![]() |
svi samo slušaju neki rock i punk...dok ja slušam hiphop...a dobar mi je i stari rock...:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ZIVJELI NARODNJACI!!!!!!!!!!!!!
|
punk, rock, metal...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ono ljudi moji pa zbog naseg mentaliteta i zbog takve glazbe nas trpaju u isti kos sa balakancima. Ok jesemo balkanci ali daj hebote ta glazba je tako IMHO primitivna da primitivnija ne moze bit. Ma lol...tako jadno :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
Koja ironija - sluša narodnjake i ima maskotu od Maidena:)
|
Citiraj:
Hello and welcome to the Black Mesa hazard course.. kik es :D np: \LAURENT GARNIER - Unreasonable Behaviour\08 Communications from the lab.mp3 |
Citiraj:
|
@ Bude
I ja sam trebao ići ali je u Splitu :mad: |
Citiraj:
Znal sam ja dva tipa (jedan iz Vinkovaca), jedan iz Drenovaca (valjda sam dobro napisao:confused: ), slušali su sve kao i mi ali su uredno usput mlatili i po narodnjacima:D Pa si ti misli... Bili smo skupa na jednom koncertu u ZG-u koji je trajao dva-tri dana (baš se i ne sjećam najbolje:D :D :D ) 82/83, tu negdje, ali su oni sa istim oduševljenjem zapalili doma da ne-daj-bože propuste kirvaj( neko veli i kirbaj) poslušati Nervoznog poštara..... |
Iron Maiden, Manowar, Helloween, Bruce Dickinson, Hammerfall, Deep Purple, i još puno toga. Uglavnom Rock i Metal,a odo domaćih, Hladno Pivo, Bijelo Dugme - bivše Bijelo Digme, 4 ASA, i jednu pjesmu od Zeus Faber-a.
Svi koji slušaju Metal neka si skinu pjesmu. Inače, dečki su iz Karlovca, a link sam našao na stranici Tehničke Škole Karlovac. Odmah bi i zamolio nekoga da malo pogleda stranicu i da mi na PM pošalje mišljenje. Stranicu ću tek početi uređivati, pa molim prijedloge šta promijeniti ( naravno, nisam jedini u održavanju stranice, ima nas oko 8 >> bit će nas oko 8 ). Hvala unaprijedn i : Up The Irons!!! |
Citiraj:
|
Sta si ono reka koju maskotu imam!!!!!!!!!!!!!!!:fuming:
|
Citiraj:
I meni isto ide na kurac svatko tko zagovara jednu vrstu mjuze a pljuje po ostalim... Samo sam vidio tvoj post i sjetio se te dvojice:D , koji su mi i dan danas frendovi ali kad smo skupa ne pričamo o muzici:) Ti si iz tog kvarta pa sam ih se sjetio... Kaj se tiče mjuze-meni najviše idu na onu stvar npr. oni koji slušaju narodnjake, jer hvala-ti-ga-bože svatko ima pravo slušati kaj hoće...a sa druge strane pljuju svatkog tko sluša kajtigajaznam Mineu ili Magazin...tamburaše itd... |
@moderatori : banajte sve koji slušaju cajke u slobodno vrijeme. osim kad barimo trebe (bin der dan det).
|
Citiraj:
|
E drito to. Zadnji put kad sam slušo cajke imo sam ovolko u krvi: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: aka klinička smrt. I dođe meni suseda u busu bok kak si? A ja zbljuv po busu. Prolom oblaka.:smoke:
|
Evo ja slusam pretezito orijentalnu muziku, tipa turska, arapska, grcka, cak i bugarska, a i narodna mi je draga;)
Prije sam slusao heavy i black metal, pa recimo trance, a sad samo oriental, znam da je malo cudno ali jebiga kad to volim:eek: Mada obozavam i hip hop, rock i moje je misljenje da se ne smije gledati kakav je koji covjek po njegovom odabiru vrste muzike. Muzika nije nikad nikome nista ucinila i po meni je besmisleno da se ljudi svadjaju recimo zbog vrste muzike:confused: Eto ja sam prosao stvarno mnogo zanrova i uvijek se sa zadovoljstvom prisjetim svojih starih pjesama... |
muzika je ono sta ti oces da ona bude
|
Citiraj:
|
Narodnjaci su zakon covjece.Zadnji put ka san bijo na selu,u prijateljovoj konobi raspalili smo narodnjake i naroljali se tako da iduci dan smo bili mortus,nismo znali za sebe.:beer: :beer: :beer:
|
Ma sve to stoji, ali ono da slušam cajke kad sam trijezan ili doma. No way dude! Orijental je još ok. Ono tipa oni indijanci na frulu to čak i ja volim poslušati. Ali ovo tipa ceca, ružna brena, mile kurčić i kompanija mi je bljak. Istina je da ti čak i ThermalTake lijepo zvuči kad si pijan.
|
Citiraj:
|
Čuj nije da zejebavam stojka, al možda je imo TT-a pa je oglušio... (il radi na aerodromu).:D
|
Citiraj:
|
ma cajke i sl sve to je strasno i boli me glava kad god pomislim na to... Radje bi sluso TT :D iako nakon recimo vulacano serije samo ručna bomba pobuđuje slusna osjetila :D
|
Kaj vi brijete. TT je tih. :rolleyes:
Evo, upravo sam na metar od TT venta na 6k o/min i pitam se zakaj mi starci nemreju spavat u sobi na drugom kraju stana. :D |
Još posljedica TT-a... Mogli bi ih tužit? Skupljamo za umjetne pužnice...
Ili si i ti zaposlen na aerodromu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |