Citiraj:
Autor Katarina
(Post 1363350)
Da... stvarno dokazao je da zna računanti i programirati sve i svašta, ali ko i svaki fachidiot ne shvaća bit rasprave... kao ni ti očigledno
|
Tako je! Reci ti nama!
Valjda Mika Djika i Rada Radman, vrhunski biolozi i IT strucnjaci svjetskog glasa, koji niposto nisu fach idioti nego multiprakticni eruditi (rece mi Visage da ih je vidio kako rade tarabu po Uradi sam receptu kod Gileta Hadzikarabiberovica u Zavlaci kod Krupnja) znaju sta je Apple.
Citiraj:
Pa vi ste zaista kreteni na kvadrat.
|
Pff, da na kvadrak... Nemoj nas vrijedjati, Katy Perry, mi smo kreteni na klase C^oo; mo's nas derivirati do bola no uvijek cemo biti kreteni!
Nije lako PcEkspertu, zum zum zum...
Citiraj:
Zar je uopće važno koji točno software koriste.
|
Je, idiotkinjo maloumna, jer kao sto ti je 10 ljudi reklo a ti nikako da shvatis (sada vise nije ni upitno hoces li ili neces, nego je eklatantno da ne mozs) - bioinformaticki softver je redom otvoren i najcesce web baziran.
Uz sve to, zaista moras biti kreten par excellence da pomisljas kako nekakve teske znanstvene izracune (a gle cuda, svi ti algoritmi redom imaju kvadraticne i vece slozenosti, jer se radi grozomorno puno matricnog racuna, no hej, sto mi kreteni znamo o tome, ti si MONTIRALA DOKUMENTARAC o Djiki) radi workstation, bio on zuti PC iz VeMila, Apple, Dell, Sun ili nesto pedeseto.
Kad smo kod toga, moram vidjeti kako Miljenko Kokot i Dzelo Hadziselimovic stoje s kvantnom fizikom; prvi cita a drugi odabire, Bog te mazo, kad montazerka dokumentarca postane bioinformaticarski ekspert, ova dvojica pojebu Hawkinga i ekipu prije nego sto kazes Šrodingerova jednačba!
Citiraj:
Ako se neka simulacija vidljivo vrti na apple-u u OS X-u onda je fakat svejedno kako se zove taj i taj software...
|
Pocinjem sumnja da si ti zapravo vidjela screen saver.
Citiraj:
On vam je izgleda neki duhovni guru kojeg većina vas štuje kao božanstvo...
|
Ja sam Danijel Turina PcEksperta! Ou jea...
Citiraj:
Autor Old Iggy
(Post 1363359)
Mozda nisi shvatila - upravo zato sto je samo alat, ne vrijedi toliko vise cijene i specificnosti koje u nekim situacijama nisu nimalo jednostavne za rijesiti ili prilagoditi korisniku.
|
Povuci to! ODMAH!
Citiraj:
BTW, vecina nas ovdje je radila (ili jos radi) ili imala (ili jos ima) - cak i Bubba - nesto Macova. Kad se uspije izbaciti "it's so cool" dio price, od Maca ne ostaje nista posebno. Cak stovise, jako jako problematicna masina za "uklopiti" je u poslovne sustave.
|
Sad cvilis zato sto je M$ izbacio Apple Talk iz svih Windowsa poslje 2k, pa ti je zao sto skriven u kutu pikas po OS 7 a nemas pristup netu, dok su svi tvoji prijatelji vec davno otkrili TCP/IP. Ccc, moj Iggy... :p :D
Evo, da potvrdim svoju dvolicnost, pazite ovo (molim moje duhovne sljedbenike da ne pocine kolektivno samoubojstvo):
Code:
bubba@korea:~$ uptime
10:45:33 up 55 days, 11:31, 1 user, load average: 0.04, 0.01, 0.00
bubba@korea:~$ cat /proc/cpuinfo
processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 11
model name : Intel(R) Pentium(R) III CPU - S 1400MHz
stepping : 4
cpu MHz : 1396.537
cache size : 512 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 2
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 mmx fxsr sse
bogomips : 2794.25
processor : 1
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 11
model name : Intel(R) Pentium(R) III CPU - S 1400MHz
stepping : 4
cpu MHz : 1396.537
cache size : 512 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 2
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 mmx fxsr sse
bogomips : 2793.09
Ali...
Code:
$ dmesg | grep -i quadra
Apple Macintosh Quadra 650, 68040 CPU+MMU+FPU, 4k on-chip physical I/D caches
$ dmesg | grep -i mem
real mem = 138412032 (132MB)
avail mem = 129400832 (123MB)
$ uname -a
OpenBSD ddave.lan 4.2 GENERIC#103 mac68k
$ uptime
11:03AM up 171 days, 21:57, 1 user, load averages: 0.33, 0.17, 0.11