![]() |
nisam ni skuzio da ima automatski tunanje za vrstu utrke lol :clap:
|
Dečki, može pomoć u vezi skidanja auta?
Skinuo ja Mercesesa CL55 ( u zip formatu), i fino extracto , ma nije bitno, naime dobio sam običan folder cl55, i ja mislio gle super, samo ću napravit copy/paste u folder od igrice "cars". al naravno auta nigdeje.Jel mi može tko malo detaljnije objasnit gdje ga trebam spucat(cl55). Zahvaljujem, btw. jako sam se zapalio za igricu i bio bih vam zahvalan. :beer: |
Ako se ne varam, ti si skinuo dodatni auto za NFS:U, a ne U2. :rambo:
|
Konacno stigla i meni igrica, jos 2 sata sljake pa udri do jutra. :D
Stigle mi i jos neke igre: Sid Meiers Pirates Pro Evolution Soccer 4 Half-Life 2 Need for Speed Underground 2 Medal of Honor Pacific Assault Rome: Total War ovaj tjedan se nece spavat :D :D :D |
Citiraj:
toliko o kupovanju orginala :D |
Ja sam mislio da na ovom forumu nema govora o piratluku ;)
|
...
Citiraj:
Ili nema... |
@veky - Za te pare si mogo kupit konfu:D :D
7 originala je sve samo ne jeftino:D :D |
Nemožeš virovat ja još nisan naavija underground 2 . :rambo:
|
jel ti preskupo ? :D
|
MAKY. Daj nabavi ga više. Stvarno ne znaš šta propuštaš!!!!!!!!
|
Jel zna netko otprilike na koliko % igrice se dobije mazda RX8 .. kupio sam Audia TT i požalio jer auto mi je živa koma. Trenutno imam Miatu i samo s njom perem ali htio bi se naskilat sa rx8. Ali tek sam na 34%. Ima li lamburginija ili poschea u NFSU2 uopće ?
|
Zmaj, jebate prošvikao si totalno s sigom. Velik je ko kuča, smanji malo.
I dosta s podjebavanjima oko originala ili...:gringo: |
a ne baš dugo poslije tt-a, ja sam od početka furao civic, pa sam prešao na rx-8 i prešo cijeli nfsu2 sa njom...
Divota je kad vidiš peak power na 9.950rpm-a :D Sad prelazim opet ispočetka, ali ovaj put sam počeo sa mx-5... |
Ja ga tek sutra nabavljam:D
Bit će vroooooooooom, dosad svi ama baš svi kažu da je igra odlična:clap: :clap: :clap: |
ma zajebi sve te aute skyline je najbolji kakvo ubrzanje a tek držanje 4x4 pogon rpm ide do 9500 !! opaka zvijer
|
neznam decki kak vas ali mene je igra na kraju totalno razocarala. em mi se nakraju nisu otkljucali svi performance upgradeovi, ako se prisjetitie u jedinici su se svi otkljucali nekih 20 trk pred kraj. em svi vinili me se nisu otkljucali ono malo debilno. i da skyliner je definitivno najbolji u dvojci samo kaj ga malo preksano dobijete pa nije fora. BTW 95% igre sam presel sa miatom i to je mrak autic.:D
|
Meni su se svi performanse upgradeovi otključali, a nisam završio.
|
Probo sam skoro sve aute ukljućujući i Skyline. I nema bolje od RX-7,RX-8:beer:
|
Race driver 2 je izašao odavno!! Ja kada sam imao možda 40-ak % pređeno su mi se svi upgreadovi otključali!
|
35 ZVER
|
1 privitaka
ZVER:rambo:
|
nice zver:clap:
|
Ufffff! ukopčaj neki AA !! prezubato! inače auto je opak!
|
1 privitaka
Moja zvjerka...
|
1 privitaka
evo i mojih...doduse nisu jos nabrijani do kraja ali izgledaju mean.. :smoke:
|
1 privitaka
..i ovaj :D ...
|
Vidim dječice da imate vremena :D
Ja odustal od igre :rolleyes: Na easy prelagano, na medium me sjebe catchup - jerbo redovito u zdanjem krugu nekaj sjebem i izgubim utrku :rolleyes: Zamisli recimo - M. Schumaher vodi za 7 sekundi. Onda- počne kočiti i prićeka ostatak ekipe. Tek toliko, da bude interesantnije :rolleyes: :D :smoke: |
E, Paske, treba cijelu igru igrat na hard. To je uživanje.
|
Ja prešo na medium, sad furam na hard i manual... doduše mjenjanje brzina je očajno izvedeno na početku mu treba 3 dana da promjeni brzinu, meni na yugiću brže mijenja :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |