![]() |
Citiraj:
raikkonen je 9, kak i piše na ovoj listi, a ne 15. brawn, williams i toyota su brzi zbog posebnog stražnjeg difuzora kojeg nemaju niti jedna druga ekipa osim te tri.oni kažu da su pravila protumačili na drugi način od drugih ekipa i zato imaju modificiran difuzor koji daje više downforce-a u brzim zavojima.ferrari i mclaren su prijavili žalbu u vezi toga, ali suci su rekli da je sasvim legalno... sad valjda čekamo novi aero paket iz drugih ekipa, pa bi se stvari trebale vratit u normalu. ferraria čeka velik posao sutra u utrci... |
Napokon do izražaja dolaze pravi vozači. Razlike u vremenima su toliko minorne da se svaka greška jako osjeti. Sad će se napokon vidjeti tko je dostojan titule na temelju svoje vožnje, a ne superiornosti bolida kao prošlih godina. KERS je zasad totalni promašaj, ali nema veze, možda dođe do izražaja tijekom sezone.
|
Hoce li se moci pogledati kvalifikacije u 2 sata na HRT2?
|
Citiraj:
@Milentije Koliko vidim na TV profilu, neće biti reprize. |
Citiraj:
|
Ako koga zanima, mogu uploadati snimku. Radim si kolekciju za ovu sezonu :D
345 MB na T-comovom osnovnom uploadu, trajat će dugo, ali može se. Zainteresirani može i na PM da se ne spama po temi. Ako se javi bar troje, upload ide. |
Citiraj:
:goood: |
ah,slaba je to utjeha za McM,ni kov nije uspio bit medu boljima;ugl,sad krece low na brawn gp jer ulovit ce ih top momcadi ziher,samo je pitanje vremena i koliko ce biti bodovna razlika.inače,mislim da će ferrari sutra odjutrit na startu s kersom,ipak je to +80ks
|
Ja sam propustio dns kvale, ali nebum još pročital reze, idem pogledat/premotat na saan.tv-u :D
|
Citiraj:
Ukratko, Toyota dijeli pozicije 19/20, Lewis je 18. |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW tko mi je maknuo post (mislim da je i Rosin maknut) a od onog kr***** nije? :stoopid: |
Jel itko našao onaj intervju s Kimijem o kojem su pričali tijekom kvalifikacija?
|
Hoće li itko reći koliko je čiča Brawn bolji od McLarena. Ako gledamo samo imena :D:D:D
Nego, zna brawn svoj posao, i izgleda da ga je obavio na najbolji mogući način. Ah znao sam ja da će sezona bit zanimljiva, nema više dominacije :) |
ah,raikkonen style s novinarima;ak netko nađe također bi molio da posta link
@domy čiko brawn je trenutno najbolji,nitko to ne osporava,ali nema logistiku i financije koje bi to držale do kraje sezone |
Kako nema financije. Striček Richard Branson je iza njega i cvao je kroz cijele kvalifikacije :D
|
Citiraj:
Naravno da će biti love, prva utrka a oni ovako dobri ;) bit će sponzora. |
Citiraj:
|
Ja kažem da bi, ako su sad toliko ispred njih! Ferrari i kompanija treba prvo nadoknadit zaostatak, a onda ćemo za dalje...
|
Citiraj:
bojim se da ce im ovo biti posljednja sezona u f1 ali jos ne mogu vjerovati da je Jenson Button osvojio pole position i nema teorije da raspored snaga medu momcadima ostane ovakav, pa sjetite se samo prosle sezone kako su doslovno iz utrke u utrku dodavali nove aerodinamicke pakete, ne ceka se vise barcelona za uvodenje novih piz... ovo ce biti zanimljiva sezona |
Citiraj:
Totalna je brija sto su par momcadi nasle rupu u pravilima i instalirale difuzor. Muka mi je vise od Ferrari/McLaren dominacije i "savrsenstva" areodinamike i raznih "diđa miđa" , ajde da ih sad vidim na slickovima ,KERS-om koji se fila preko zadnjih kotaca te manjkom kontrole proklizavanja. Predviđam zabavnu sezonu. Sto se Australije GP tice bit ce konkurencije za prvih 8 mjesta sve do 16-og (sve unutar 1.2 sekunde) a prva dva-tri zavoja 5 mil. € karbonskih dijelova po pisti. |
dosta zabavna utrka.
Brawn-Mercedes :beer::beer: Kubica + Vettel :chears: tako se to radi, bez proracuna i bez mozga :D. svaka cast obojici, zao mi ih sto su se slupali, ali nema veze. ferrari ubi boze los nakon polovice utrke. fisichella u boksu - :D. i prakticki to je to, KERS se pokazao kao dobrim i ucinkovitim (tocno se vidjelo kod Hamiltona u jednom trenutku pred kraj utrke), ali ovaj straznji difuzor je od vise pomoci. sve u svemu, za tjedan dana nova utrka, jedva cekam............. i da, ove meke gume su banana i pol. sacuvaj boze, pa to se mozes voziti 4 kruga i ici u boks. a i vrijeme je pred kraj utrke za vozace onak, nisko sunce i ubijanje u oci. |
Brawn svaka čast,nhf al mislim da neće dugo trajat
Hamilton sjajan,u lošem bolidu fino je vozio Kubica malo forsao i sam si je kriv,u 2 zavoja ga je stigao,mogao je jos malo pričekat da ga pretekne Trulli sjajan,iz boksa do postolja Utrka:goood::goood: |
Kaj fakat niko ne kuzi da je Kubici gorilo pod nogama da sto prije rjesi Vettela da stige i buttona. Vettel je kriv 80% jer nije pustio ocito brzeg covjeka.
Kubica je novi prvak, pogotovo kad zadnje krilo svi dobiju a ne samo ovi shabani. |
Svaka čast, vrlo zanimljiv sustav KERS i jako bude zanimljiva sezona ako se bude BROWN barem držao 2- 5 mjesta....:chears:
Sad bude odlično : Ferrari McLaren BMW Mercedes. ;) |
Citiraj:
|
Vettel bi morao dobit kaznu zbog onog. 10 mjesta nazad na iducoj utrci IMHO.
|
a dobro malo je zaje*** ali nije to bas toliko da dobije odmah kaznu jer i Kubica je mogao ostaviiti malo vise mjesta
hell pa bilo bi i glupo da bude kazna ipak su se pravila mjenjala da se moze tako voziti kako je Burko rekao "bez proracuna i bez mozga" :D stisni gas i kers gumb pa se nadaj da ces proc citav :P :P enivej dosta dobra utrka fino je vidjet ove "monopoliste" Ferrari i McLaren kako se muce da dodu do bodova :D |
evo i kazni i novog poretka utrke:
Vettel gets grid penalty for Malaysia Trulli penalised, Hamilton gets third Code:
Pos Driver Team |
O,fino.ham treće mjesto,s tim da vettel nije trebao biti kaženjen,mada je napravio glup potez,neznaci da ga treba kazniti zbog utrkivanja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |