![]() |
Za forum ti ovisi što očekuješ od njega i kolko možeš skupit korisnika u prvih godinu dana. Prema statistikama dosta teško ide skupljanje korisnika i ozbiljnije pokretanje foruma tako da moja preporuka je da uzmeš neki najslabiji paket tek tolko da probaš sve. Za forum ti recimo treba max 100Mb prostora, jedna baza i to je ubiti to.
Što se tiče hostinga ja imam neke stranice na gemstudio.hr i odlični su, služba za korisnike odgovara u najkraćem mogućem roku na upite (mislim da sam najviše čekao pola sata). Znaju nekad past stranice na par minuta al oni to odmah srede. Što se tiče stranog hostinga ja koristim bluehost.com i za sad su ok. Sve radi kako spada, nemam trenutno ništa ogromno da vidim kako se nosi s opterećenjem al je za sad super. |
Dakle, trebam hr domenu + web prostor (300-800 mb), znači neka informativna stranica u html-u rađena, pa molim preporuku jeftinog providera..avalon, webmedia (njihov sam već korisnik)..?
|
Preporuka hostinga
Pozz ekipa,
u fazi seljenja foruma i portala sam, tj. trebam nać neku dobru alternativu samo i trebao bi preporuku hostinga? Neki povoljni u EU il USA il bilo gdje :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:55. |