![]() |
|
Citiraj:
Sićam se kad je 96' iziša Đuka Nuklearni da je bila jebena igra, ali samo godinu, dvi posli dolaze Half Life, Medal of Honor, Quake sa 3D poligonima i igranje s mišem, a ne samo s tipkovnicom, ali Duke je po humoru nenadjebiv |
|
LOL
Dukea sam igrao s frendovima u skoli, kad je najavljen izlazak nastavka nabrijali smo se opet na LAN, ali kad napokon izade nastavak moci cu ga igrat eventualno s djecom tih istih frendova. Nije mi bas uvjerljiv taj izlazak :D |
|
Citiraj:
Duke je trebao biti PC ekskluziva, jebala ih utrka za novcem :puke: |
Ajme, ode i ova igra u racku :(
Toliko cekanja, da na kraju dodje i za konzole, pa oni nisu normalni :( |
da ste malo bolje pratili zadnjih par godina ,morali su proširiti na kozole:( jer je ,ko bi reko, nakon skoro nakon 14 god "razvoja" ,pala popularnost i zanimanje.
a da bude bolja stvar,onome koga zanima novi đuka nije ni bitno dali izalzi na konzolama ili ne ,bitno je da NAPOKON izađe!!!!!! |
Citiraj:
|
nemoj mi sad vadit riječi iz konteksta ,aktivno! pratim forume i dešavanja u vezi DNFa zadnjih bar godinu dana , i svima onima kojima je dn3d bio odličan ,DNF nebude ništa manje ,glavni razlozi što im je trebalo milijon godina za završavanje /izdavanje ,uz relativno mali razvojni tim i 3 promjene grafičkog engina , KONSTANTNO tweakanje i ubacivanje raznoraznih pizdarija u igri...
iskreno ,čisto sumljam da bu bila loša ,možda nebude grafički TOP ali ko zna šta je nakon svega toga Gearbox skuhao! vidjet ćemo.....uskoro :) |
Koliko je realno ocekivati kvalitetan proizvod ako se isti paralelno razvija za vise platformi koje medusobno nemaju nikakve veze jedna s drugom? A da stvar bude bolja nisu digli 168 milja dolara na proslom nastavku pa da sad mogu investirat u hrpu kvalitetnih ljudi.
|
ahhhh..memories :)
|
koliko sam pročitao ,prvo (sa trenutnim enginom) se radilo za pc ,pa tek onda portovi na konzole.
|
hell yea! prvo na PC, a onda konzolašima. konačno da je tako, a ne obrnuto :D nego, bilo bi fora da ostave iste čitove :D 14 godina... bili smo klinci tada, ja čak nisam ni imao komp, u biti, samo je jedan susjed imao komp, DN3D se kod njega španao danonoćno. i sjećam se da je tada, 1997 ili 1998 bilo govora o tome kako se radi nastavak i da se buba-špara novac za komponente... :D
ajde, živi bili pa vidjeli. :D |
eto mali suma-sumarum svega (trenutno) u vezi DNF-
Gearbox je kupio DN ip i igru koja je bila skoro gotova (navodno cca 90%) ,te je trenutno u fazi "glancanja i poliranja"!PC verziju igre su završili Triptych games,bivših 9 zaposlenika 3DR-a koji nisu htjeli odustati, uz pomoć gearboxa.koliko sam pročitao ,prešli su u gearbox. datum izlaska se očekuje uskoro zato jer su razgovarali sa dobavljačima isti dan kad je i NAPOKON potvrđeno i dokazano da DNF postoji :) ,na PAX-u. Demo dolazi krajem godine,pokazati će se samo dijelovi igre jer je igra navodno ogromna, na forumima se govori da bi trebala biti oko 20-30gb i više !!! ali je (ko i sve ostalo do sada) to samo trenutno špekulacija(možda)! Trailer bi trebao van ovih dana kada se dobije ESRB! DATUM IZLASKA - tokom 2011. godine više infoa tu : http://www.duke4.net/news.php http://dukewatch.blogspot.com/ i na Gearboxovim forumima ,jer je onaj na 3dr zatvoren! Hail to the king ,baby! |
|
20-30gb? Šta su radili pobogu, ubacili bezveze po jedan GB za svaku godinu koliko se DNF radio? :)
|
heh,to bumo tek otkrili...
pošto su bili "zaluđeni" tweakanjem i ubacivanjem kojekakvih pizdarija ,nebi me čudilo da bu bilo ziher 20gb, ili bar 2x dvd dl! navodno se moglo surfati normalno u igri,na bilo kojem računalu na koje bi đuka naletio! čak postoji kompatibilnost sa antivirusnim programima! htjeli su napraviti maksimalno interaktivnu igru,bez da previše odskaču od glavne priče,da ne ispadne rpg a ne fps! sad je pitanje kako je to sve Gearbox posložio i što je ubacio a što izbacio iz originalnoga koncepta! |
Pa napokon bude izašla, ma nije moguće da su uspjeli ju posložit, baš me zanima kak će to sve ispast!
|
Ja baš jučer instalirao Atomic edition :)
|
Dobar naziv ima, Duke Nukem Forever, bome im treba cijela vječnost za napraviti ga :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da bi community popizdio nakon još jedne odgode :D
spalili bi i 3dr i gearbox do temelja! ionako su već par puta upali u 3dr hq ,da vide tog famoznog đuku ,pogotovo nakon što se ispostavilo da igra sa trailera puštenog oko 2000.god ne postoji,nego su samo sklepali da imaju kaj pokazat -"kao ,aktivno radimo na igri" ! |
Citiraj:
|
to je samo sklepani trailer za E32001,ta verzija igre ,rađena u unreal enginu ,nije nikada niti postojala osim tih par levela i par komada oružja.više koncept nego igra...
i sami su kasnije priznali da su morali nešto pokazati nakon promjene engina i 3-4 godine "rada"! |
|
Ništa od toga ljudi!
Nakon toliko godina ništa im ne vjerujem! Ja sam Đuku otpisao i za mene je mrtav. RIP. |
hm, ono prije je bilo nategnuto, al trenutno je poprilično sigurno da Duke izlazi.
|
eh,ovaj put đuka izlazi.... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |