![]() |
ja sam na hard prosao igru i svaki dvoboj dobio iz 2 pokusaja max
Neznam di vidite problem,dvoboji su realno osmisljeni,treba bit brz ! |
Kakva je to igrica! Pravo osvjezenje nakon isfuranog 2.svet.rata i teoristickih napada!
Prešao sam ju s guštom.. igrivost+grafika=ma čudo jedno! Sve u svemu jako zabavna igrica s filmskom pričom! ;)) Nadam se da ce izaci nastavak. :: ne znam zasto kazete da je prekratka.. jer da je duza, priča bi se razvodnila.. ovak je onak, baš filmski..priča hebena. |
Imam jedan problem sa igrom,igra je radila normalno bez zastajanja sve na 1600x1050 na high i sad odjednom u nekom kanjonu u poglavlju 5 steka nenormalno...sve je usporeno,fps-ovi su jako niski i jednostavno je neigrivo.Probao sam igrati prijašnje misije(poglavlja) i sve normalno radi.
Kako to rjesit? Probao sam ponovno instalirat igru,updateat directx,smanjit skorz detalje i rezoluciju,al ne pomaze(imam win7,konfa se vidi u profilu)... :( Hvala:chears: EDIT:Problem rješen :) |
jel moze neko da mi pomogne oko call of juarez bound in blood
nemam zvuk uopste????????????? |
Windows 7 x64, zadnji ForcWarei, CoJ Bound in Blood.
Situacija sljedeća. Instaliram ga, auto updateam, počmem na High sve 1680x1050, prvi intro movie izbaci me iz igre. Pobrišem igru, ne stavim patch isto sranje. Da li je itko ima sličnih problema? Nija valjda zato što oću počet na HARD :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj odustat, meni je to jedna od rijetkih igara koja me je odusevila u zadnjih par god. :goood: |
Citiraj:
|
XY puta bolji :)
|
Citiraj:
Nekako patim što neće Red Dead Redemption na PC :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |