![]() |
Da bumpam staru temu.. iz razloga ako neko slučajno zna da se negdje djeli hrana? Il gdje se može najest?? U Zg.
Za sad sam našo, jarun i maksimir... |
Doma? :D
|
Citiraj:
|
Bio sam ovdje:
http://img833.imageshack.us/img833/9133/p5020101.jpg Jagnje 13kg da prste poližeš :zdero:. Vrijeme idealno, Una 200m daleko. |
Pješice na Sljeme sa društvom :goodnite:
|
Betonirao deku. :D
|
Na kraju sam otišao do Jaruna, 2x čevapi + piće =30kn, doma nisam imo niš za jest pa se fino najeo.
Jedino šta je bilo gužve, pa se načeko. |
Do podne vozio drva, a poslje podne malo letio i odmaro
|
s curom doma. Janjetina nabavljena iz metroa,i muffini za desert. Ostatak dana izlezavali se i filmovi,a navecer call of duty. Da sam jos dobio na poljskom multi lotu kojeg sam uplatio,nakon dugo vremena bio bi savrsen dan!
|
Doma , vrtilo se janje.
|
Planinario na Japetić (Žumberak) u društvu bolje polovice i još jednog para (frendovi). Poslije na roštilj i doma. :)
Gore tak normalno kombinacija grah-kobasica-piva. :) |
Roštilj i pive naravno.
Klasika za prvi maj, a kud češ bolje. |
Citiraj:
Na brodu, vozikao se prema N. Vinodolskom s Krkčke strane dok nisam našao temp. mora 19.4C, okupao se, pivica, zabacio malo udicu, pršut, kruhić i tak to... Laganini, navečer malo šampanjca i laganini u 2h u krpe... :D |
Skupila se ekipa sa foruma pa smo išli roštiljati u klet pored krapine.
Bilo je odlično!!!! |
Par rundi rolanja oko jaruna + 1 jedna runda hodanja. Nevjerovatno koliki je bio red za klopu dole... zbilja me steglo oko srca da je toliko ljudi u Hr gladno
|
Kod kuće sa curom, najeli se ražnjića i piletine i torte pa onda kod nje na roštilj :D.
EDIT: Htjeli smo ići do grada na onaj grah koji se dijelio, al sam rekao curi "oni babci će se potuć" i vidiš stvarno jučer na vijestima klali se oko toga. Ccc, al' nam je životni standard u RH opao :(. |
E, a ja u sumi, kod pampasa :)
S curom i ostatak ekipe, bilo 9 - 10 satora, nocilo se s ponedjeljka na utorak. Za klopu rostilj, rostilj, rostilj i za kraj kotlovina :) @mislav: mogli ste do nas prosetati :D |
U ponedjeljak na roštiljadi u Caritasovom duhovno-rekreacijskom odmorištu EMAUS, jučer kod frenda na vikendici u Aljmašu.
Roštilj, pivo, domaća šljivovica. |
U pustinji, radno, ni ručao nisam :( Ima još tko da je radio?
|
Citiraj:
PS, potenciometar nisam uspio upogonit -.-", objasnim ti kad se čujemo oko računa :) |
Pridružujem se nesretnicima koji su 1. maj proveli radeći :D
I to ne samo 1. maj, nego dan i noć prije i poslije :) U radu je spas, jelte. A i vjerujem da bi pola onih "graha gladnih" voljeli bit na mom mjestu (ili barem misle da bi voljeli :D ) |
Kod kuce sa kumovima jednim i drugim, ispod preke janjetina i prasetina :)
|
Skradin, agro sajam, na degustaciji svega što je izloženo. Na kraju za mene je 1 nagradu osvojio drniški pršut i ovčji sir i naravno "Galjin" babić.:goood:
|
Bio doma sa obitelji, inace kod nas se slavi taj dan! Jela se kotlovina, pili su se gemišti kaj ti treba vise :P
|
doma, sa starcima i obiteljskim prijateljima rostiljada i koja pivica na terasi nakon mesine pa slatkog kolaca pa sladoleda. nista vise, sto citam ovdje, niti zelim vise. prvi maj je, nije da se netko zeni ili da se rodilo musko, ugodno i fino, ja sretan.
|
Na poslu i uz to radio nocnu,tako da se za jedan dan zaradilo 750 kuna vise na placi.A gdje je tek slijedeci mjesec gdje lovim tri blagdana:lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |