PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Što SluŠate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13952)

Chozen 16.11.2004. 21:40

svi samo slušaju neki rock i punk...dok ja slušam hiphop...a dobar mi je i stari rock...:)

LordNitro 17.11.2004. 10:30

Citiraj:

Originally posted by Chozen
svi samo slušaju neki rock i punk...dok ja slušam hiphop...a dobar mi je i stari rock...:)
IMHO hip-hop sux. NHF

CatKiller 17.11.2004. 17:32

Citiraj:

Originally posted by bude
Zbog Carl Coxa sam poceo slusat elektronsku mjuzu prije jedno 5-6 god..
Zakon je.. U Aurori je gorilo na party-u kad je on bio :D

http://www.klubska-scena.com/slike_web/cox.jpg

Stojko 20.11.2004. 22:27

ZIVJELI NARODNJACI!!!!!!!!!!!!!

Trek 20.11.2004. 22:32

punk, rock, metal...

LordNitro 20.11.2004. 23:00

Citiraj:

Originally posted by Stojko
ZIVJELI NARODNJACI!!!!!!!!!!!!!
Big LOL :clap:

>>>KUKY-vk<<< 21.11.2004. 01:07

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
Big LOL :clap:
e ovo je lol da ga ebesh....
Pa ono ljudi moji pa zbog naseg mentaliteta i zbog takve glazbe nas trpaju u isti kos sa balakancima. Ok jesemo balkanci ali daj hebote ta glazba je tako IMHO primitivna da primitivnija ne moze bit. Ma lol...tako jadno

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Emissary 21.11.2004. 02:12

Koja ironija - sluša narodnjake i ima maskotu od Maidena:)

Lifo 21.11.2004. 03:04

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Dotični@Crow Bar Chichago -> jebeno, makar nisam čuo taj honolulu :eek:

Jednom prilikom sam zaspao ko mala beba slušajući taj set :D

Felix da Housecat ima simpa stvari...

now playing : New Order - Confusion

Rave On!

jesi cuo confusion umiksan sa pocetkom half-life-a?
Hello and welcome to the Black Mesa hazard course..

kik es :D

np: \LAURENT GARNIER - Unreasonable Behaviour\08 Communications from the lab.mp3

bude 21.11.2004. 04:12

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
http://www.klubska-scena.com/slike_web/cox.jpg
Ma znam.. Trebao sam ici, ali sam morao raditi :(

CatKiller 21.11.2004. 11:33

@ Bude

I ja sam trebao ići ali je u Splitu :mad:

Jelc 21.11.2004. 14:11

Citiraj:

Originally posted by >>>KUKY-vk<<<
e ovo je lol da ga ebesh....
Pa ono ljudi moji pa zbog naseg mentaliteta i zbog takve glazbe nas trpaju u isti kos sa balakancima. Ok jesemo balkanci ali daj hebote ta glazba je tako IMHO primitivna da primitivnija ne moze bit. Ma lol...tako jadno

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

To ti je sve relativno:)
Znal sam ja dva tipa (jedan iz Vinkovaca), jedan iz Drenovaca (valjda sam dobro napisao:confused: ), slušali su sve kao i mi ali su uredno usput mlatili i po narodnjacima:D

Pa si ti misli...

Bili smo skupa na jednom koncertu u ZG-u koji je trajao dva-tri dana (baš se i ne sjećam najbolje:D :D :D ) 82/83, tu negdje, ali su oni sa istim oduševljenjem zapalili doma da ne-daj-bože propuste kirvaj( neko veli i kirbaj) poslušati Nervoznog poštara.....

The Clansman 21.11.2004. 14:58

Iron Maiden, Manowar, Helloween, Bruce Dickinson, Hammerfall, Deep Purple, i još puno toga. Uglavnom Rock i Metal,a odo domaćih, Hladno Pivo, Bijelo Dugme - bivše Bijelo Digme, 4 ASA, i jednu pjesmu od Zeus Faber-a.

Svi koji slušaju Metal neka si skinu pjesmu. Inače, dečki su iz Karlovca, a link sam našao na stranici Tehničke Škole Karlovac. Odmah bi i zamolio nekoga da malo pogleda stranicu i da mi na PM pošalje mišljenje. Stranicu ću tek početi uređivati, pa molim prijedloge šta promijeniti ( naravno, nisam jedini u održavanju stranice, ima nas oko 8 >> bit će nas oko 8 ). Hvala unaprijedn i :

Up The Irons!!!

>>>KUKY-vk<<< 21.11.2004. 15:23

Citiraj:

Originally posted by Jelc
To ti je sve relativno:)
Znal sam ja dva tipa (jedan iz Vinkovaca), jedan iz Drenovaca (valjda sam dobro napisao:confused: ), slušali su sve kao i mi ali su uredno usput mlatili i po narodnjacima:D

Pa si ti misli...

Bili smo skupa na jednom koncertu u ZG-u koji je trajao dva-tri dana (baš se i ne sjećam najbolje:D :D :D ) 82/83, tu negdje, ali su oni sa istim oduševljenjem zapalili doma da ne-daj-bože propuste kirvaj( neko veli i kirbaj) poslušati Nervoznog poštara.....

Gle jelc, nisam rekao da su svi koji slusaju narodo seljaci. Ima jaaako puno ljudi koji uz mnoge druge glazbene zanrove slusaju i narodno i to mi je cist ok.Ali kad neko pere samo po njima onda je to jad i bijeda...To mi je nesto kao ono, covijek zivi u svom selu/gradu, nije se mogao/stigao informirati o nicem drugom i pegla samo ono sto je njemu blisko (kud svi turci...) tako to ide. Isto moras uzet u obzir da nisu svi narodnjaci isti (cajke su za pobljuvat se) Recimo i ja sam "slusao" narodno samo jednom u zivotu kada sam bario neku trebu pa sam se pretvarao da brijem na narodno maximalno posto je ona bila totalno ufurana u sve to! :)

Stojko 21.11.2004. 15:53

Sta si ono reka koju maskotu imam!!!!!!!!!!!!!!!:fuming:

Jelc 21.11.2004. 16:48

Citiraj:

Originally posted by >>>KUKY-vk<<<
Gle jelc, nisam rekao da su svi koji slusaju narodo seljaci. Ima jaaako puno ljudi koji uz mnoge druge glazbene zanrove slusaju i narodno i to mi je cist ok.Ali kad neko pere samo po njima onda je to jad i bijeda...To mi je nesto kao ono, covijek zivi u svom selu/gradu, nije se mogao/stigao informirati o nicem drugom i pegla samo ono sto je njemu blisko (kud svi turci...) tako to ide. Isto moras uzet u obzir da nisu svi narodnjaci isti (cajke su za pobljuvat se) Recimo i ja sam "slusao" narodno samo jednom u zivotu kada sam bario neku trebu pa sam se pretvarao da brijem na narodno maximalno posto je ona bila totalno ufurana u sve to! :)
Ma ne kužiš ti mene:)
I meni isto ide na kurac svatko tko zagovara jednu vrstu mjuze a pljuje po ostalim...

Samo sam vidio tvoj post i sjetio se te dvojice:D , koji su mi i dan danas frendovi ali kad smo skupa ne pričamo o muzici:)

Ti si iz tog kvarta pa sam ih se sjetio...

Kaj se tiče mjuze-meni najviše idu na onu stvar npr. oni koji slušaju narodnjake, jer hvala-ti-ga-bože svatko ima pravo slušati kaj hoće...a sa druge strane pljuju svatkog tko sluša kajtigajaznam Mineu ili Magazin...tamburaše itd...

Fleks 21.11.2004. 16:55

@moderatori : banajte sve koji slušaju cajke u slobodno vrijeme. osim kad barimo trebe (bin der dan det).

Darth Revan 21.11.2004. 20:33

Citiraj:

Originally posted by Fleks
@moderatori : banajte sve koji slušaju cajke u slobodno vrijeme. osim kad barimo trebe (bin der dan det).
i kad smo pijani ko zemlja!:D

Fleks 21.11.2004. 20:56

E drito to. Zadnji put kad sam slušo cajke imo sam ovolko u krvi: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: aka klinička smrt. I dođe meni suseda u busu bok kak si? A ja zbljuv po busu. Prolom oblaka.:smoke:

Mythos 21.11.2004. 22:02

Evo ja slusam pretezito orijentalnu muziku, tipa turska, arapska, grcka, cak i bugarska, a i narodna mi je draga;)
Prije sam slusao heavy i black metal, pa recimo trance, a sad samo oriental, znam da je malo cudno ali jebiga kad to volim:eek:
Mada obozavam i hip hop, rock i moje je misljenje da se ne smije gledati kakav je koji covjek po njegovom odabiru vrste muzike. Muzika nije nikad nikome nista ucinila i po meni je besmisleno da se ljudi svadjaju recimo zbog vrste muzike:confused:
Eto ja sam prosao stvarno mnogo zanrova i uvijek se sa zadovoljstvom prisjetim svojih starih pjesama...

Trek 21.11.2004. 22:04

muzika je ono sta ti oces da ona bude

Darth Revan 21.11.2004. 22:54

Citiraj:

E drito to. Zadnji put kad sam slušo cajke imo sam ovolko u krvi: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: aka klinička smrt. I dođe meni suseda u busu bok kak si? A ja zbljuv po busu. Prolom oblaka.:smoke:
da baš to ja dođem kod frenda na rođendan i kažem daj makni mi te cajke nakon par sati urlam zagrljen sa svima! i tako to uvijek biva!! :beer:

Stojko 23.11.2004. 13:49

Narodnjaci su zakon covjece.Zadnji put ka san bijo na selu,u prijateljovoj konobi raspalili smo narodnjake i naroljali se tako da iduci dan smo bili mortus,nismo znali za sebe.:beer: :beer: :beer:

Fleks 23.11.2004. 19:21

Ma sve to stoji, ali ono da slušam cajke kad sam trijezan ili doma. No way dude! Orijental je još ok. Ono tipa oni indijanci na frulu to čak i ja volim poslušati. Ali ovo tipa ceca, ružna brena, mile kurčić i kompanija mi je bljak. Istina je da ti čak i ThermalTake lijepo zvuči kad si pijan.

Darth Revan 23.11.2004. 23:23

Citiraj:

Ma sve to stoji, ali ono da slušam cajke kad sam trijezan ili doma. No way dude! Orijental je još ok. Ono tipa oni indijanci na frulu to čak i ja volim poslušati. Ali ovo tipa ceca, ružna brena, mile kurčić i kompanija mi je bljak. Istina je da ti čak i ThermalTake lijepo zvuči kad si pijan.
to je sve stvarno istina ! a što se tiče Thermaltakea, možeš ić slušat avione na aerodrom isti efekt samo im se motori sporije vrte!:D

Fleks 24.11.2004. 11:36

Čuj nije da zejebavam stojka, al možda je imo TT-a pa je oglušio... (il radi na aerodromu).:D

Darth Revan 24.11.2004. 20:04

Citiraj:

Čuj nije da zejebavam stojka, al možda je imo TT-a pa je oglušio... (il radi na aerodromu).:D
LOL tako je!

Trek 24.11.2004. 23:31

ma cajke i sl sve to je strasno i boli me glava kad god pomislim na to... Radje bi sluso TT :D iako nakon recimo vulacano serije samo ručna bomba pobuđuje slusna osjetila :D

vga killer 25.11.2004. 00:03

Kaj vi brijete. TT je tih. :rolleyes:
Evo, upravo sam na metar od TT venta na 6k o/min i pitam se zakaj mi starci nemreju spavat u sobi na drugom kraju stana. :D

Fleks 25.11.2004. 00:43

Još posljedica TT-a... Mogli bi ih tužit? Skupljamo za umjetne pužnice...

Ili si i ti zaposlen na aerodromu?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43.