad odjenput - BUČ - PLJAS
- u svakom zlu neko dobro barem sam si malo cirkulaciju poteral :rolleyes: |
PADA PADA!!!!
ALi ipak...nije mi drago..prekosutra polazem za "E" ... smrc...ako bude snijega na putu...ma nista...cistit du ga sam :D |
Tu u ZG-u kara, puse bura i nemres nikam. :( Snijega ak ima 10cm a zbog vjetra se nemre ni na bordanje na sljeme.
|
Kod mene se moze boardati i niz stenge :D
|
1 privitaka
...A DVOJE MLAAAADIH GRIJE SRCAAA žAAAAAR
PS mijenjam pogled na sniegom prekrivenu srebrnu smreku za pogled na dvoršće sa zadimljenom pušnicom:D |
: lol2 :
Ali kod mene ima vec nekih 40-ak cm snijega ... Ostvarilo se ono što smo svi željeli Ralice nestignu čistit ceste ... yupi!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
Citiraj:
|
Citiraj:
I onda se mučim ko životinja sat i pol da sve očistim i opet sam mrzovolan jer znam da će me isto sranje čekat i sutra :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
valjda će se smirit malo vrjeme pa da ove naše ˝dežurne službe˝ bar očiste cestu do PLATKA:cool: a ne da čekaju ljeto:D
|
Citiraj:
|
:D znam
mislio sam na cestu koja vodi do platka(od grobnika pa nadalje) |
Citiraj:
|
Očišćena cesta. može se bez lanci. upravo se vratio sa treninga. ALI.
Nikome ne preporučam odlazak gore. bilo je -10C i bura dere ko blesava. na parkiralištu me skoro odneslo a da ne govorimo o snijegu kojeg nosi. Rade bebi lift i radeševo. tešanj nisam vidio. |
cccc....valjda je zadnji put ovako padao snijeg ovdje prije 15-20god...i sad je nasao....cccc...kad ja trebam polagat :clap:
|
jesi cuo jutros na televiziji kaze spiker snijeg u Dubrovniku ljudi se grudaju na ulicama... ja ga gledam :confused: , i onda nazove netko iz grada i kaze nema vam ovdje snijega to vam je u metkovicu. a spiker ... da u predgrađu :D
|
Citiraj:
|
ma dajte ovo je sranje svagdje pada snjeg osim kod mene u brdima gdje bi trebo,NIJE NORMALNO.renesis ča je na grobnike tako strašno:D
|
MA kod mene je suho. Do kamenjaka isto. tek negder posle pol uspona za platak je cesta mokra :D
|
a dobro je onda,samo da subotu za maškare bude snega a ne daža,da se pijani gajamo i hitamo va sneg:D :clap: :burn: :clap:
|
ma ja gren na čavju na tanci. to mij 2 kilometra od kuće, tako da mi ni problem za domi. samo j problem ča mij i subotu i nediju trka, pa se mora pazit. ali dobro j aš mi divojka tu pa će mi delat kumpaniju :D
ako neki zagorac ovo razumi (ovo van ni teško) dobit će pivu na čavji (more i vino) Sule skud s ti? |
Citiraj:
|
Malo zgora opatije:gringo:
tanci=plesovi |
Citiraj:
|
Pa i ja isto ren va jusići,samo mene je malo više do doma bivan pul pobar.ki sope ovaj vikend,ča će opet bit kolaž al neki drugi?:clap:
|
ma sad je kolaz cijelo vrijeme, poslije gustafa! koga znas iz Pobri? znas Marina Zubcica
|
Ne,ali znan zorana iz kolaža(onaj ki sope klvijature)sused mi je
|
evo da nebudemo OT poslao sam ti PM!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |