![]() |
Citiraj:
|
|
pa probaj odnjeti u dučan u kojem si kupio ps2 samo ti ga trebaju odlemiti i ugraditi novi čip i to je to :)
|
sve ovisi za koliko će ga oderat u tom dućanu.
|
Citiraj:
|
Pa dao sam ti link di da se obratis-.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
usb nije moguce koristiti kao memory stick i ja sam trazio i nasao sam na nekom forumu da su likovi pricali o tome i da je to nemoguce jbg
|
meni ne radi
|
Citiraj:
probala sam i meni ne radi..... kaze this disk cannot be used ili nesto slicno konzola ima chip |
PS2 skuren ?!
nedavno mi je PS2 skurila struja.
Neznam ali jel mozda tko zna kako se moze provjeriti dal mi se skurio i chip iz njega jer bi ga prodo za nesto para ... :fala::respekt: Hvala |
Jel totalka mrtav ili? Mozda je samo osigurac u njemu krepal...
|
Citiraj:
i kad sam ga htio upalit nije se palio... stari je taj dan nesto mijenjo instalaciju u stanu i nest nije radilo i crko mi tv, ps2, i sve kaj je bilo ukopcano u struju ... :D |
ako ga misliš popravljat imam ti ja jedan ispravan ps2 mislim ispravan pali se i sve to samo kaj je laser sjeban pa ak očš dajem ga za bagatelu
|
Čip za PS2
Molio bi informaciju po kojoj se cijeni ugrađuju čipovi u PS2 i gdje. Ako ima nekoga na području osječko-baranjske županije (preferiram Osijek), volio bi znati gdje.
|
Probaj otići u Zeldu u pothodniku. Za cijenu nisam siguran ali mislim da se može tamo ugraditi.
|
Citiraj:
|
Zvao sam u Zeldu neki dan i cijena je 400kn s time da salju konzolu na ugradnju cipa u Zagreb.
|
Citiraj:
|
pitanje za one koji su uzeli ps2 u t-coma
Zanimaju me detalji oko onih srebrnih ps2 konzola što su se nudile u t-comovoj ponudi za 1kn. Možete li mi reći SCPH i date code (označen na slici)?
http://www.modchipstore.com/files/ne...s/ps2v103d.gif |
chip za ps2 ugradnja?
moze li se sa jednog ps2 na drugi prebacit chip i ako moze jel komplicirano ? radi li ko to u splitu?
|
Da ukradem malo temu. Zna netko gdje kupit komponetni kabel za PS2 u Zagrebu, da je neke normalne cijene, duzina nebitna. Nabava ne izbacuje nista, cipoteka nema, oni PS centri po trgovackim centrima isto nemaju. Ako netko zna gdje bih mogao probati neka javi. Hvala
|
Citiraj:
http://www.gmc.hr/detalji_proizvoda....abel-gold.aspx |
Nije to to nažalost. Ništa, morat ću nekog tražit da mi to sredi prek eBaya.
|
Koji laser za PS2
Imam ps2 slim model scph-70004 i u zadnje vrijeme mi sve slabije cita devedeove... Kalibriranje je pomoglo ali nakon nekog vremena se pocelo ponavljati :S Zanima me dali bi mi netko mogao reci koja je verzija lasera u tom modelu sonija jer na ebayu ih je vazda a nebih bas da da narucujem 5 komada :S
Hvala |
Sve što piše Compatible with: SCPH 700xx ti odgovara
|
Dakle ako i ne izgleda tocno kao ovaj sto imam valjat ce?
|
ps2 hitno
molim za pomoć imam ps2 i sada na televiziji nemam ulaz za ono crveno nego samo za sliku i zvuk,a sada šta da radim molim vas pomagajte
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53. |