![]() |
ja sam mislio na M1 kad je na podu, ono skakanje sa M2 me iritira jer predugo traje... Najljepše mi je klikat M1 kad je protivnik na podu pa ga Wolverine izmasakrira na brzinu :D
|
ne, meni je zakon baš M2 nakon lungea
pa kad slušaš kad se deru Nooo, Doooon't, Shiiiit (pogotovo oni ''nevidljivi'' roboti) :D |
Citiraj:
4-5 puta M1 i onda šečer na kraju M2 on skoči sve u slowmotionu a vidiš kak žrtva pokušava odgmizati i zaklanja facu :D Predobro |
Citiraj:
p.s. zanimljivu potkošulju wolv ima, obzirom da se i ona regenerira :D btw je imao netko problema sa povremenim trzanjem, meni tu i tam znalo malo lagat, doduše možda neki procesi u pozadini ... |
jok....meni sve dela kak treba, bez trzanja, laga ili tearinga
jedino sma znao tu i tamo primjetit poneki artefakt na pozadini a teralo je igru QX6850 na def, 8800GTS 512 na def na 1680x1050 da potkošulja je zakon... ne samo da se regenerira nego se pri tom i opere :D zakon je smash (jump + držiš M2) pa kad polete uloviš ih i mlataraš u jednu pa u drugu stranu i na kraju nabodeš na stablo, viljuškar, strpaš u mješalicu ili jednostavno baciš sa zgrade :D |
Hvala svima na odgovorima, idem probati proči.
|
Citiraj:
btw kaj koristite od special napada preferiram clawspin i drill :amen: drill ćak i jače likove pwna kad je upgradean |
drill, ali i spin kad je nabrijan pa traje pun qrac
|
meni su fora kombina cije sa F(grab)npr. kad frajer pokusava skocit copis ga za nogu i mlataras njime ko da istresas prasinu iz tepiha.ili pak sa lunge-om pa ga baci prek sebe na neki siljak
|
Citiraj:
Također Ali igra inače ide perfektno Citiraj:
Ovo moram probati, samo moram naći mješalicu :D |
Imaš ih na neboderu kad loviš Gambita
uloviš lika pa ga ovaj strpa u mješalicu |
Jedva čekam da to vidim, Wolvie bauštelac :D :D
Nego, ja sam pobjegao iz onog Facilitya, sad sam opet 3 years earlier :bonker: u Africi... taman došao do onog ogromnog tornja (Ion Emiter, or whatever), popeo se par katova, slučajno skočio sa zida dolje u provaliju ( :D ) i poginuo. Malo prekinuo, dosta za sad. Možda večeras nastavim, checkpoin je na samom podnožju tog tornja. |
wolwie bauštelac rula:D
|
Trenutno sam tamo u onom facilityu di prave Mark I
Pobjedio prvog Mark I Prototype (zayeban je... cijelo vrijeme čekam da ispali rakete da mu vratim) teško se popeti na njega jer je brz i skoro stalno okrenut prema meni. Našao onog ogromnog Mark I Sentinel, te upravo pobjedio drugog Mark I Prototypea, te sam sad tam kod onog polovičnog Sentinela. Lvl 23 sam... fino ide :) Nego... jel ovo slično mješalici? http://www.imagesforme.com/out.php/t539370_lol2.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t539369_lol.jpg :D :D |
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/out.php/t540671_1.jpg
Šta napraviti sa Gambitom kad se popne ovdje^^ Ne mogu do njega, ako skočim blizu odalami me štapom a ne mogu skočiti tamo na onu drugu skelu... Nego, eno pobjedio onog ogromnog Mark I Sentinela... nije ni tak težak... samo treba puno skakati :) I došao do Bloba i njega isto pobjedio... sad sam kod Gambita. Inače, da se nadovežem za najčešče poteze...Lounge apsolutno svakih par sekundi u borbi koristim, brzo se krečeš između neprijatelja i teško te ulove, fora je kad držiš M2 pa claw pocrveni i pustiš a on mu napravi aperkat, i onda dok je u zraku najčešče ga grab-am i bacim dolje. Claw spin i znam često koristit kad me okruže, a claw drill nešto rijeđe, odličan potez ali nekak ga i ne koristim previše. Rage isto rijetko koristim al kad ga uzmem to je pravi show :D :D kak samo lete okolo :D Onaj Claw Cyclone je brutalno jak samo sto ga je teško kontorloriati, prvih 2-3 skoka OK među neprijateljima a kasnije odleti u MP3 :D A na kraju ovaj Bersek nikad nisam ni koristio nit znam kak ga koristiti (tj... pokrenuti...) EDIT: nevermind, skužio sam za Gambita... klasični deflect... EDIT 2: http://www.imagesforme.com/out.php/t540760_lol.jpg ahahahahahahah :D :D |
Claw drill i spin sam koristio svega par puta u igri i nisam ih uopće niti upgradeao previše (tek nakraju kad više nisam imao što upgradeati :D)... Najviše sam koristio Rage i Cyclone te naravno Lunge
|
i ja prešo igru,ok,da me nije tu i tamo naživcirala kamera i oni glupi skokovi,ali sam uspio uz poboljšan skok,siniša si uspio skočit do oblaka??:Dšteta da nema multiplayera.
|
I ja sinoč prešao.
Zadnja borba niš posebno teška. A stvarno, sudeći po završnom filmu u igri, definitivno možemo očekivati nastavak Neka recimo ocjena igre: 9 / 10 Bila bi i 9,5 da nije loše kamere, makar meni osobno nije predstavljala toliki problem i uvijek bi se snašao, ne mogu reći da sam ijednom poginuo zbog kamere. Svega sam par puta poginuo u igri, nekih 4-5 puta. Odična igra, preporuka i pol, zabavna, puna akcije, fantastičnih poteza. |
jel ima tko rijesenje za ovo...Pokrenem igru(za instalaciju),krene autorun i kad dodje do onog dijela da kliknem na install sam se ugasi prozor i dalje od toga neide.
|
jel si probal direktni setup pokrenut?
|
Inače jeste našli sve one figure Wolverinea? Classic, Legendary...
Ja sam našao sve i borio se pod onim extras sa svakim Wolverineom u onoj velikoj sobi, te otključao sva odjela, sad mogu igrati u bilo kojem odjelu Wolviea :D Bome onaj zadnji Wolverine nije baš lak za pobjediti, lik stalno bersek koristi a ja koliko god da se tučem imam Rage-a samo onoliko koliko imam na početku i kad to istrošim mogu samo bježat i pokušat se braniti pa counter-attcak mu baciti, ali uspio sam i njega pobjediti i otključati zadnje odjelo |
našao sam sve i isto prošao challenge.ali baš mi se ne sviđaju odijela.wolvie izgleda ko neki sado-mazo rob.podsjeća me na C.J.-a u san andreasu kad dobije onaj gimp suit od lateksa
|
probao...ostali vele da im radi bez problema...
|
Citiraj:
Daleko su najbolje traperice i potkošulja |
Evo prešo i ja, igra je odlična s obzirom da je posljedica filma.
Meni najteži ujedno i najzabavniji protivnik je gambit svaka čast, deadpool je bi prelagan iako sam mislo da će biti jako težak šteta... |
Odlična igra, malo debilna kamera, sve u svemu vrlo zabavno. Jedino mi se ponekad igra smrzne, moguće zbog konfiguracije. Jel izdan kakav patch?
|
ok, trebam pomoc (ako se tko sjeca).
radi se o misiji gdje (mislim) treba ubiti onog dosadnog snajperista. ubio sam dva helica, i automatski skocio na treci gdje je taj snajper. i moj majmun bas 'oce gurat u elipse, a onaj lik samo izviri i puca prema meni, cim krenem prema elipsama. i lik me toliko puta pogodio da je tipkovnica skoro najebala. inace, kaze da lupim bilo koju tipku od pokreta ua izmicanje (sto radi 5/5), i M1 ucestalo za elipsu. na koju foru da lupam M1 kad jednom max mogu lupit po elipsama, jer me snajperist odmah pogodi? ima koja fora, prijedlog? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |