![]() |
Damn, mislim da će se gadno zayebati sa ovim silnim vozilima u MP-u
Četvorka će i dalje ostati neprikosnovani kralj MPa |
Citiraj:
|
Ne dajte se zavarati, zar stvarno mislite da bi IW dozvolio da fanovi ne igraju igru samo zbog vozila? Kao prvo, oni će to napraviti majstorski, pa makar mi (nam) se ne sviđalo. Kao drugo, sigurno će biti modova sa i bez vozila. Kao treće, volim Battlefield :D
|
ovo sto se na ovom filmicu da vidjet izgleda predobro samo se nadam da nece biti prezahtjevno
|
Koliko ja znam... msilim citao u GamePlay-u i na internetu... ovo je novi serijal... i nema vise veze sa Call of Duty-em... serijal se zove Modern Warfare i pocimlje od MW2...
|
tako je, barem sve povuda tako piše
|
da to sam i ja cuo
|
|
nice
|
kako dobro izgleda.svaka im cast
|
Citiraj:
haha, sta i tebe su zajebavali hahah |
Zbog njih ne igram CoD5.
|
|
trailer zgleda.....bolesno :D
samo,cini mi se da smo dosli do stupnja di grafika stagnira a igra ko da je neki mission pack od 4ke....no sacekajmo i vidimo :) |
Citiraj:
Al ipak se vidi da su malo ušminkali grafiku, zategnuli bore :D Posebno mi dobro izgleda voda na traileru prije. Nek se oni drže provjerenog (bar za sad). Ionako, igri sa ovakvim gameplayom ne treba nekakav KRAYenđn da bi bila dobra :kafa: A u MP ionako pogasim večinu efekata i sličnog, tako da... |
Citiraj:
Isto tako vozila su premoćna (samo da osjećaj ne bude šugav FC2 npr.). Što se tiče grafike, s obzirom da su ovo samo preview video uradci, bit će još pomaka. Citiraj:
|
cini mi se da je na samom pocetku najava bilo rijeci kako ce ovaj naslov biti u novom engine-u rađen...
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobar vojnik nije samo ako ispuca kamion metaka, nego koji se zna i stelthat ;) |
sace ubacit osim amera britsa rusa i crnje kolko mi se čini....Liberation people front of Angola :D
|
lijepo izgleda.ovo na jedno dijelu izgleda ko da pokusavaju oslobodit dubrovacku tvrdjavu :D
|
Bas me zanima kakav ce biti mw2, cod4 nije los, al brate mili to je cista client based igra, znaci cheateri, tweakeri koji uzivaju vise nego u bilo kojoj drugoj mp igri.
Gadi mi se bez obzira kaj provedem 1-2h dnevno igrajuci ju. Nadam se da ce se opametiti u sljedecem nastavku sto se tice tih stvari. |
Citiraj:
|
Original i imam, ali pogledaj koliko ima servera za cod4, 90% nisu ni 1% podeseni kak spada...
Igranje na twl i esl granici s gluposcu ako nemas nis istweakano. |
igrao sam dok nisam dobio origigi key na onim serverima,i mogu reci da ima dosta kvalitetnih servera koji ne dopustaju cheat,wallhack,vrijedjanje itd...no u drugu stranu ima pun qurac servera u kojima je anarhija...tako da sve ovisi koji potrefis...:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
grafika bi mogla biti bolja, ali ne sumnjam da će gameplay biti vrhunski, jedva čekam :D
btw. zašto sam ja cijelo vrijeme mislio da igra izlazi u 6. mjesecu :(, treba sad dočekat 10 mjesec :D |
kako kome meni je osobno cetvorka puno draza zbog moderne tematike jer mi je price o ww2 dosta.ali znam dosta ljudi koji vise preferiraju 2 nego modern warfare pa prema tome tko voli nek izvoli.
a ako zele radit ww2 onda nek naprave citav redoslijed dogadjaja kak je i bilo u stvarnosti a ne kaj oni rade u jednom dijelu rusku kampanju, u jednom britansku i da ne nabrajam dalje.doduse njima ide puno vise novaca na taj nacin. |
Konačno trailer koji nam je ponudio malo više
Izgleda odlično, ali ruku na srce, večina trailera izgleda super, pa igre ispadnu smeče.. Makar, briga me za SP, samo da MP bude ok, makar će teško nadmašiti četvorku |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |