![]() |
Lovu na sunce : https://buy.guildwars2.com/ ( Od 10.4. :D )
Evo nekih spekulacija o cijeni ( za CE bi trebala biti ta posto je i gore na linku / Learn More ): Digital Edition ($59.99) - Guild Wars 2 game Digital Deluxe ($79.99) - Guild Wars 2 game - Summon Mistfire Wolf Elite Skill - Rytlock Miniature - Golem Banker - Chalice of Glory - Tome of Influence Collectors Edition ($149.99) - Guild Wars 2 game - Summon Mistfire Wolf Elite Skill - Rytlock Miniature - Golem Banker - Chalice of Glory - Tome of Influence - 10-inch figurine of Rytlock - 112 page Making of Guild Wars 2 book - Custom Art Frame - Art Portfolio and Five Art Prints - Best of Guild Wars 2 Soundtrack CD All 3 pre-purchases will also grant you: - Access to all Guild Wars 2 Beta Weekend Events - Three days of headstart access - Hero’s Band |
Vidim da su objavili i minimum system requirements. Nije tak strašno. :goood:
Minimum System Requirements* - Windows® XP Service Pack 2 or better - Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better - NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better) - 25 GB available HDD space - Broadband Internet connection - Keyboard and mouse * Due to potential changes, system requirements may change over time, and you may be required to upgrade your current system (or obtain a new system) to continue to play the game. |
postoje špekulacije da će u našoj lijepoj Europi cijene bit 1:1 u eurićima. Dakle 60€ digital, 80€ digital deluxe i 150€ CE
o cijenama za CE: http://bit.ly/AbmbOr |
Premalo toga se dobije uz CE, ne opravdava cijenu...making of knjiga, figurica i soundtrack, i lijepa kutija. :fiju:
|
istina, IMO najisplativiji bi bio digital deluxe, uz CE ide hrpetina Art Book-ova koji realno ionako završe u ormaru i prolistaju se 2-3 puta. Ako i toliko.
|
A nadoplatiti 20$/20€ je isplativo za Rytlock miniaturu u igri i par stvarčica unutar igre koje će odma nestati xD
|
Congratulations! You've been selected for the Guild Wars 2 Beta!
Fuck Yeah :D |
Pics or it didn't happen. :D
Ne mogu vjerovat da si izabran od milju ljudi. :D |
Citiraj:
|
Kolega je toliko zauzet svršavanjem na betu da ni skrinšot nije u mogućnosti napravit. :D
|
http://www.pohrani.com/t/2l/136/1Dv3oP6E/gw2.jpg
U procesu skidanja :), dobim betu, a nece me bit doma sljedeca skoro puna 2-3 dana, a taman do 24-25. traje ili kako vec -.- |
Citiraj:
GW 1 je bio moj prvi MMO i najbolji od svih zasad. Samo zato što si dobio beta pass želim ti doći doma i ubiti ti zlatnu ribicu. :D Iz inata. |
cestitke na keyu :D
|
očekivana cijena 350 kuna--uplaćena akontacija od 100 kuna u Algoritmu :)
|
kaj ce se 10.04. moci kupiti vec igra u Algoritmu ili je to akontacija za kad izade? mislim da cu naruciti je preko neta, hocu malo beta vikende isprobati
|
10.04.
jedno i drugo-akontacija je sada,prije desetog a desetoga kupuješ igru i
imaš pravo na sve bete itd kao i sa njihove stranice da si uzeo ali ja htio kod nas jer ću dobiti nekakvu kutijicu sa serijskim brojem i uputama za install( tak da imam makar nešto materijalno :) ) |
Morat cu se onda i ja prosetati do Algoritma, jer mi je draze imati original nego ove digitalne kopije sa neta, kad vec dajem toliko para
|
Zapravo ne, ako misliš da dobiješ igru na dvd-u, kao
što rekoh samo serijski broj i upute o instalaciji.Igru i dalje moraš komplet skinuti sa neta. Pre-purchase standardno izdanje • Pakirano u DVD kutiji koja sadržava serijski kod i upute za instalaciju • Bez diska u kutiji, isključivo download kompletne igre • Garantiran pristup beta vikendima, prvi od njih zakazan je za 20. travanj • Pristup igri tri dana prije službenog izlaska, osigurajte ime za svog lika prije svih ostalih • Ekskluzivan prsten u igri – Hero's Band |
Zvao danas Algoritam za info i kaže lik da igra izlazi u lipnju.
Kako znate? Tako su nam rekli... Nije da slijepo vjerujem, ali lijepo zvuči. |
uplatio akontaciju za Standard Ed. u Algoritmu, odustao sam od deluxe, mislim da itemi koji se dobiju nisu vrijedni 20$... Vidimo se na prvom Beta vikendu!
|
I ja sam mrknuo u Algoritmu, ako imate studentski popust cijena ide još -10%.
|
Ja ću uzet s njihove stranice Digital Edition. Ajmo se dogovorit da roknemo WvW zajedno, ili nešto slično.
|
danas sam kupio igru u Algoritmu, jel i na vasem boxu sve pise na francuskom?
|
Francuski
Da i na naša dva je Francuz-ali nema veze sve znamo, acc napravljen,čeka se link sa clientom za "skidanje" igre :)
|
Underworld "oficijalni" hrvatski beta server
javite se ako ocete u gild nick ce biti isti |
Ima li tko problema sa skidanjem clienta, tko je danas dobio invite?
|
Kakvih tocno problema, reci pa da pomognemo?
Ja upravo skidam i sve ide ok. |
Ma nema problema ipak, skida se upravo, nego kad tocno po hr vremenu pocinje beta i kad zavrsava?
|
Nemoj me uzet za rijec, ali ak se ne varam, onda sutra u 20 navecer pocinje kod nas...i traje do oko 8 ujutro u pon brijem
|
God damn...stalno provjeravam mail ali ništa.:D
A totalno sam nabrijan na igru. A niš, nadam se da ćete vi koji zaigrate dat detaljan opis ovdje negdje + usporedbe sa GW1 i slično. Baš bi mi dobro sjela beta za ovaj produženi vikend. :hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |