![]() |
Ma sam ti napiši, za kurenje spremni :zdero: dobronamjerno naravno
Inače nije da nije grubo rusko š nego nije grubo R:fiju: e da i sad tek skužio: Zašto je Proizvođača u naslovu napisano velikim slovom :) Inače dečki ovo je sve sitno. Prava patnja su imena i prezimena prije svega sportaša i tu se komentatori moraju posebno patiti. |
Citiraj:
|
Kako bi palit onda izgovorili ? pelajt :D:D:D ko ameri. pelit :D
|
Ne može bit pelajt...jedino palit ili pelit...kako kod koga..
|
scythe, frend nedavno to izgovorio ščite. skoro pa sam se složio s njim :lol2:
acer ti je kod nas ačer, hehe. ovo ostalo bi ja izgovarao kako dođe, onaj hauppagge ili kako već, pa fino tražiš haupađe , dobit ćeš dignutu obrvu od trgovca kako god da izgovoriš, uostalom oni se jadni naslušaju svega i navknuti su i na našu i na njihovu nepismenost. recimo nisam nikad naučio kako se TEAC izgovara, ja TEAK, frend TIK, možda ima još koja varijanta. živjeli nama majkrosoft ačes i mozila firefiks. a dalo bi se i kančel ugurati. |
Tematička rasprava na vrlo visokome intelektualnom levelu :D BTW i ja sam u početku govorio "siće katana". :d
BTW na forum.hr sam pitao : Kako vi izgovarate SLI? Ja kažem (v)eslaj :D |
Citiraj:
|
A kako se pravilno izgovara "Intel":stoopid::D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ało je netko gledao ST "Enterprise" seriju, zna da se Xindi ne cita Ksindi nego Zindi. |
Scythe ja izgovaram sajt
SLI- eseli :D |
kak izgovorit proizvođača grafa PEAK a da ne misliš na ovo
|
Piik.
|
Malo dulje "i"?
EDIT: eto žile me prestiže...pa nek neko veli da je ovo glupa tema, a evo koliki odaziv :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ć i Č nije isto, Đ i DŽ nije isto, majku mu. |
Nisi završio.Imaš meko Š i meko Đ i meko Ž. :rambo:
Iako,kada se ufuraš da si ejmerikanac onda je bolje Lođitech nego Lodžitech. |
Mile ne govorimo istim jezikom.Samo se razumijemo,to je prednost. Ali da govorimo istim,ne govorimo. To nije politička konotacija s moje strane, da se razumijemo. Čisto pravopisna.
Možda i govorimo u krajnjoj liniji veoma sličnim jezikom,ali dovraga različito ga pišemo,i to dosta. Kod nas se za picu ne može reć extra,a vama je tamo svaka druga extra.:D:D:D:D A nemamo ni vidovitog Milana. :) |
Svi su napisali da se Phenom izgovara Fenom, zar nebi trebao biti Finom? :D
Mene zanima Micron; Jel se izgovara Majkron ili Mikron? :D |
Ugledajte se na ovu gospođu.
http://www.youtube.com/watch?v=Aijx0OIll-g Milka Canić, žena od koje niko ne zna više o Hrvatsko-Srpskom/Srpsko-Hrvatskom (kako kome draze) jeziku. BTW I nju i njeno znanje ima par parodija, evo jedne. http://www.youtube.com/watch?v=VIzIEBkJCqM |
Citiraj:
Mikron kod nas, u pravilu Majkron... |
http://www.youtube.com/watch?v=2HitWlywOIY
Vi umirete! BTW Kako se izgovara Candy? Imam mašinu za suđe, pa ne znam na koje se ime odaziva. |
Xigmatek engleski je z, kao i u xenophobia , xenon, ali u hrvatskom je to sve ks
|
hehehe dobar :goood: ali si zaboravio
E-mil ------------- ejmal'mije Molim moda da ispravi propust :fiju: |
Ajmo kak se kaze Powerpoint? Vecina ljudi to cita kak se pise, al ima neko tko kaze "pauapojnt"... Bas tako kako pise... Bas s nekim specijalnim naglaskom... To izaziva posten smijeh svih koji to cuju... Pa sad, kako se zapravo kaze?
|
Pauerpojnt...
|
Citiraj:
|
Ajmo bičis, kako bi se najispravnije britiš ingliš reklo - Mozilla? Čuo sam svakakve izgovore al brijem da se ne veli [mocila] ili sam u krivu?
I samo da napomenem - nije [undo] nego [an-du], i nije [redo] nego [ri-du] :D. |
Mozila?
|
Izgovara se Mozila, nikakav "c" umjesto "z".:)
|
A mouzila ili mazila (dugo prvo a) i to :D?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |