PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   FIA WRC 2010 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161795)

Mr.Ex.President 05.10.2010. 23:31

Ako igru uspoređujete sa CMRom onda je to fenomenalno... DIRT je meni smeće samo takvo, tamo valja jedino grafika, igrivost je nula, pogotovo u DIRT II gdje su baš reli natjecanja sveli na 2,3 etape i to je to... Taj dirt mi pari igra za degenerične amere, puno dinamike, malo logike, auti kao na ledu i vozi:D

Probam kad se izguštiram sa F1 s kojom san malo kasno startao pa će potrajat...

NinX 05.10.2010. 23:40

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1747017)
S-WRC
Peugeot 207 S2000

Group B
Peugeot 205 T16

ma ono u Dirtu je uzas
da bi sa 250km/h dosao do nule treba ti 5m

btw pocinje mi jedna stvar ic na zivce
a to je da snijeg sluzi kao odbojnik u ovoj igri - tj udaras u njega kao da je zemlja

Hvala na info.:fala:
Sviđa mi se što ima group B i naravno 205t16.
Već dugo vremena nisam igrao neki rally, osim dirt2, ali to nemogu nazvat rally, jedva čekam da isprobam igru

Prki 09.10.2010. 00:03

Glupa igra.Nemoš koristiti dva kontrolera baš kao i DIRT.Još jedan od nizova promašaja.

Newbie Pro 09.10.2010. 14:40

Igrao sam je 20 minuta i ugasio od muke. Izgleda da je Richard Burns i dalje najjači rally, žalosno je da nitko ne može iskopirati taj recept nakon 6 godina.

Činjenica da sam morao ugasit 80% detalja da mi igra izgleda ljepše i "realnije" je žalosna, engine nije gladak, u zavojima osjetim nekakvo usporavanje iako imam više nego dovoljno jak komp da to tjeram, upravljanje totalno čudno, unresponsive, sve u svemu nedovršeno.

Ordem 09.10.2010. 15:46

po meni je upravljanje jedna od stvari koja valja u ovoj igri
jedna gljiva za gas, druga za skretanje, left trigger kocnica, desni shoulder button downshift

i upravljanje je milina (ako vozis prave WRC aute, ne one pocetne JWRC koji su dosadni za vozit)

najvece su zamjerke na dizajn stageova i zvuk auta
stageovi relativno dosadni (nisu zahtjevni), zvukovi auta totalno promaseni

TheBEaST 10.10.2010. 00:38

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1749540)
po meni je upravljanje jedna od stvari koja valja u ovoj igri
jedna gljiva za gas, druga za skretanje, left trigger kocnica, desni shoulder button downshift

i upravljanje je milina (ako vozis prave WRC aute, ne one pocetne JWRC koji su dosadni za vozit)

najvece su zamjerke na dizajn stageova i zvuk auta
stageovi relativno dosadni (nisu zahtjevni), zvukovi auta totalno promaseni

Složio bih se sa ovim. Igra je solidna, ali ostavlja dojam nedovršenosti. U svakom slučaju, nije za odbaciti.

Amepshi 10.10.2010. 11:09

Citiraj:

Autor Newbie Pro (Post 1749512)
Igrao sam je 20 minuta i ugasio od muke. Izgleda da je Richard Burns i dalje najjači rally, žalosno je da nitko ne može iskopirati taj recept nakon 6 godina.

Činjenica da sam morao ugasit 80% detalja da mi igra izgleda ljepše i "realnije" je žalosna, engine nije gladak, u zavojima osjetim nekakvo usporavanje iako imam više nego dovoljno jak komp da to tjeram, upravljanje totalno čudno, unresponsive, sve u svemu nedovršeno.

A zamislite tek TDU2 - pred 20 godina (slovima: dvadeset) su imali kvalitetniji i igriviji naslov naziva Test drive: The duel.

Eto, kupio bih novu graficku, pojacao jos nesto na kompu, ali cemu? Za ovakve ispod prosjecne naslove nema smisla kupovati hardver noviji od 2006-2007...

Da ne kazem koliko ova igra kosta (original) - too much!

jopis 10.10.2010. 12:51

Evo napokon jučer uhvatio malo vremena da isprobam i ovo i moram reć da sam totalno razočaran. Fizika je koma, auti su ko na ledu, samo odjednom počnu proklizavat, koji god brake bias stavio auto oversteer-a, kočnice fantomski odjednom uhvate ko lude, neuništivo pol okoline uz cestu.... Meni je koma, ne sviđa mi se ni malo, bit će brzi erase sa diska.

Newbie Pro 10.10.2010. 13:00

Citiraj:

Autor jopis (Post 1749900)
ne sviđa mi se ni malo, bit će brzi erase sa diska.

Meni je trebalo 25 min za uninstall :D htio sam vidjet bar 3 staze i svaka boli na svoj način.

Ordem 10.10.2010. 13:14

najjace mi je sto igra doslovno nema exit nego moram izlazit sa alt+f4

rondoline 10.10.2010. 20:12

igra je cisti promasaj

Newbie Pro 10.10.2010. 20:16

Ali što je najsmješnije, jeste skužili onaj meni gdje su creditsi... This fine piece of software i te sheme, prestrašno :D

Ništa, možda do 2015.-e izađe rally simulacija s dobrom grafikom fizikom i gameplayem. Ili bar neka netko složi neki brutalan grafički mod za RBR, druge nema.

Matth€w 10.10.2010. 20:17

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1749917)
najjace mi je sto igra doslovno nema exit nego moram izlazit sa alt+f4

Pa to je plus. :D

Meni je bilo dovoljno da probam demo i donesem zaključak. :fiju:

panisher20 12.10.2010. 10:14

probao sam jucer igricu, igrao 10 min, i deinstalirao je, igrica je vise nego katastrofa, grafika je ljepsa u nfs undergorundu koji je star 5 godina, kad vidim okolis sa strane cesto onak ko zbluran il kakav vec smuci mi se pred ocima, fizika mi je takodjer u kurcu, al zvuk auta je koda vozim autice na baterije, svaki auto ima isti zvuk, uglavnom -10 od mene

draksa 12.10.2010. 10:47

Probao sam jucer u algoritmu jedno 5-10min ,na PS3.
Moram priznat da mi se nije dopala,al nisam dovoljno dugo igro da mogu dat realnu ocjenu

McT. 12.11.2010. 22:09

Stigla je prva zakrpa - WRC – PC Patch 1.01

v1.0.1 Patch Changelog:
Code:

-Escape from main menu
-Dbox Support
-Arrows always visible in the keyboard menu
-Focus on the selected joypad in keyboard menu
-Fix Ghost color online
-Fix anticipated pacenotes
-Fix wrong ghost upload/download
-Fanatec Wheel support
-Fix Online / Leaderboards – Loading not timed out when there is no connection
-Fix crash after pressing start on warning message
-Fix Leaderboards view corruption
–Fix Launcher PC list all Resolutions
-After finishing and restarting a race ‘Damage Indicator’ shows incorrect information
-”Stage Victory Best Steak” and “No Damage Stage Streak” statistics malfunction with championship

:chears:

krzljavi 30.12.2010. 13:19

Nažalost sam tek nedavno učinio upgrade pa-a, nabavio playseat i mogu reći da je igrica baš za zafrkanciju odlična a fizika daleko bolja nego dirt ali najviše mi fali potpuno promašeni zvuk motora..
Vidim da dosta ekipe uspoređuje RBR sa ostalim igricama tog tipa, a mislim da dirt i Fia wrc i ostali uopće nisu napravljeni kao konkurencija za RBR, nego točno je igrica napravljena da se klinci guštaju i odrasli zabavljaju(tko može), a RBR i dalje ostaje jedina i najbolja simulacija wrc-a

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37.