![]() |
Siemens CX70
|
Nokia 3210...
|
Citiraj:
:) |
Meni su svi Siemensi smaeće,i nema šanse da ga uopće uzmen u ruke.Stara ima C60,kad ga držiš ruci samo čekaš kad će se raspast.
Sad ima LG B2050 Uskoro stiže K700i Prije san ima T10,3310(zakon),3410(zakonn) |
Citiraj:
i da pohvalim Siemens, kao zamjena za nogometnu loptu sasvim dobro služi jer je aerodinamičan pa i dobro leti:D |
Inace ove nove serije x65 i 70/75 su puno kvalitetnije od starijih siemensa, tako da ne treba donositi zakljucke prije nego probas...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ericsson T65. Prije toga T28.
|
motorola v300
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moja 3210 je kupljena pred 6 godina... i jos uvijek radi bez ijednog kvara i to s originalnom baterijom... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baterija traje 2-3 dana... uz umjerenu dozu razgovaranja... :) |
Citiraj:
|
Starci mi imaju 2 3210-ke. Zakon mobitel. : goood : : goood :
Samo mu fali vibracija. :( |
Sony cmd-j70 vec 4 godine. izgreban sa svih strana, ispal mi 100000 puta, opran u vodi... mozda mi uleti neki t630
|
Citiraj:
|
Nokia 7250i
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja baš mislim da je sranje... Kamera jedva da se vidi crno od bijelog. Ma nema niš posebno općenito. Samo kaj je super dizajniran, lijepo izgleda. http://www.keep-talking.net/nokia/large-7250-brown.jpg |
Ima ga jedan iz razreda i koliko sam ja vidio - it's OK :D
|
trenutno 6600 :D
a imam groblje 3310ki :D |
Ja imam Nokiu N-gage
|
ja imam se k500 :D
ja bi w800 :smoke: |
Citiraj:
Zanimljivo da su ga mnogi GSM serviseri imali kao prvi telefon. Jednostavan a prekrasan. Taman da uzmes poseban broj samo da ga koristis. Valjda ga nisi prodao? Neka stoji kao suvenir. Jel se mozda netko sjeca, postojao je jedan Samsung (vrlo stari) koji je imao mogucnost (nije sala ni greska) skrivanja (uz malo tweak-anja) sms broja? |
T28s.:)
Još uvijek:D I to sa ori-điđi legendarnom baterijom "Made in Japan/Finished in China" Skoro pet godina i još se drži. |
Citiraj:
|
Vulgaris-zelenkasta.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |