![]() |
Poglec HG, oni imaju ili su imali akciju sa logitech proizvodima pa tako i sa ovom tipkusom.
|
Citiraj:
Idem skocit prvo do ve-mila, ako nema idem do HGspota :) :goood: |
Vemil / HGspot nula bodova.
|
bilo je do isteka zaliha.
Ja sam kupio predzadnju u hgspotu prije manje od mjesec dana. |
Citiraj:
|
super :D
Još nek metnu nove miševe na akciju da upotpunim kolekciju :D |
imas G9, mx revolution i mx air na akciji za sitne pare.
http://hgspot.hr/UserDocsImages/banners/Logitech.pdf |
uff, nisam baš pri parama. :D
|
U Vemila otiša zadnji MX5000 komplet za oko 300kn :)
|
|
Stoka ja platio 1200 kn, bile su 3 ostecene, 3 puta sam trazio povrat i dobio sam novu.
|
što vemil radi? eh...a meni moja rezervna nikako da dođe...a sad za dva dana će već biti dva tjedna :D
|
Citiraj:
Dobio si tracking number od UPS-a, pa vidi di je zapelo. |
NOT! zadnje što sam dobio je da mi updejtaju status...užicali su mi slike i adresu pristojno i sad isto tako pristojno se nejavljaju onda...ccc...morat ću viditi di je zapelo
EDIT: evo dok se ja veselim da ću je dobiti i tugujem s činjenicom da ništa od tipkovnice dobijem ovo : Citiraj:
|
Hehe, i onda još ingliš slova. :D
Viš, pitaj ih mogu li ti odobriti zamjenu za nešto drugo u tom iznosu. Morat ce oni to postrožiti, jer ovako ne ide. Koliko samo ima zlouporabe...bolje da ništa ne pišem. :D |
Meni se sjebao USB receiver stick, napisao sam da sam vjeran kupac imam sve od njih skoro :)
Evo sta imam sve 1. MX revolution 2. Mx revolution ( zapakiran novi ) 3. Logitech Z4 speakers 4. LOgitech Quick Call 5. Logitech DiNovo EDGE keyboard 6. Logitech DiNovo Keyboard for notebooks (broken receiver) Trazio sam di mogu kupit receiver, i banana :( Dear Mr. Rivic Thank you for contacting Logitech Customer Care. I apologize but the warranty does not cover problems or damage resulting from (1) accident, abuse, misapplication, or any unauthorized repair, modification or disassembly; (2) improper operation or maintenance, usage not in accordance with product instructions or connection to improper voltage supply; or (3) use of consumables, such as replacement batteries, not supplied by Logitech except where such restriction is prohibited by applicable law. I also double checked if there is an alternative receiver that you can actually purchase for your keyboard but the results was none. If you have any other concern regarding your product, feel free to email us back. You can also visit our website at www.logitech.com. Kind Regards, Kim Magno Logitech Europe SA European Customer Care |
Tako ti i treba kada si pošten :D. Da si muljao, malo slagao, dobio bi novi komplet.
Probaj staviti oglas da kupuješ reciver, možda se tko javi. |
Citiraj:
Neda mi se zajebavat s tim, ako netko oce ocuvan keyboard bez receivera nek se javi na private |
Mali OT pardon >>>
Citiraj:
Trebam 5 takvih identicnih tipkalica samo za kontrolu. Kvaliteta tipki nije bitna. Samo da imaju ovo sto sam opisao. Na nabavi stvarno ima previse modela a vjerovatno netko bas sad na forumu tipka sa opisanim kandidatom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
...je uzimao neko Dinovo po ovoj cijeni, dal sve štima ?? |
kupovali su i po jeftinijoj cijeni..neznam ako si procitao ovo
Citiraj:
Citiraj:
vise ce ti reci oni koji su je kupili po tim nizim cijenama u vemilu i hgspotu |
Evo baš sam sad zvao Ve-mil i veli lik da imaju samo jedan komad te tipkovnice ali da joj fali jedno slovo :D i zato ide po cijeni od 699kn !!!
...u Hgspotu je 669kn, samo kaj ih trenutno nemaju na lageru, al veli prodavač da bi trebali dobiti uskoro :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OMG i logitech više...danas mi opet poslali : sory, nema tipkovnice na nabavi čekaj treći put 2tjedna pa ćemo ju dobiti...nisu više normalni s time...ccc...
|
Citiraj:
|
a pa u vemilu je kupljena sada pokojna tipkovnica i posto je vemil odradio svoje kontaktirao sam direktno logitech za zamjenu tipkovnice...dakle besplatno ce mi logitech poslati novu tipkovnicu (nadam se)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |