![]() |
Citiraj:
|
evo dobio i ja disk :) unutra je samsung hm251ji
Upravo se testira sa hd tune, a poslije ide u ntfs... testiranje traje vec 164 min a jos je na 220gb, 23 mbps :( za sad je sve ok, jedino sto sam primjetio da se disk malo grije, nista strasno, vjerojatno je manje od 50c(odokativno, metoda ruka na kuciste), ali osobno vise volim da je disk ladan... |
http://www.tomshardware.com/reviews/...ty,1659-4.html
Ovde pise da je ovaj disk imao problema sa prvom revizijom firmwarea, jeli T-com nama uvalio ove diskove ili su vec sredili stvar ? Mozda uvalim ovaj disk u laptop pa zato pitam... |
imao sam isti problem kao i svi ostali ljudi koje poznam a da imaju isti disk. zblesa se!?
danas sam, da pohvalim DOM-computers kupio za 20kn usb Y 2usb-a na 1mini usb i disk se preporodio. ne zblesa se i radi puno bolje, tj brže. prijedlog svima koji su ga dobili od t-coma |
ja produžio ugovor na 18mj i isto uzeo disk, kroz par dana bitrebao doći
ja imam mogućnsot neke konkurencije ali sam zadovoljan s t-comom, a imam i max tv malo je skuplje ali sam zadovoljan za sad |
Citiraj:
|
A jel ti problem otici na t-comovu stranicu i pogledati sta nude?
>> http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp Valjda i oni nekad ostanu bez zaliha pa nema jedno vrijeme |
Gledao sam prije nekih 3 tjedna(taman onda kad je dosla Yamaha u ponudu) i nije bilo Verbatima pa sam zato mislio... My bad :(
|
Citiraj:
|
kak ste formatirali disk? meni neda veli da možda neki program windowsov koristimožda program?
kaj znači onaj program nerounutra to je za backup ili??? |
Ja sam jučer morao bacit prvi format, zblesiro se dok sam unrar-al, i poslije toga mrtav :(
@dj_ruby Kaj ti neće quick format? |
Disk ne smije biti otvoren kad se formatira...
|
Citiraj:
formatirano niš sad bi bilo dobro da kupim i dvostruki kabel da budem sigruan |
e imam par pitanja
1. Kad ga dobijem (za najvise 2 dana) ja cu ga formatirati u NTSC jel to uredu? 2. Dali ako kupim usb to fireware onaj siroki oce to sta brze ici xD |
u ntsc ga 1000000% nećeš formatirat,hehe, a i drugo pitanje ti ima više negativnih odgovora.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
a zas ga necu u NTSC 1000000% xD nije mi jasno u koji onda FAT, FAT32 ??
|
Valjda je mislio da to ne postoji... postoji samo NTFS ako si na to mislio.
|
Citiraj:
Sta nije u redu s ovim koji se dobije uz njega? Posto kod mene sve uredno radi |
Citiraj:
USB 2 Fireware nece ubrzati nista i dalje ce ostati max USB brzina cca 35 MB/s. |
nikad cuo za ntsc formatiranje...a pogle sta google izbacuje
a ko mislis filmove,muziku itd.stavljati onda ntfs... zasto ntsc kada postoji efikasniji,bolji nacin...;) |
ma jbga malo se zajebo dok sam pisao... NTFS xD
|
Ja imam onog sa Samsungom unutra.Jel se on moze izvadit iz te kutije i stavit direkt u kompa a kad ti kasnije treba vratit ga u kutijicu da bude opet prijenosni?
|
može, samo kaj time gubiš garanciju
|
Jel ima negdje tutorial il nes kako se to cudo tehnike rastavi ?
Edit - uspio sam ,sad idem probat kak sljaka kao interni :D Citiraj:
Edit 2 - radi ko zmaj :D |
Eo nakon pol sata Win7 mi izbaci da je windows detektirao problem na hard disku i da pocnem backup harda.Zasto to ? :S :(
Evo slika : http://www.imagesforme.com/show.php/...ardfailure.jpg |
Evo dosla nova maticna i proc ali sere i dalje...Prvo sam na laptopu ga ocitao i formatirao...otisao na pc radilo...Stavio gluposti krepo neocitava ga...Sada na novom isto....Kako ga rastaviti,a da ga ne ogrebem i ne strgam?
|
Moj odapeo.ako ces ga rastavit,stisnes sa strane i podignes poklopac nemos nis strgat.Ko bi rek oda ti samsung hardovi krepavaju ,aj da su seagate al samsung.
|
Rekao bi da je kučište krivo a ne sam hard.
|
Pa kaj ga rastavljate? Imate garu 1 godinu... Ganjaj za novi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |